Най-добър VPN за споделяне на файлове

Споделянето на файлове продължава да бъде един от най-популярните методи за изтегляне и качване на цифрови медии и от това, което изглежда, хората ще използват този метод дълго време. Той работи от потребител, използващ редица файлове през Интернет за други потребители, присъстващи в същата мрежа, за да получи достъп до. Наистина е толкова просто. Единственият проблем, който се отразява на споделянето на файлове, е фактът, че голямо количество разпръснато съдържание се състои от проблеми с авторски права, което означава, че ако някой орган установи, че изтегляте или качвате пиратско съдържание, може да намерите себе си в беда.


Най-добър VPN за споделяне на файлове

Най-добър VPN за споделяне на файлове

Споделяйте файлове анонимно с VPN

Ако искате да избегнете подобни проблеми, тогава най-добрият начин да заобиколите това е да намерите начин, чрез който сте сигурни, че никой няма да може да проследи каквото и да е, че сте достъпен онлайн. Един от начините за това би било да се абонирате за надеждна VPN услуга.

VPN услуга ви позволява да криптирате връзката си, като по този начин затруднявате всеки да шпионира вашите онлайн дейности. Това включва и вашия доставчик на интернет услуги, както и групи за нарушаване на авторски права. Връзката ви се криптира чрез пренасочване към сървърите на вашия доставчик и по този начин получавате нов IP адрес, което от своя страна ви прави анонимен. Да останеш анонимен онлайн е важно, защото никога всъщност нямаш идея за това кой може да има намерение да проследява дейностите ти, особено ако те включват извършване на транзакции през вашата банка или дори закупуване на нещо онлайн.

VPN се превърна в необходимост

За потребители, чийто основен бизнес онлайн се състои в качване и изтегляне на файлове, тогава е добра идея да притежавате VPN абонамент, тъй като никога не можете да сте твърде сигурни в нещата, които споделяте онлайн. Някои от файловете може да съдържат зловреден софтуер, който е предназначен да извежда всички ваши лични данни веднага след като изтеглянето завърши, докато други може да действа като точки на отдалечен достъп до вашето устройство, като поставя цялата информация, която сте запазили, като риск.

Осигурете си трафик и скрийте самоличността си

VPN услуга ви помага да избегнете всички тези сценарии, като скриете самоличността си и поддържате всички свои дейности онлайн частни само за вас. Изборът на конкретна услуга, за която да се абонирате, понякога може да бъде труден, тъй като има толкова много доставчици, които да избирате. Най-добрият начин за идентифициране на конкретен доставчик е да се гарантира, че всички те ще се регистрират в определен списък от съществени изисквания. Сравняването на вашите доставчици с този списък означава, че в крайна сметка ще плащате за най-добрата налична услуга, както и уверение, че ще получите най-доброто от гледна точка на гарантирана сигурност.

Най-добрият VPN за споделяне на файлове – какво да внимавате

Това са 5-те основни фактора, които според нас са най-важни, когато става въпрос за избора на най-подходящия доставчик на услуги за споделяне на файлове:

 1. Цена: Има доставчици, които предлагат услугите си за най-висок долар, а има и други, които заплащат почти нищо, за да бъдат вашият доставчик. Стойте далеч от безплатните; те са известни с това, че продават информация на клиента си на трети страни.
 2. скорост: Скоростта, която ще получите от доставчик, се определя главно от броя на сървърите, присъстващи в тяхната мрежа. Колкото повече е броят на сървърите, толкова по-бързо ще бъде обслужването им. Функции като неограничена честотна лента, неограничено превключване на сървъри, както и без ограничения за данни също са от съществено значение за добрата скорост.
 3. Лесно използване: Лесна за използване услуга означава, че всички, включително и потребители за първи път, няма да е необходимо да отделят толкова време, за да разберат какво трябва да се направи, за да може тяхната услуга да бъде подготвена и готова. Доставчиците, които имат добре настроени VPN приложения, трябва да могат да предоставят страхотно потребителско изживяване и да сведат до минимум количеството време, което трябва да бъде прекарано във връзка с обслужване на клиенти.
 4. Обслужване на клиенти: Ако всеки потребител се сблъска с проблеми с настройването на услугата, повикването на бюрото за обслужване на клиенти винаги е следващият курс. Функции като чат на живо & директният отговор по имейл са индикатори за услуга, която оценява своите клиенти.
 5. Сигурност: Използването на VPN услуга означава, че искате да получите надеждна форма на онлайн сигурност. Създадените протоколи за сигурност за всяка VPN услуга трябва да са достатъчно надеждни, за да могат потребителите да им поверят своята онлайн безопасност.

