Най-добър VPN за Steam

Всички запалени геймъри ще се съгласят, че никое друго място в Интернет няма толкова голямо влияние върху игрите, които купуват освен пара. Платформата за дигитална дистрибуция ви позволява да прегледате тонове прегледи, обхващащи всички видове жанрове, така че да знаете кои са най-горещите игри на пазара в момента. Ще можете да получите както безплатни, така и премиум игри като Counter-Strike, Grand Theft Auto, Warframe, Dota, Doom и Final Fantasy, за да спомена само няколко.

Най-добър VPN за Steam

Най-добър VPN за Steam

Ограничения в областта на парата

Веднага след като приключите с регистрацията, има приложение, което трябва да инсталирате, преди да започнете да се наслаждавате на тези игри. Единственият проблем, който може да срещнете тук, е, че игрите са налични въз основа на държавата или региона, в който се намирате. Ако съдържате игрите, които са налични във вашия регион, значи сте готови. Ако обаче искате да изпробвате някои, които са предназначени за други пазари, тогава ви е необходимо решение, което да скрие местоположението ви, така че сайтът да не може да определи откъде имате достъп до него.

Най-добър VPN за Steam – Обобщение

Решението, което визирам тук, е VPN услуга. Той работи в този случай, защото би ви позволил да получите достъп до гео-ограничено съдържание – игрите, запазени за други страни. Сега изборът на коя услуга да се абонирате може да представлява няколко предизвикателства самостоятелно, тъй като на пазара има толкова много доставчици. Опитахме да направим нещата по-лесни за вас, като прегледахме 6, които смятаме, че са най-добрите, най-малко вероятно да ви създадат проблеми. Разгледайте ги по-долу:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. CyberGhost
 4. NordVPN
 5. VyprVPN

Използването на VPN ще ви изгони в Steam?

Едно нещо, което се чувстваме задължени да посочим, е споразумението за абонати, което ще сключите на уебсайта на Steam, докато се регистрирате. Това гласи: „Вие се съгласявате, че няма да използвате IP прокси или други методи, за да прикриете мястото на пребиваването си, независимо дали ще заобикалите географските ограничения върху съдържанието на играта, за да купувате по цени, които не са приложими за вашата география или за каквото и да било друго предназначение. Ако направите това, можем да прекратим достъпа ви до профила ви. “

Използването на VPN услуга няма да ви извади автоматично уебсайта, стига да сте сигурни, че сте подготвени за нещо. Това означава да сте достатъчно разумни, за да плащате анонимно на сайта за игри. Трябва да изберете да използвате Paypal или дори Bitcoin, за да направите това, тъй като тези методи няма да разкрият много за вашето местоположение. Ако използвате номера на вашата канадска кредитна карта например и изглежда, че се намирате в САЩ, определено ще предизвикате някои подозрения и може да получите забрана.

Най-добър VPN за Steam – анализ

По-долу можете да намерите задълбочен анализ на всяка от най-добрите VPN услуги, които можете да използвате със Steam.

ExpressVPN

Като започнем от нашия списък, ние имаме ExpressVPN, доставчик, за който много VPN потребители ще се съгласят, че е най-добрият на пазара. Те имат над 1500 сървъра, разпръснати в 90+ страни, което означава, че е много малко вероятно някога да преживеете някакъв престой или смущения във връзката си. Мрежата им се възползва от защитата на SSL и включва 256-битово AES криптиране, което ви защитава от всякакъв вид игрови заплахи.

Ще бъдете сигурни в своята анонимност онлайн, тъй като не се съхраняват дневници на вашата активност при сърфиране. В тази насока има политика, която да ви покаже колко ангажирани са момчетата в ExpressVPN към осигуряване на поверителността ви. Те също така се погрижиха да включат всички добре известни протоколи за сигурност, така че връзката ви никога да не е уязвима от прихващане..

Ще се насладите и на неограничена честотна лента, което означава, че можете да играете на своите игри толкова дълго, колкото искате, без да се притеснявате за ограничения на данните. Високите скорости на свързване гарантират, че не изпитвате никакво изоставане, докато играта продължава.

