Най-добър VPN за TeamSpeak

Говоренето с хора, базирани на различни места по света, в днешно време стана много лесно. Чрез Интернет дълъг списък от приложения и услуги ви позволява да се свързвате с различни хора, разположени на различни континенти, в реално време. Това е чудесно особено за работа в сътрудничество или просто да поддържате връзка с приятелите си. Едно от решенията, които позволяват на хората да правят това ефективно, е TeamSpeak.

Най-добър VPN за TeamSpeak

Най-добър VPN за TeamSpeak

Как работи TeamSpeak?

Чрез своя Voice over Internet Protocol (VoIP) Teamspeak позволява на различни хора да комуникират помежду си, като се свързват към различни сървъри. TeamSpeak също може да бъде лицензиран за сървъри срещу заплащане, стига компанията или групата, която го използва, да не го прави с печалба.

TeamSpeak е широко популярен и в общността за онлайн игри. Услугата позволява на играчите да координират по-добре, когато изпълняват екипна мисия, без да се налага да свалят ръцете си от конзолите. Качественото качество на звука е отлично, а нивото на производителност също е много високо в сравнение с други алтернативи.

Регионални ограничения на TeamSpeak

Това е услугата, която искате да използвате, за да поддържате връзка с колегите си по работа, когато сте в чужбина, или да продължите с командировките си, дори когато сте в друга държава. Проблемът е, че услугата няма сървъри базирани по целия свят, с които можете да се свържете. Освен това някои страни като Китай, KSA и ОАЕ блокират повечето VoIP услуги.

Това може да бъде огромна пречка, особено за потребителите, които са постоянно в движение. За да се справят с това, необходимото е решение, което може да скрие действителното си местоположение. Това ще даде възможност за свързване към съответните им сървъри, без фактът, че са извън страната. Това може да се постигне ефективно само чрез използване на VPN.

Как да отблокирате TeamSpeak, когато в чужбина – Използване на VPN

VPN или виртуална частна мрежа позволява на потребителите да се свързват с отдалечени сървъри, разположени по целия свят, така че да скрият и криптират връзката си. Достъпът до TeamSpeak чрез VPN позволява на потребителите да получат достъп до техните специфични сървъри TeamSpeak, като скрият своя IP адрес. Помислете за IP адреса си като за вашия онлайн цифров отпечатък. Той предава основните подробности като местоположението ви, а понякога и самоличността ви на уебсайта, до който се опитвате да получите достъп.

Чрез надеждна VPN услуга можете да изберете да скриете тези детайли или дори да ги манипулирате в своя полза. За да се свържете с TeamSpeak сървър, базиран в САЩ, например, всичко, което трябва да направите, е да идентифицирате VPN сървър, който е там, и след като установите тази връзка, ще изглежда, че сте базиран в САЩ.

Благодарение на удобните за използване VPN приложения, целият процес също е доста лесен. Но първо трябва да се регистрирате с доставчик на VPN.

Най-добрите VPN за TeamSpeak

За да ви помогнем да вземете правилното решение, изброихме най-добрите 3 VPN услуги за достъп до TeamSpeak, независимо от вашето местоположение. Погледнете по-долу:

1. ExpressVPN

ExpressVPN е една от най-търсените услуги в бранша, благодарение на своето първокласно ниво на обслужване и добре поддържана репутация. В неговата мрежа има около 2000 сървъра, базирани в повече от 90 страни. Услугата е спечелила многобройни награди за клиенти благодарение на обслужването на клиентите, с които можете да се свържете 24 часа в денонощието чрез имейл, съобщения на живо, както и социални медии. ExpressVPN също прилага 256-битово AES криптиране, за да затрудни недобросъвестните потребители да получат достъп до услугата. Използването на ExpressVPN също означава да можете да изберете какво да бъде криптирано благодарение на разделената му функция за тунелиране.

