Най-добър VPN за TCL Smart TV

Въпреки че са новодошли на пазара на Smart TV, TCL Smart телевизорите идват с голяма сила. Продавачите на TCL TV свързват телевизорите си с Roku за техните интелигентни функции. Всички TCL Smart телевизори използват Roku TV, тъй като е интуитивен и има всички приложения, които повечето хора искат. Тези телевизори са далеч най-евтината марка Smart TV, тъй като повечето от тях се намират за под 500 долара. За да направите гледането на този телевизор малко по-интересно, може да помислите да добавите VPN към него. С VPN на вашия TCL TV можете да деблокирате уебсайтове, да получавате приложения, които не са налични във вашата страна, да заобикаляте ограниченията и да имате достъп до всички видове стрийминг услуги. Въпреки това ще трябва да продължите да четете, за да разберете кои VPN се считат за най-добрите за TCL Smart TV.

Най-добър VPN за TCL Smart TV

Най-добър VPN за TCL Smart TV

Най-добрите TCL Smart TV VPN мрежи

След като проведохме няколко теста, намерихме 3-те най-добри VPN за вашия TCL Smart TV:

  1. ExpressVPN
  2. BulletVPN
  3. NordVPN
  4. IPVanish
  5. CyberGhost VPN
  6. VyprVPN

Как да промените региона на TCL Smart TV?

Като се има предвид, че повечето TCL Smart телевизори са базирани на Roku, трябва да следвате същите стъпки, необходими за промяна на вашия регион на Roku, за да получите достъп до гео ограничени поточни канали на вашия TCL Smart TV.

Най-добрите VPN за TCL Smart TV

Телевизорите на TCL предлагат страхотни функции и добро качество на картината на ниска цена. Въпреки това, повечето телевизори в тази ценова точка показват спад в производителността в сравнение със скъпите модели. Независимо от това, TCL телевизорите са трудни за победа, когато става въпрос за бюджетни телевизори, което им дава малко предимство. За да подобрят използваемостта на вашия TCL Smart TV, потребителите му трябва да инсталират VPN на него. И така, без допълнително обобщение, ето някои от най-добрите VPN за TCL Smart TV:

ExpressVPN

ExpressVPN таксува 12,9 $ на месец в замяна на отлични услуги. Широката им гама от функции означава, че техните услуги са предназначени за всички видове хора. Този доставчик на услуги предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите и 24/7 приятелско обслужване на клиенти, готови да отговорят на всички ваши запитвания и въпроси чрез чат на живо. Най-впечатляващият аспект на ExpressVPN е неговият интуитивен потребителски интерфейс. Можете да се предпазите от хакване и наблюдение с 256-битово AES криптиране, DNS / IPv6 защита от теч, превключвател за убийства и разделно тунелиране. Да не говорим за щедрата му опция Smart DNS, която идва заедно с абонамента за него. Можете да свържете до три устройства едновременно и той деблокира почти всичко, което искате, включително Netflix. За да научите повече за всички функции, които ExpressVPN може да предложи, не забравяйте да разгледате нашия преглед ExpressVPN.

BulletVPN

BulletVPN струва 10,9 $ на месец и е един от малкото доставчици на услуги, които предлагат безплатна услуга Smart DNS с абонамента си. Ако сте стример и торент, BulletVPN е добър вариант за вас. Този доставчик на услуги позволява до 3 едновременни връзки и предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите. BulletVPN са много горди със своя стрийминг капацитет, тъй като този доставчик има възможност да заобиколи геоблокове за американските Netflix, Amazon Prime, CBS, HBO GO и HBO Now, Hulu, Pandora и много други канали в САЩ и Европа. BulletVPN предлага пламтящи високи скорости и хост сървъри в страни от първи ред. Това означава, че няма да претърпите загуба на скорост с връзките си. Всички тези функции квалифицират BulletVPN като чудесна опция за вашия TCL Smart TV. За повече информация за този доставчик на услуги вижте нашите Преглед на BulletVPN.

NordVPN

Nord VPN струва $ 11,95 на месец. Ако обаче се абонирате за по-дълъг период от време, получавате тяхната премийна защита и просто плащате 5,75 $ на годишна база. С NordVPN можете да осигурите вашата поверителност онлайн на всичките си устройства, защото позволява до 6 едновременни връзки. Освен това можете да защитите интернет трафика си в движение с удобни за потребителите мобилни приложения на NordVPN, налични на устройства с Android и iOS. Вземете вашето TCL Smart TV поточно изживяване на съвсем друго ниво с NordVPN. С него получавате достъп до любимите си уебсайтове и услуги, независимо къде се намирате. Те използват двойно криптиране, което означава, че NordVPN криптира трафика ви два пъти. не става по-безопасно от това. така че можете да забравите за гео ограниченията и ограниченията на честотната лента. За повече информация за този доставчик на услуги вижте нашите Преглед NordVPN.

Как да инсталирате VPN на TCL Smart TV?

TCL Smart телевизорите не поддържат първоначално VPN мрежи, затова сме тук, за да ви дадем начини за това:

  • Инсталирайте VPN на вашия рутер: Инсталирайки VPN на вашия рутер, всички устройства, свързани към WiFi, ще получат връзката на VPN. Разбира се, че ще трябва да използвате маршрутизатор, съвместим с VPN, в противен случай няма да работи. Прочетете това ръководство, за да научите повече за инсталирането на VPN на вашия интернет рутер.
  • Споделете вашата компютърна или Mac мрежова връзка със своя Smart TV: Можете също да споделяте мрежата си от компютър или Mac, който поддържа VPN връзка. Ето ръководство, което обяснява как да споделяте връзката си с Windows.
  • Използвайте Smart DNS прокси: Ако всичко друго се провали, можете да прибягвате до Smart DNS прокси, който се предлага при споменатите по-горе доставчици на услуги. Въпреки това, Smart DNS не е нещо като VPN по отношение на сигурността и използваемостта. Страхотното при Smart DNS е, че той може да бъде директно конфигуриран на вашия Smart TV.

Най-добър VPN за TCL Smart TV – финални мисли

Всички знаем, че телевизорите са точката на привличане в домакинството. Те представляват чудесен източник на забавление за неговите потребители. Интелигентният телевизор TCL вече върши чудесна работа, като ни поддържа компания и ни държи заети с това, което може да предложи. Само си представете безкрайните възможности, които идват с VPN на TCL Smart TV. Не инсталирайте само никой VPN, не забравяйте да изберете един от VPN-те, които изброихме по-горе, за да си осигурите без усложнения и отлично поточно преживяване.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me