Най-добър VPN за Spotify

С неотдавнашното си въвеждане на пазара в Южна Африка, Виетнам и Румъния, Spotify бавно продължава да разширява достъпността си в целия свят като една от най-популярните услуги за стрийминг на музика след старта си през 2008 г. Услугата в момента предоставя на слушателите най-голямата музика каталог, от който да избирате, и се оценява доста добре в сравнение с харесванията на Apple Music и Pandora. Докато имате достъп до акаунта си чрез надеждна интернет връзка, вие трябва да можете да използвате услугата чрез вашия компютър, мобилен телефон, таблет или Smart TV.


Най-добър VPN за Spotify

Най-добър VPN за Spotify

Spotify е Geoblocked

Въпреки че сега е наличен в над 61 държави, много от неговите слушатели все още са разочаровани, след като разбраха, че дестинацията, до която пътуват, все още няма поддръжка за услугата. Това е така, защото компанията използва гео-ограничителен блок на сайта си, за да предотврати достъп до него от страна, в която Spotify тепърва ще подписва международни лицензионни споразумения. Ако скоро ще пътувате до такава държава и все още бихте искали да получите достъп до услугата за стрийминг на музика, има един единствен метод, който можете да използвате, за да заобиколите техния георестриктивен блок и да пеете заедно с музика от любимия си списък за изпълнение.

Използване на VPN за отблокиране на Spotify

Чрез използването на VPN услуга ще можете да заобиколите всяко от ограниченията, поставени на уебсайта Spotify, тъй като такава услуга ви позволява да скриете действителното си местоположение и да изглеждате сякаш сте в държава, чиито жители могат да достъп до сайта за стрийминг. Всичко това е възможно, защото когато се абонирате за надежден VPN доставчик, вашият уеб трафик се пренасочва към сървъри, поставени в различни страни. По този начин вие ставате анонимен потребител, чието действително местоположение не може да бъде проследено и вие лесно възвръщате достъпа до любимата си музикална поточна услуга.

След като знаете колко VPN абонамент може да ви бъде от полза, следващият ход на действие става избора на подходяща услуга, за която да се абонирате. Това само по себе си може да бъде много предизвикателна задача поради многото доставчици, предлагани на пазара. В това ръководство обаче ще разгледаме пет услуги, за които сме сигурни, че ще ви позволят да получите достъп до Spotify независимо от мястото, където се намирате в света, без никаква форма на ограничение.

Как да изберем своя Spotify VPN

Има редица неща, които влизат в избора на подходящия доставчик на услуги, който да използвате, а някои от тях включват:

 • Проверка на местоположението и броя на сървърите, които даден доставчик може да предложи. Ще трябва да прегледате списъка с местоположения, за които е известно, че Spotify е наличен, за да гарантира, че никога няма да пропуснете възможността да предавате любимата си музика.
 • Преглед на протоколите за криптиране, предлагани от вашия доставчик на VPN. В зависимост от устройствата, които ще искате да използвате за достъп до Spotify, трябва да опитате да изберете VPN, които предлагат L2TP, PPTP или OpenVPN протоколи.
 • Гарантирайте, че стойността, предлагана от VPN услугата, която насърчавате, е еквивалентна на цената, която се представя.
 • Гарантиране, че VPN услугата, която искате да се абонирате, предлага партньорски трансфер на файлове, така че да можете да изтегляте музика от Spotify, за да слушате по-късно.

Най-добрите VPN за Spotify

ExpressVPN – нашата най-добра препоръка

ExpressVPN лесно е една от най-добрите VPN услуги, предлагани в индустрията, главно благодарение на най-високото си качество на обслужване и супер полезните си представители за обслужване на клиенти. Със своите над 1000 сървъра, открити в над 94 държави, услугата е сигурна, че осигурява надеждна връзка на своите клиенти, независимо от това къде биха могли да бъдат разположени. Сигурността на ExpressVPN също е на първо място с 256-битово AES криптиране, което поддържа PPTP, L2TP, SSTP и OpenVPN протоколи. Приложението VPN също се счита за лесно за използване и е подходящо за начинаещи. Всеки, който обмисля да се абонира за услугата, има възможността първо да изпробва 30-дневната си гаранция за връщане на парите, за да разбере дали услугата си струва да платите или не.

NordVPN

На второ място в нашия списък е NordVPN, друг утвърден VPN доставчик с повече от 3000 сървъра, разпръснати в повече от 60 страни по света. С неограничена смяна на сървъри, както и с неограничена честотна лента, не би трябвало да имате проблем със заключването на най-бързия сървър на разположение за надеждно предаване на вашата музика от Spotify. Уникалните функции като автоматичния превключвател за убийства затрудняват свързването към Интернет, без VPN услугата ви да е включена, а капацитетът му да поддържа до 5 едновременни връзки правят възможно всичките ви устройства да бъдат защитени при свързване към Интернет. Услугата също поддържа нулеви дневници на цялата активност на потребителите, а също така приема анонимни методи за плащане като Bitcoin и Ethereum.

VyprVPN

Не на последно място в нашия списък имаме доставчик, който е много известен поради технологичния си напредък в сферата на онлайн сигурността и това се случва VyprVPN. Огромната му мрежа от около 700 сървъра осигурява широк избор от виртуални места, от които да избирате. Услугата също така предоставя на своите клиенти супер бързи скорости на връзка и неограничена смяна на сървъри в рамките на неговата сървърна мрежа. VyprVPN е добре известна и с технологията си „Chameleon“, която работи чрез разширяване на метаданните на OpenVPN и гарантира, че не може да бъде разпознаваема от всяка форма на дълбока проверка на пакети. По този начин на много строги органи като тези, намиращи се в Китай и подобни, става трудно да открият, че дори използвате VPN услуга.

Заключение – Най-добрият VPN за Spotify

Използването на VPN услуга става все по-необходимо за достъп до много от популярните услуги, с които сте свикнали, особено ако случайно пътувате редовно. Въпреки че стрийминг услуги като Spotify работят денонощно, за да опитат да увеличат броя на страните, в които е достъпна тяхната услуга, и двете знаем, че ще отнеме известно време, преди да обхванат по-голямата част от света. Междувременно това, което можете да направите, е да използвате надеждна VPN услуга, така че да можете да предавате музика по всяко време, от където и да се намирате.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map