Най-добър VPN за таблети

Все повече хора днес се обръщат към таблетите като към по-добра и по-устойчива опция, която им позволява да се грижат за работата си, докато са в движение. По-новите версии дори ви позволяват да прикачите клавиатура, а с най-новата Surface Pro на Microsoft можете да стартирате пълната версия на Windows, която обикновено работите на вашия компютър или лаптоп. Въпреки всички тези постижения, рискът личната ви информация да бъде открадната все още остава основен проблем. Единственият сигурен начин да защитите вашия Android, iOS или таблета на Microsoft от хакери е като се абонирате за надеждна VPN услуга.

Най-добър VPN за таблети

Най-добър VPN за таблети

Защо таблетът ви се нуждае от VPN

Подобно на повечето компютърни устройства на пазара днес, вашият таблет може да бъде достъпн дистанционно от хора с лоши намерения. За тези, които са склонни да се движат много, има вероятност да разчитат на обществен Wi-Fi. По този начин ги излага на широк кръг от киберпрестъпници.

VPN ви позволява да правите две основни неща; скрийте самоличността си онлайн и криптирайте трафика си така, че никой не може да открие сайтовете, които посещавате онлайн. Вашият доставчик на VPN ви присвоява изцяло нов IP адрес и това ви позволява да получите достъп до гео ограничено съдържание от уебсайтове и канали като Netflix и HBO. Вашият интернет доставчик също е освободен от наблюдение на вашия трафик, така че това ви позволява да получите достъп до съдържание, което може да бъде ограничено във вашата страна.

Благодарение на удобни за потребителя приложения, които са достъпни в Google Play Store, както и в Apple Store, инсталирането на VPN стана изключително лесно.

Как таблетният VPN може да ви помогне

VPN на таблет гарантира, че цялата чувствителна информация, която съхранявате в него, се пази от хакери всеки път, когато имате достъп до Интернет, а също така осигурява допълнителен слой сигурност, особено когато извършвате сделки с всеки бизнес онлайн.

Също така ще можете да изтегляте, торент или споделяте медийни файлове анонимно, тъй като ще работите под виртуален IP адрес. Това ви позволява да заобиколите всички ограничения, определени за изтегляне на приложения или достъп до блокирани уебсайтове.

Нека разгледаме няколко доставчици, които може да искате да разгледате като VPN на вашия таблет.  

3-те най-добри таблетни VPN

1. ExpressVPN – нашата най-добра препоръка

Като бях на пазара толкова дълго, ExpressVPN утвърди своята доверие като един от най-добрите VPN доставчици наоколо благодарение на примерното си обслужване на клиенти и надеждната VPN връзка. Те изминаха допълнителната миля, за да гарантират, че клиентите им с Android и iOS са добре обслужени, като въведат приложения, които се представят много добре и на двете платформи.

Приложението ExpressVPN е много лесно за използване с интерфейс, който е много приятен за взаимодействие. Тяхната 256-битова SSL връзка също работи добре, за да предотврати подслушването на някого върху вашата дейност. Що се отнася до обслужването на клиентите, ExpressVPN разполага с екип за поддръжка, който е на разположение 24 часа в денонощието, който ви позволява да получавате всякакви проблеми, които бихте могли да имате при услугата, подредени веднага след възникването им. Винаги има някой от другия край на услугата за чат на живо и това ви позволява да поддържате контакт, докато изпълнявате стъпките, необходими за разрешаване на проблема ви.

За тези от вас, които не са напълно убедени, ExpressVPN предлага 30-дневен абонамент, при който, ако сте платили за услугата, но не сте наистина впечатлен, можете да получите пълно възстановяване и да продължите да изпробвате друг доставчик. Ако обаче установите, че обслужването им се грижи за вашите нужди, тогава ще бъдете насърчени да насочите ExpressVPN към приятел. Ако се регистрират, и двамата ще използвате услугата за един месец, безплатно.

Ако имате няколко устройства, които трябва да бъдат защитени, докато сте в Интернет, ExpressVPN се грижи за това, като ви позволява да имате свързано друго устройство под същия акаунт. Това се получава добре за хората, които искат да използват ExpressVPN на таблета си, както и своя телефон или лаптоп. Влезте в сайта им тук.

2. IPVanish

Тъй като ExpressVPN е известно, че е малко по-скъп, IPVanish е друга алтернатива, която може да искате да разгледате. Тяхната услуга наистина не е толкова звездна като тази на ExpressVPN, но ако не разчитате толкова много на таблета си, то това е значителна опция.

В сравнение с повечето други доставчици на VPN, 7-дневната им гаранция за връщане на парите е доста кратък период, за да решите дали услугата отговаря на вашите очаквания или не. Това наистина не е за първи път потребител, който току-що се запознава с VPN услугите и как работят.

Приложението им работеше само върху таблета, на който го тествахме след дълго време. Отне много време да се настрои всичко, но в крайна сметка успяхме да вършим нещата. Не е лошо, ако имате малко опит в работата с VPN. Разгледайте сайта им тук.

3. BulletVPN

BulletVPN е един доставчик, който се опитва много да подобрява непрекъснато услугите си и да се изравнява до позицията на ExpressVPN и други подобни. Засега вършат добра работа.

След инсталирането на приложението BulletVPN на нашия таблет, ни беше представен удобен за потребителя интерфейс. Приложението ви дава възможност да се свързвате с VPN сървъри от цял ​​свят. Въпреки че VPN мрежата не е толкова обширна като харесванията на IPVanish, всички големи страни са обхванати.

30-дневната им гаранция за връщане на парите ви позволява да изпробвате услугата, за да видите дали е удобна за плащане. Сами отворете уебсайта им тук.

Топ 3 VPN за таблети: Заключение

Сега, когато знаете към какъв тип доставчик да се обърнете, няма причина да се занимавате с вашия бизнес онлайн без подходящия вид защита. Като правило, опитайте се да не се абонирате за никоя от тези безплатни VPN услуги, които виждаме да се рекламират в интернет. Те идват с толкова много реклами и скорости, достатъчно бавни, за да не позволят да направите нещо. Някои от тях дори продават вашите данни за трафика на трети страни, за да останат в движение. Доверете се на надежден доставчик като ExpressVPN за да ви предпази от вредата.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me