NordVPN

Със сървъри, разположени в над 49 държави, NordVPN е друг надежден доставчик, за който може да помислите да се регистрирате. Те ще могат да защитят вашите данни чрез двойно криптиране; функция, която не много други доставчици са в състояние да предоставят. Това, наред с факта, че нито една от историята ви на сърфиране не се съхранява от услугата, трябва да направи много, за да ви убеди да се регистрирате с тях.

Веднага след като приключите с процеса на регистрация и инсталирате приложението им на устройството си, ще изпитате супер бързи скорости на игра, благодарение на тяхната неограничена честотна лента. Освен това, за да гарантира, че местоположението и самоличността ви остават скрити по всяко време, NordVPN има вграден превключвател за Интернет Kill в техния софтуер, който ви гарантира незабавно прекъсване на връзката с интернет всеки път, когато вашата VPN връзка се прекъсне..

Ако все още не сте сигурни в услугата, има 30-дневен гаранционен период за връщане на парите, в който можете да я изпробвате. Най-хубавото е, че ще си върнете парите, ако установите, че услугата не работи добре за вас.

IPVanish

Потребителите на Steam без съмнение ще се насладят на страхотните скорости и неограничената честотна лента, предлагани от IPVanish веднага след като направят избор за закупуване на абонамент с тях. 256-битовото им AES криптиране им гарантира сигурност на най-високо ниво, както и набор от протоколи, които защитават връзката им.

Голямата им мрежа от над 500 сървъра, разпръснати в повече от 60 държави, позволява на играчите да получат неограничен достъп до игри, разпределени само за членове на конкретни държави. Те също така ще имат шанса да защитят още едно устройство под същия акаунт, така че Интернет връзката чрез това устройство също получава защита. Ако се сблъскате с някакви проблеми, като сте се абонирали за услугата, в режим на готовност 24/7 има екип от клиенти, който е готов да помогне за решаването на всичките ви проблеми.

IPVanish е доста по-различен от другите доставчици по това, че те ви позволяват да изпробвате тяхната услуга за 7 дни. Въпреки че е много кратък период, все още вярваме, че е достатъчно време да видим дали услугата ви харесва или не.

VyprVPN

Последно в нашия списък имаме VyprVPN; услуга, която придоби значителна известност благодарение на защитния си протокол „Хамелеон“. Тази функция работи чрез разширяване на метаданни за пакети на OpenVPN, за да се гарантира, че не се разпознава чрез дълбока проверка на пакетите (DPI). Това позволява на потребителите на VyprVPN да заобиколят всякакви ограничителни мрежи, създадени от правителства или институции. Тази функция се подобрява дори от факта, че VyprVPN управлява директно своите над 700 сървъра, разположени в 50 плюс страни, така че е по-малко вероятно информацията за сърфирането на клиентите им да изтече на трети страни.

Потребителите на VyprVPN също се наслаждават на надбавка от 5 устройства, които работят едновременно под един конкретен акаунт, така че всичките им начини за свързване към Интернет да бъдат защитени. С над 200 000 IP за избор, никой никога няма да може да проследи действителното ви местоположение. Опитайте услугата за себе си и вижте.

Предимства на използването на VPN услуга за онлайн игри

 • Достъп до държави, които имат по-ранни дати на стартиране на заглавието на играта и бъдете първите, които играят наскоро пуснати игри.
 • Осигурете си онлайн трафик и пазете данните си поверителни чрез криптиране.
 • Достъп до регионално ограничен MMO & MMORPG игри, DLC съдържание; или Xbox Live и PSN Exclusives.
 • Предотвратете DDoS атаки, които са много често срещани по време на турнири за е-спорт.
 • Повече няма да се занимавате с ужасни пинг пъти, тъй като ще получите достъп до сървърите за игри от целия свят чрез VPN.
 • По-къси маршрути между вас и игралните сървъри. Това се отнася само за потребители, които се абонират за VPN доставчици с висока скорост на пренос, които се фокусират върху възлите за местоположение на сървъра за игри като изброените по-горе.

Най-добър VPN за Steam – Заключение

Ако случайно изпробвате някоя от 6-те услуги, които споменахме, ще се радваме, ако ни кажете какъв е опитът ви. Чувствайте се свободни да оставите коментар или два в секцията по-долу и ще се радваме да се свържем с вас.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me