Услугата също е базирана на Британските Вирджински острови и това е чудесно, тъй като регионът не е абониран за регулаторни органи за данни. Абонирането за ExpressVPN ви позволява също да имате до 3 едновременни връзки. Те могат да се използват за защита на вашето Android, iOS, Windows или Linux устройство от онлайн заплахи. Има и възможност за свързване на услугата към вашия рутер. С тази алтернатива можете да свържете доста повече от 3 устройства към вашия акаунт, като гарантирате, че всичките ви данни са добре защитени. За да научите повече за ExpressVPN, разгледайте нашия по-подробен преглед ExpressVPN.

2. IPVanish

IPVanish е друго страхотно допълнение към този списък, с над 1500, които поддържат своите абонати добре защитени, независимо къде се намират. Услугата има седалище в САЩ, а също така използва военно 256-битово AES криптиране, за да запази потребителските си данни защитени. IPVanish гарантира, че потребителите му се ползват както с неограничена употреба на честотна лента, така и с неограничена смяна на сървъра. Това дава възможност за лесен достъп до вашия TeamSpeak сървър без никакви излишни и лесно превключване между VPN сървъри за по-добра връзка.

С капацитета си да поддържа до 10 връзки едновременно, IPVanish позволява на потребителите да са добре защитени от всякакви опасни онлайн дейности. Услугата също има огромна поддръжка за потребители, които биха искали да торент. Това е така, защото той поддържа както неограничен партньорски прехвърляне на файлове, така и анонимен торент. IPVanish също така предлага възможността да игнорира своя способен VPN клиент и да търси своите по-леки алтернативи. Те включват разширенията на браузъра му както за Chrome, така и за Firefox, както и уеб прокси сървъра SOCKS5, който е чудесен за скриване на вашето местоположение. За да разберете повече за това какво може да предложи IPVanish, разгледайте нашия преглед на IPVanish.

3. NordVPN

NordVPN заема третата позиция в този списък, тъй като има и функции, които го правят един от най-добрите VPN за използване с TeamSpeak. От базата си в Панама услугата предоставя до 4000 сървъра, за които потребителите да се свързват, присъстващи в повече от 60 страни. Добре известният доставчик също позволява до 6 множество връзки, а също така предлага 256-битово AES криптиране за онлайн сигурност. NordVPN също има инструменти и функции, които също подобряват нейното обслужване, а едно от най-добрите им предложения е тяхната двойна VPN функция.

Двойната VPN функция означава, че потребителите получават да пренасочват трафика си през два сървъра, като по този начин удвояват текущото ниво на сигурност. Услугата също така позволява на потребителите да избират към кои сървъри да се свържат, благодарение на разширената си мрежа. Доставчикът е оптимизирал своите сървъри за онлайн игри, торент, големи изтегляния на обем, както и HD стрийминг. Абонатите също получават пълна поддръжка за Tor над VPN, както и специални IP адреси за тези, които не биха предпочели да продължат да превключват. За по-добър поглед върху това, което трябва да очаквате, разгледайте нашия добре съставен NordVPN преглед.

Относно VPN

Използването на VPN също има свой набор от други предимства. Те включват наистина повишаване на нивото на вашата поверителност онлайн. VPN услуга криптира вашите данни и ви позволява да се свързвате с уебсайтове, без да ги оставяте с каквато и да е ваша информация. Това ви помага да останете анонимни и също така ви предпазва от подслушване от вашия интернет доставчик. Можете също така да избягвате всякакви форми на заглушаване, които вашият интернет доставчик може да приложи, като ограничения за вашата честотна лента и онлайн цензура.

Обобщение на най-добрия VPN за TeamSpeak

Трите топ доставчици, които разгледахме в този преглед, са повече от способни да имат гръб, когато се занимавате с онлайн сигурност. За да знаете кои от трите да изберете, съветваме да преминете през всеки от отделните прегледи. В случай на някакви въпроси или коментари, можете да ги оставите в секцията по-долу и ще се радваме да се свържем с вас.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me