Най-доброто VPN споделяне на файлове

След като знаете за това, което вашият доставчик трябва да има, за да бъде надежден, ние имаме кратък списък от доставчици, които вече изпълняват тези изисквания и със сигурност ще предоставят на клиентите най-високо ниво на обслужване.

1. ExpressVPN – Нашата топ препоръка

Всеки потребител, който търси най-доброто както в практическото обслужване на клиентите, така и в онлайн сигурността, не е нужно да търси никъде повече от това ExpressVPN. Услугата обещава безпроблемно онлайн изживяване, съчетано с обслужване на клиентите, което ще Ви гарантира, че ще получите най-доброто при доставката на услугата. Приложението им за VPN е достатъчно лесно за настройка и инсталиране и те се класират като компания с най-бързите сървъри в всички САЩ. Що се отнася до ценообразуването, те искат малко повече от това, което трябва да платите при работа с други абонати, но ако искате най-доброто на пазара, с това ще трябва да се справите. Сигурността им също е военна, с 256-битово AES криптиране и пълна поддръжка за всички популярни VPN протоколи. Те таксуват $ 12,95 на месец за абонамент, въпреки че имате възможност да се регистрирате за 30-дневната им гаранция за връщане на парите, ако искате първо да изпробвате услугите им.

2. IPVanish

Влизане като един от най-достъпните доставчици на пазара, IPVanish предлага на своите абонати висококачествена защита с много стандартизирана цена от 7,50 долара на месец. Процесът им на настройка е лесен и VPN приложението им не изисква толкова специалност, за да може да се използва. Със сървърна мрежа от над 350 сървъра в 60+ страни, можете да сте сигурни, че винаги ще имате сървър, към който да се свържете във вашата страна, която сте избрали. Услугата предлага поддръжка на OpenVPN, L2TP и PPTP протокол, както и 256-битово AES криптиране. Освен това не е нужно да се притеснявате за историята на сърфирането си, тъй като услугата не поддържа журнали. IPVanish позволява на своите клиенти да имат до 5 текущи връзки, което означава, че би било идеално за малка група потребители да намалят разходите, като се свържат към него чрез един акаунт. Потребителите са добре дошли да изпробват 7-дневната си гаранция за връщане на парите, преди да решат да се споразумеят с тях.

3. NordVPN

Базирането в Панама дава възможност NordVPN и на своите клиенти луксът да не се налага да отговарят на никого по отношение на сигурността на данните и историята на потребителите. Това е така, защото тяхната централа попада извън юрисдикцията на САЩ и нейните органи за съхраняване на данни. На всичкото отгоре NordVPN позволява на своите клиенти да имат до 5 допълнителни едновременни връзки, което означава, че ще можете да защитите всичките си устройства, използвайки само един акаунт. NordVPN също е сред най-достъпните доставчици наоколо, като иска само 3,29 долара на месец за потребителите, които планират да се придържат към тях до две години. Не бива да очаквате да имате проблеми с приложенията им, тъй като всички те са гарантирани, че работят добре на вашите Windows, Linux, Mac и iOS & Android устройства.

Заключение за най-доброто VPN за споделяне на файлове

Споделянето на файлове може да се извърши много по-сигурно, ако решите да го направите с поддръжката на VPN услуга. Трите, които изброихме по-горе, са повече от способни да шифрират връзката ви и ви гарантират, че нямате проблеми при работата си онлайн.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map