Най-добър VPN за Synology

Наличието на отдалечено, но централно място за съхранение на данни от множество компютри в мрежа е в основата на идеята зад устройството за прикрепено мрежово съхранение (NAS). Тези удобни устройства могат да бъдат достъпни и чрез интернет, което го прави още по-удобно за потребителите, които биха искали достъп до своите данни, докато са в движение. Производителят номер едно на тези устройства е добре известна марка, базирана в Тайван и известна като Synology.

Най-добър VPN за Synology

Най-добър VPN за Synology

Какво е синология?

Synology предлага най-висококачествени NAS устройства и това ги държи в началото на списъка за всеки, който търси решения за мрежово съхранение. Това се дължи на дълбочината на функциите, които предлагат устройствата, както и на простотата на използване, която се предлага с всички него. В допълнение към услугите за съхранение, фирмата предлага и базирани в облак решения за архивиране и споделяне на файлове, което ги прави едно гише за повечето от вашите мрежови нужди.

Ако има един проблем, който почти винаги не се изоставя, когато говорим за съхранение, неговата сигурност. Когато избирате къде да съхранявате данните си, винаги трябва да направите крачка назад и да помислите за сигурността. Ще трябва да сте сигурни, че където и да съхранявате данните си, е достатъчно сигурно, за да възпира всеки, който би могъл да иска да се захване злонамерено. Дори при предлагането на Synology за криптиране на вашите данни, докато те се съхраняват, все пак ще трябва да гарантирате, че връзката между NAS устройството и вашия компютър е безупречна, тъй като има толкова много, че може да му се случи, докато той е транзитен през интернет..

Както вероятно знаете, Интернет бавно се превръща в център за киберпрестъпления, насочен към потребители, които всъщност не са обмисляли нивото на сигурност, участващо във всичко, което правят. Има многобройни случаи на кражба на криптовалути, хапване на компютри с ценна информация и на хора, представени в интернет, и всички те съществуват поради нарушение на сигурността, с което много пъти не можеха да бъдат разгледани. Докато прехвърляте данните си, не бихте искали да бъдете уязвими при подобни ситуации. Най-добрият начин да защитите вашите данни в Synology е чрез VPN.

Защо трябва да използвате VPN за Synology

Абонирането за виртуална частна мрежа ви позволява да криптирате връзката си и следователно уверете се, че данните, които предавате, стигат до определената NAS без никакви проблеми. VPN ви предоставя ниво на поверителност, което дори предпазва вашия интернет доставчик от веригата за това, което правите. Това ви позволява да прехвърляте или получавате достъп до данни, без да се притеснявате дали ще оставите следа. След като се абонирате за надежден доставчик и вашата връзка е защитена от всяка форма на външна намеса, вие също ще можете да стартирате различни плъгини, независимо от множеството гео ограничения, които биха могли да имат.

Най-добрите VPN за Synology

Това умело малко предимство се разпростира и върху геоблокираните сайтове и канали, от които може да искате да разглеждате или предавате поточно предаване. VPN ви позволява да промените местоположението си и да заблудите услугите да мислят, че сте базирани в тяхната местна зона, като по този начин ви предоставят достъп. За да гарантираме, че избирате само най-добрата услуга по предназначение, създадохме няколко надеждни услуги, които са на горния рафт. Разгледайте ги по-долу.

1. ExpressVPN

ExpressVPN е услуга, която може да гарантира, че вашите данни остават напълно защитени при достъп до вашия Synology NAS. Услугата има сложни уроци за това как да настроите VPN услугата си със Synology, в зависимост от това кой VPN протокол искате да използвате. Доставчикът, базиран на Британските Вирджински острови, има броя на сървърите, които са малко отминали 2000 г., което ви позволява да имате достъп до устройството си от разстояние от широк спектър от места.

ExpressVPN поддържа сигурността на 256-битово AES криптиране и препоръчва на потребителите да разчитат на OpenVPN протокола, тъй като той е най-защитен. Все още са налични опции за тези, които биха предпочели друго, като компанията поддържа PPTP, L2TP / IPSec и SSTP. Услугата също така ви позволява да свържете до 3 устройства едновременно за осигурен достъп до вашия NAS устройство. В своя набор от сървъри има специална група, известна като „скрити сървъри“, на която потребителите могат да разчитат, ако са в страни, които са враждебни за използване на VPN, както и сървъри, които поддържат торент. Ако този кратък преглед може да доведе до вашия най-голям интерес, тогава ви предлагаме да се насочите към нашия по-изчерпателен ExpressVPN преглед.

2. IPVanish

IPVanish е уважаван доставчик, който е в бизнеса с VPN вече повече от десетилетие. Услугата е базирана във Флорида САЩ и се случва изцяло да притежава флота си от повече от 1500 сървъра. Това означава, че ако вероятно срещнете проблем с връзката си, той ще бъде решен вътрешно. Поддръжка е достъпна за потребители, които биха искали да използват услугата с Synology, въпреки че се препоръчва да се придържате към PPTP като избран VPN протокол.

IPVanish също използва 256-битово AES криптиране и уверява своите абонати, че нито един журнал от трафика им не се съхранява от услугата. че такива нямат ограничения, наложени на P2P трафика им. Услугата предлага и една много уникална функция – Web Proxy SOCKS5, която ви позволява да криптирате връзката си, като влезете в услугата чрез предоставения уебсайт. Това е много удобно за потребители, които биха предпочели да не изтеглят VPN клиента. Също така, IPVanish осигурява както неограничена честотна лента, така и неограничено превключване на сървъри за потребители, които се регистрират с услугата. За да научите повече за това какво предлага IPVanish, хвърлете поглед на нашия преглед на IPVanish.

3. VyprVPN

VyprVPN е друг любим претендент за потребителите, които искат да защитят своите данни, тъй като услугата наистина прави много, за да гарантира, че потребителите се ползват с най-добрите функции за поверителност на пазара. Доставчикът има около 700 сървъра по целия свят, за да поддържа вашата връзка и предлага VPN протоколи като OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP и изключителния Chameleon. Въпреки че е достъпен само за своите първокласни клиенти, протоколът Chameleon е едно от истинските им чудеса на иновациите.

Технологията Chameleon се използва за кодиране на метаданни на OpenVPN, така че да се гарантира, че остават неузнаваеми дори чрез дълбока проверка на пакети. Това е наистина чудесно, ако планирате да използвате VPN (или да получите достъп до Synology NAS), докато сте в регион, който има дълбока интернет цензура и недоволство от използването на VPN. VyprVPN също поддържа до 5 едновременни връзки и VPN клиент, който се предлага в различни версии, за да работи на Windows, Android, Mac, iOS на Smart TV или дори инсталиран на вашия рутер. Доставчикът е и един от малкото, които изцяло притежават своята сървърна мрежа и по този начин са в състояние да предоставят повече от 200 000 IP за своите потребители да се свързват към Интернет чрез. Също така ще можете да заобиколите цензурата чрез функцията на VyprDNS и да се насладите на нулеви ограничения както за превключване на сървъра, така и за сваляне на ограничения. За повече информация се обърнете към нашия преглед на VyprVPN.

Завършете се за най-добрия VPN за Synology

Данните ви, попадащи в грешни ръце, са нещо, което можете напълно да избегнете, като използвате надеждна VPN. ExpressVPN, IPVanish и VyprVPN са три примера, които са напълно способни да осигурят адекватна защита онлайн и да осигурят пътя на данните между вас и вашето NAS устройство.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me