Най-добър VPN за стрийминг в HD или 4K UHD

Кой е най-добрият VPN за стрийминг? Предаването във висока резолюция отдавна беше привилегия само на онези, които могат да си позволят най-високите широколентови пакети преди почти две десетилетия. Сега обаче всеки, който се занимава с надежден доставчик на интернет услуги, е в състояние да набере пакета си до широколентова услуга, без да причинява толкова голяма вдлъбнатина в джоба си. Тъй като високоскоростен достъп до Интернет продължава да намалява разходите, това улеснява мнозинството да избягва вида проблеми, свързани с бавна интернет връзка. Въпреки този напредък, стриймингът в High Definition привлича висок риск за поверителност, подобно на повечето други широколентови интензивни дейности, които вероятно ще извършвате онлайн. Възможно е да се защитите от тези рискове, но само ако можете да идентифицирате заслужаващ VPN доставчик, за да се абонирате.

Най-добър VPN за стрийминг в HD или 4K UHD

Най-добър VPN за стрийминг в HD или 4K UHD

Преодолейте ISP Throttling чрез достоверна VPN

Освен риска за вашата поверителност, връзката ви може да бъде възпрепятствана от вашия интернет доставчик, в опит да ограничите консумацията на вашата честотна лента. Това води до отнемане или дори изтегляне на видеоклиповете ви по-дълго, независимо дали предавате поточно от YouTube, незабавни видеоклипове на Amazon или Netflix.

Надеждна VPN услуга трябва да може да ви помогне да преодолеете това, а един от елементите, който му позволява да го прави, е криптирането. Ако вашият VPN абонамент е активен, вашият интернет доставчик няма да може да прави разлика между вашия трафик и този на останалите потребители, което затруднява неговото възприемане, като че ли предавате HD видео, като по този начин предотвратява всяка форма на заглушаване от краят им.

Ако по някаква причина вашият интернет доставчик все още е в състояние да дешифрира вида на трафика, преминаващ през вашето устройство, имаме няколко съвета, които може да искате да опитате и да предотвратите същото:

 1. Идеално решение, макар и малко по-техническо, би било да се включи още един слой на криптиране. Това може да се направи доста бързо в Linux, въпреки че ще отнеме малко повече време, за да се направи SSH тунел на Windows.
 2. Можете да опитате и да превключите портове, например, към TCP порт 80 или TCP порт 443. Тези портове често не се контролират, така че това би било чудесно, за да предотвратите всяка форма на заглушаване.
 3. Ако не сте много сигурни в SSH, тогава може би един тунел за SSL може да бъде по-добър вариант. Двата не са толкова различни, но SSL тунелите се предлагат по-лесно от редица доставчици на VPN като NordVPN. Ако не е включен с вашия, можете също така да изтеглите софтуера за зашеметяване и да продължите оттам.

Какво да направите, за да подобрите скоростта на буфериране

Ако по някакъв случай, превключването на ISP не е точната причина за намалената скорост на връзката ви, има още няколко неща, които бихте могли да направите, за да ускорите нещата:

 1. Не е рядкост да разберете, че устройството ви няма поддръжка за гледане с висока разделителна способност и това вероятно е проблемът, ако устройството ви заеква вместо буфер, когато предавате такива видео формати. Може да искате да играете в същия формат на вашия компютър или лаптоп, ако наистина трябва да гледате тези видеоклипове.
 2. Има няколко VPN протокола, които се считат за по-напреднали от другите и техните подобрения помагат да се намали границата на скоростта, която се намалява благодарение на използването на VPN. Ще установите, че по подразбиране за повечето доставчици е OpenVPN, но ако сте добре с това да компрометирате част от поверителността си за по-добри скорости, тогава ви съветваме да изпробвате PPTP или L2TP / IPSec като предпочитаните от вас протоколи..
 3. Друг проблем, който може да забави нещата, може да бъде ненадеждна безжична връзка. Ако силата на вашия сигнал продължава да се променя, скоростта ви също може да продължава да се колебае. Най-добрият начин да разрешите това би било да включите директно към рутер или, ако е възможно, да използвате Ethernet връзка. Известно е, че тези двама са много по-стабилни от безжичните връзки.
 4. Въпреки че това е по-скоро последна опция, смяната на вашия VPN доставчик може всъщност да реши проблема ви. Бавните ви скорости с текущия ви доставчик може да са, защото техните сървъри не са толкова близо до вашето местоположение. VPN мрежа с по-близък сървър може да доведе до повишени скорости.

