Най-добър VPN за Spectrum ISP

Charter Communications придоби Time Warner Cable през 2016 г., но това стана след поредица отхвърлени оферти и много безмилостни убеждения. Цената на акциите, която беше договорена, определено беше по-висока от очакваната, но все пак беше нещо, с което Хартата беше готова да се раздели, за да купи във втората по големина кабелна компания в САЩ по приходи. С това изкупуване, интернет услугата, предлагана от компанията, сега работи под марката Spectrum.  

Най-добър VPN за Spectrum ISP

Най-добър VPN за Spectrum ISP

Добре ли е интернет на Спектър?

Интернет пакетите на charter Spectrum включват опции, които ще включват вашата сметка за телевизор и телефон, както и отделни пакети, които се погрижат и за тези три. Цените, които отиват с всеки пакет, също са добре разпределени, така че ще бъде по-лесно да намерите опция, която няма да нанесе толкова големи щети на джоба ви. Собствениците на фирми също имат свои специално изработени пакети, така че ще имат наистина много разнообразие, от което да изберат.

По отношение на скоростта Хартата Спектър не разочарова. Услугата предлага неограничени данни, но в действителност не можете да сте сигурни с броя отчети, в които подробно се уточнява доколко интернет доставчиците регулират сърфирането на потребителите им. Преди изкупването, Time Warner имаше сложна история на дроселирането на ISP. Дроселирането се случва, когато услугата или забави скоростта ви на сърфиране, или ограничи достъпа до определени уебсайтове, и се реализира, когато интернет доставчиците са в състояние да видят какво правите онлайн. За да се справите с тази ситуация и да предотвратите спирането на връзката ви, това е вратичката, която ще трябва да използвате.

Най-добрият VPN за Spectrum ISP – Защо да използвате VPN

Най-добрият начин да гарантирате, че вашият интернет доставчик няма запис за това, което правите онлайн, е да шифровате връзката си, като се присъедините към виртуална частна мрежа. VPN е просто серия от сървъри, разпръснати в различни части на света, и те криптират връзката ви, като използват серия от ключове, за да кодират трафика, предаван от вашето устройство. Когато сте абонирани за доставчик и сте свързани с един от техните сървъри, вашият интернет доставчик ще затрудни проследяването на вашите онлайн дейности и по този начин няма да може да използва никакви механизми за дроселиране.

В резултат на криптирането вашата поверителност онлайн се гарантира, а сигурността ви се разраства на съвсем ново ниво. Ще можете да извършвате онлайн транзакции без нужда от притеснения и дори да получите достъп до банковите си данни без причина за притеснение. Това е така, защото VPN ще ви помогне да не се хакери или измамници, които биха могли да попречат на връзката ви.

Свързването с отдалечени сървъри също означава, че ще можете да промените откъдето и да изглеждате. Подробности като тази се препредават чрез вашия IP адрес, но след като свържете устройството си с избрания от вас сървър, ще промените своя IP адрес, за да съответства на този на новия сървър. Това трябва да ви позволи да заобиколите всички географски ограничителни блокове, които сайт или канал може да е поставил.

Най-добрите VPN за Spectrum

С всички тези предимства получаването на VPN трябва да бъде приоритет за мнозина, но ще се изненадате колко хора се отказват в момента, в който трябва да изберат за коя услуга да се абонират. За да сте сигурни, че не се сблъсквате със същото затруднение, ето списък на най-добрите доставчици, които със сигурност ще предоставят най-добрата услуга.

1. ExpressVPN

ExpressVPN наистина е най-добрата услуга за поверяване на вашата онлайн сигурност. Доставчикът има списък от около 2000 сървъра, разпространени в над 90 държави, а от базата му на Британските Вирджински острови е твърде далеч от регулаторните органи за данни, които да бъдат регулирани от техните политики. Услугата е известна най-вече с техните правила за обслужване на клиенти, тъй като те са винаги на разположение 24/7 чрез чат на живо или имейли, за да се справят с вашите проблеми.

