Най-добър VPN за SoundCloud

Има толкова много музикални приложения и уебсайтове, от които можете да изберете да излъчвате или предавате музика. Работата е там, че повечето от тях ще поискат да се абонирате и да плащате такса от време на време. Soundcloud обаче е различен. Всъщност това е по-скоро платформа за социални медии, в която артистите и любителите на музиката могат да си взаимодействат, споделят и преглеждат песни от широк спектър от жанрове. Използването на уебсайта също е доста лесно. След като регистрирате акаунта си, ще можете да следите други потребители и да бъдете известявани, когато добавят нов поток. По този начин ще можете да следите всеки нов поток от любимия си изпълнител.

Най-добър VPN за SoundCloud

Най-добър VPN за SoundCloud

Наличен ли е SoundCloud навсякъде?

От създаването си през 2007 г. услугата спомогна за откриването на много талантливи личности. Сайтът е достъпен в повечето части на света. Влизането в Soundcloud обаче е доста трудно, ако сте в страна като Китай, Турция и наскоро Киргизстан. Причините за блокирането са най-известни на правителствата на съответните страни, но каквито и да са те, трябва да потърсите начин да заобиколите блоковете, ако възнамерявате да предавате поточно от SoundCloud по време на престоя си. 

Защо трябва да използвате VPN с SoundCloud

VPN или виртуална частна мрежа позволява на потребителя да скрие самоличността си онлайн чрез криптиране на връзката си. Тази форма на криптиране обикновено се случва, когато потребителите се свържат към поредица от отдалечени сървъри. За достъп до Soundcloud, докато сте в Китай, например, просто трябва да се свържете със сървър, базиран в САЩ.

Вашето действително местоположение остава скрито поради факта, че вашият IP адрес се променя, когато се свържете с отдалечен сървър. Вашият действителен адрес се заменя с виртуален. В процеса се пренасят определени подробности, които се предават чрез него, като вашето местоположение и самоличност. VPN също гарантира, че оставате анонимни по време на използването на Интернет. Това ви позволява да се занимавате с вашия бизнес със сигурни знания, че никой не може да проследи връзката ви.

Използването на VPN също е важно, тъй като потребителите получават, за да избегнат подслушването, което може да се случи с любезното съдействие на техния интернет доставчик. Шансовете са много високи, че вашият доставчик на интернет услуги може да води раздели за вашата онлайн активност. Интернет доставчиците дори прекъсват връзката ви, ако дейностите, които сте склонни да извършвате онлайн, консумират много честотна лента. Това намалява скоростта на сърфиране.

Най-добрите VPN за SoundCloud

Има толкова много VPN-та там. Някои дори разпространяват вашата информация на трети страни. За да предотвратим подобни злополучни събития, създадохме списък на надеждни VPN услуги. Разгледайте нашия списък с най-добрите VPN за SoundCloud.

1. ExpressVPN

ExpressVPN е висок като най-добрия доставчик на тези, които търсят всеобхватна защита. Услугата е базирана на Британските Вирджински острови. Има близо 2000 сървъра =. ExpressVPN също е награден доставчик. Това затвърждава позицията му като един от най-способните доставчици в бранша. Услугата е достъпна дори в страни, в които използването на VPN е забранено благодарение на гамата си от затъмнени сървъри.

С надбавка до 3 едновременни връзки ExpressVPN ви позволява да предавате музика от Soundcloud от до 3 устройства. Абонамент означава също, че ще можете да използвате функцията им за разделно тунелиране, където можете да изберете какъв тип данни да криптирате или не. Има и превключвател за Интернет Kill, който започва в действие, когато вашият VPN клиент се компрометира. DNS защита срещу течове, за да се запази местоположението ви скрито от всички сайтове, до които имате достъп. За да научите повече за това какво ExpressVPN може да направи за вашата връзка, разгледайте нашия преглед ExpressVPN.

2. IPVanish

Създаден през 1999 г., екипът зад IPVanish със сигурност е натрупал много опит, свързан с онлайн сигурността и поверителността. Доставчикът е придобил репутация на един от най-бързите за свързване. IPVanish има повече от 1500 сървъра, с които можете да се свържете. Случва се да притежават всички тях, така че не трябва да се притеснявате, че трети страни ще получат достъп до някоя от информацията за сърфирането ви..

IPVanish също поддържа политика за нулева регистрация, така че нито една от информацията ви за сърфиране не се записва. Услугата защитава вашата връзка чрез 256-битово AES криптиране. Можете също така да имате до 10 едновременни връзки под един акаунт; като по този начин се гарантира, че всичките ви устройства са добре защитени. Ако не сте готови да използвате пълната VPN клиентска версия на приложението на вашето устройство, има леки алтернативи като разширения на браузъра, към които можете да се обърнете. За по-подробен преглед на този доставчик можете да преминете през нашия IPVanish Review.

3. NordVPN

NordVPN обобщава списъка ни с най-добрите доставчици на VPN за Soundcloud и върши доста добра работа за запазване на връзката ви поверителна и вашите потоци анонимни. Доставчикът има седалище в Панама и на базата на това е направено така, че да се предотврати всякакъв вид намеса от страна на регулаторните органи за данни. Услугата има разрастваща се мрежа от над 4000 сървъра, както и военна сигурност, осигурена чрез 256-битовото AES криптиране.

NordVPN е достатъчно щедър, за да позволи до 6 едновременни връзки и разполага с редица функции, за да запази клиентите си при сърфиране на данни безопасни и сигурни. Като за начало има двойна VPN функция, която маршрутизира връзката ви към 2 сървъра вместо към един, като по този начин удвоява нивото на криптиране. Потребителите на NordVPN също ще могат да увеличат анонимността си чрез Tor над VPN и да използват услугата в страни, където VPN е ограничен чрез своите заседнали сървъри. За да видите какво още има услугата, отделете време да преминете през нашия по-изчерпателен преглед на NordVPN.

Заключение за най-добрия VPN за SoundCloud

Огромното количество качествена музика, която можете да намерите както от добре известни, така и от предстоящи артисти, прави Soundcloud една от най-премиум платформите за забавление. За потребители, които предпочитат да държат ушите си на място по отношение на нова музика, достъпът до уебсайта трябва да бъде гарантиран, независимо в коя държава може да се намира. Единственият начин да имат неограничен достъп, въпреки местоположението ви, е чрез VPN обслужване. Трите, които сме изброили в този преглед, са повече от способни да гарантират достъпа ви до сайта, а на всичкото отгоре ще осигурят сигурност и за защита на вашите данни, когато сте онлайн.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me