Най-добър VPN за стрийминг

Сега, когато разгледахме какво трябва да направите, за да постигнете по-добра скорост на потока, нека разгледаме вида VPN услуги, на които трябва да разчитате, за да не поддържате скоростта си на ниска:

1. ExpressVPN – Нашата топ препоръка

ExpressVPN е един доставчик, който има някои от най-добре разпределените сървъри сред всички играчи на VPN пазара. ExpressVPN имат над 1500 сървъра в около 94 държави. Покритието е доста надеждно, а скоростите наистина са достатъчно добри, за да стриймвате ултра HD съдържание. Също така ще можете да измервате скоростта на който и сървър да сте свързани и да решите дали да промените или не. Въпросите за шифроване също са добри, като потребителите получават 256-битово AES криптиране. Съществуват също така правила за нулева регистрация, защита от течове на DNS и превключвател за интернет убийства, за да се запази сигурността на връзката.

2. NordVPN

NordVPN е доста популярен сред интернет потребителите, най-вече заради капацитета си да поддържа до 6 едновременни връзки. Това означава, че ще се насладите на гледане на HD на вашия таблет, мобилен телефон, лаптоп, смарт телевизор или всяко друго устройство, което бихте могли да имате, при условие че поддържат такива формати. Потребителите на NordVPN могат да се свържат с над 2000 сървъра, разпространени по целия свят. В съчетание с добре спазваната политика за нулева регистрация, потребителите на NordVPN не трябва да се притесняват относно поверителността си. Услугата предлага и специализирани сървъри, които позволяват двойно криптиране, подобрени скорости за изтегляне на P2P и достъп до American Netflix.

3. IPVanish

Със скромна сървърна мрежа от 850+ сървъра в повече от 60 страни, IPVanish е добре подготвен да гарантира бързи скорости на зареждане за потребителите, които искат да прекарват по-голямата част от времето си онлайн в поточно HD видео. Те също имат около 40 000 IP адреса, от които потребителите могат да избират, и усъвършенствано 256-битово AES криптиране, за да предпазят всички свои потребители от хакери и спамери. Вие също ще можете да се възползвате от тяхната политика за нулева регистрация и поддръжка за изтегляне на непрекъснато торент. Защита от течове на DNS и автоматичен превключвател за прекъсване, за да изключите интернет връзката си, в случай че VPN не успее да е стандарт.

4. VyprVPN

Лесно един от най-иновативните доставчици в нашия списък, VyprVPN предприема много мерки за повишаване на онлайн поверителността, сигурността и анонимността. Фактът, че те притежават изцяло целия си хардуер, ги прави все по-надеждни. Потребителите се възползват от уникален набор от функции като Chameleon, който работи около форми на дълбока проверка на пакети, често разгърнати от правителства и интернет доставчици. Тяхната сървърна мрежа също е скромна, на около 700 в повече от 70 различни страни. Шифроването е на първо място, като потребителите получават работа при 256-битово AES криптиране на данни.

5. PureVPN

Не на последно място имаме PureVPN, цялостно решение за интернет сигурност, при което ще се запознаете с функции, които няма да намерите, предлагани от други доставчици. Някои от тях включват опции за филтриране в мрежата, антивирусни скенери, защита от злонамерен софтуер, функции срещу фишинг и вграден рекламен блокер. 256-битовото криптиране е стандартно във всичките им супер бързи 750 сървъра, разпръснати в над 141 страни. Приложението PureVPN има версии, подходящи за различните популярни платформи, и тяхната политика за нулева регистрация се спазва стриктно от VPN услугата.

Най-добър VPN за стрийминг – Долна линия

Ако предприемете действия по някои от указателите, които сме ви предложили в този преглед, неща като буфериране и прекъснато поточно предаване ще бъдат минало. След като знаете, че вашият интернет доставчик е много способен да забави скоростта си, след като е проникнал в поверителността ви, няма по-добра причина да се абонирате за надеждна VPN услуга. Това ще подобри значително скоростта на потока ви и ще запази активността и личната ви информация скрити от всеки, който иска да пресече връзката ви. Бъдете в безопасност, вземете си достоверна VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map