ExpressVPN позволява само до 3 едновременни връзки, но ако имате възможност директно да инсталирате VPN приложение на вашия рутер, тогава този брой може да се увеличи. Услугата може да скрие връзката ви, дори когато разглеждате съдържание в страни с висока цензура, благодарение на своя набор от скрит сървъри. Услугата предлага 256 битово AES криптиране и има набор от VPN протоколи, които включват OpenVPN, PPTP, IKEv2 и L2tP / IPSec, от които потребителите могат да избират. Услугата има и приложение, което се поддържа на широк спектър от устройства и има уникална функция за разделно тунелиране, която ви позволява да решите какво да криптирате. Има още много неща, които трябва да знаете за ExpressVPN и какво да очаквате, и можете да направите това, като разгледате нашия преглед ExpressVPN.

2. BulletVPN преглед

Дросселирането на ISP главно се върти около скоростта на връзката ви. С доставчик като BulletVPN обаче не бива да се притеснявате за нещо от това. Услугата доставя скорости достатъчно бързо, за да ви позволява да предавате музика или филми в HD, като през цялото време се грижите за вашата онлайн сигурност. Услугата е базирана в Естония, което е далеч от всяко влияние, което може да бъде наложено от регулаторните органи за данни.

Услугата има присъствие на сървър в малко над 20 страни, а също така позволява до 3 едновременни връзки. Приложението за VPN е доста добре изградено и лесно за навигиране, но в случай че попаднете на някакви проблеми, екипът за обслужване на клиенти винаги е на ръка, за да ви помогне с проблема. BulletVPN предлага и функция SmartDNS, която можете да използвате за подправяне на вашето местоположение и няма ограничения нито за превключване на сървър, нито за използване на честотна лента. Услугата може да работи на вашия iOS, Android, компютър, Mac или Fire Stick и ако устройството ви не се поддържа, има възможност да изтеглите приложението VPN директно на вашия рутер, за да криптирате всичките си интернет връзки. Ако искате да знаете повече за доставчика, продължете напред и разгледайте нашия по-подробен BulletVPN преглед.

3. NordVPN

За тези, които наистина искат да се насладят на интернет, която не оправдава ограниченията, до кои сайтове имате достъп, NordVPN е услугата, с която да се регистрирате. Доставчикът има повече от 4000 сървъра към името си, разпространени в повече от 60 страни. NordVPN гарантира на потребителите военна сигурност благодарение на 256-битовото AES криптиране и широкото предлагане на VPN протоколи, с които е съвместимо. Базирането в Панама означава, че може да гарантира на своите клиенти пълна анонимност и това се поддържа чрез тяхната политика за нулева регистрация.

Доставчикът предлага много функции, за да гарантира, че за вашата онлайн сигурност е добре погрижено, като една от най-плодотворните им функции е двойна VPN защита. Това се прилага, когато трафикът ви се пренасочва през два сървъра, вместо през един, което удвоява нивото ви на защита. NordVPN също предлага автоматичен превключвател за убийство, за да предотврати прихващане на връзката ви, в случай че вашата VPN услуга се компрометира, както и софтуер за CyberSec, за да държите всички тези нежелани реклами или злонамерен софтуер далеч от устройството си. За да видите какво още може да предложи NordVPN, разгледайте нашия по-изчерпателен преглед на NordVPN.

Заключение относно най-добрите VPN мрежи за ISP на Time Warner Cable

Ако винаги си плащате сметките за интернет навреме, няма причина да използвате регулирано използване на Интернет извън вашия контрол. Най-добрият начин да заобиколите всички опити да прекъснете връзката си е да се снабдите с VPN доставчик. Трите, които сме включили в извадката по-горе, са сигурни, че ще бъдат в безопасност по всяко време и ще гарантират, че ще получите най-доброто от това, което плащате.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me