Най-добър VPN за Tinder

възможно ли е да променете местоположението си на Tinder? Кое е най-доброто VPN отблокирайте Tinder отвсякъде? Онлайн запознанствата са прищявка, която продължава да бъде алтернатива, която може да помогне да се срещне потенциален любовен интерес, а Tinder продължава да е начело на тази нарастваща тенденция. Създаден през 2012 г., Tinder даде възможност на хиляди двойки да разговарят и да се срещат, базирайки се единствено на това дали нито една от страните се е завъртяла надясно или наляво в профила на партньорите си. Приложението работи, като използва вашето GPS местоположение, за да намери повече потенциални потребители в кода на вашия регион, които попадат в параметрите за търсене, които сте посочили в идеалния случай. Tinder даде възможност на потребителите на iOS и Android да разширяват социалните си кръгове и с това, че имат над 1000 прекарвания на ден, бъдещето все още остава много светло за това онлайн приложение за запознанства.

Най-добър VPN за Tinder

Най-добър VPN за Tinder

Защо е блокиран или забранен Tinder?

Единственият проблем, който може да срещнете, докато използвате Tinder, са ограниченията, установени от повечето доставчици на Wi-Fi мрежи, които са на места като работа или училище. В някои страни приложението Tinder е блокирано напълно. Ограниченията имат за цел да възпрепятстват използването на Tinder и други приложения в такива помещения, така че всеки да може да се съсредоточи върху това, което трябва да направи. Ограниченията могат да бъдат зададени и от интернет доставчици. Във Великобритания абонатите на мрежата на Three съобщават, че намират трудно достъп до Tinder и някои спекулират, че това е в резултат на филтрите, създадени от услугата. Това и още много нерегистрирани инциденти, при които потребителите не са успели в достъпа до приложението, са основа за използването на VPN. 

Разблокирайте Tinder с VPN

Tinder е забавно приложение, което можете да използвате, тъй като ви позволява да се свързвате с хора, базирани на различни места, много лесно. Най-добрият начин да заобиколите някой от блоковете, които може да са били наложени на услугата, е да шифровате връзката си чрез VPN. Виртуалната частна мрежа ви позволява да се свързвате с отдалечени сървъри, които след това криптират връзката ви и ви позволяват да заобикаляте всички мрежови блокове, които могат да бъдат наложени от вашия мрежов администратор или дори вашия интернет доставчик.

Тази форма на криптиране също крие вашите дейности онлайн и по този начин прави доста трудно за вашия интернет доставчик, както и за всички други злонамерени потребители да ви намерят. Личните ви данни също се скриват и това ви предпазва от влиянието на киберпрестъпниците или кибератаките.

VPN връзка също ви позволява да изберете от къде точно искате да се виждате. В този случай това е много полезно, тъй като Tinder има първокласна услуга, при която можете да прекарвате пръстите си през профилите на хора в различна област. Всичко, което трябва да направите, е да се свържете с всеки сървър, базиран на новото ви местоположение, и ще получите представа за това как изглежда басейнът за запознанства там. Това е доста удобно, особено ако планирате да посетите споменатия район за кратко време. Можете да следвате тези стъпки, за да деблокирате Tinder, като използвате доставчик на VPN услуги като ExpressVPN, например:

 1. Регистрирайте се за ExpressVPN акаунт.
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението ExpressVPN на същото устройство, на което използвате Tinder. Android, iPhone и iPad се поддържат.
 3. Стартирайте приложението VPN и влезте с вашия ExpressVPN акаунт.
 4. Свържете се с VPN място, където Tinder не е блокиран.
 5. Започнете да плъзгате.

Това е всичко, което наистина е необходимо, за да отблокирате Tinder от всяка точка на света, било то в училище, работа или дори държава, където Tinder е забранен.

Най-добрият VPN за Tinder

Има много доставчици, от които да избирате, така че трябва да знаете за функциите, на които трябва да внимавате, когато търсите идеална услуга. В този преглед сме разгледали редица фактори, които всеки заслужаващ доставчик трябва да има. Ние сме фокусирани върху доставчици, които имат военно криптиране, голяма сървърна мрежа и пробна оферта и гаранция за връщане на парите за бъдещите потребители да тестват услугата. Ето нашия списък

1. ExpressVPN

ExpressVPN е един от малкото доставчици, който спечели значително признание за работата си и все още продължава да предоставя най-доброто в класното обслужване. Основана през 2009 г., ExpressVPN има повече от достатъчно пазарни познания, за да осигури на потребителите си най-доброто съотношение цена-качество, а мрежата му от близо 2000 сървъра е чудесна не само за вашето приложение Tinder, но и за бързо и сигурно сърфиране. Услугата е базирана на Британските Вирджински острови, което означава, че няма да е необходимо да съхранявате вашите журнали за сърфиране, тъй като няма юрисдикция за данни, под която се намира страната. Това позволява на доставчика да предложи много солидна политика за нулева регистрация.

ExpressVPN предлага широка гама от протоколи и по този начин предоставя богат набор от възможности за своите клиенти. Абонатите могат да избират от OpenVPN, TCP / UDP. SSTP, L2TP / IPSec и PPTP като техните предпочитани протоколи. Има и възможност да се използва тяхната услуга Smart DNS, която се изпълнява на всеки от техните сървъри и прави връзките на потребителите по-безопасни и сигурни. Услугата също така позволява на потребителите да регистрират до 3 устройства под един абонамент, но ако потребителите изберат приложението си за рутери, те ще могат да осигурят много повече от три. Ако желаете да направите това, можете също да намерите повече информация за услугата чрез нашето ръководство за преглед на ExpressVPN.

2. CyberGhostVPN

CyberGhost VPN е със седалище в Румъния и е също така една от малкото услуги, които имат мрежа, която е толкова голяма, колкото 1300 сървъра. Услугата поддържа OpenVPN, L2TP / IPSec и IKEv2 (iOS) като нейни VPN протоколи, а също така предлага силна Wi-Fi защита за своите потребители, които възнамеряват да се свързват към обществени мрежи. Услугата е бърза да увери клиентите, че нито един от потребителските им регистрационни файлове не се съхранява, но продължава да брои данни, които ще им помогнат да подобрят обслужването си, като например степента, в която се използват сървърите. CyberGhost също с гордост има пълен контрол над своята сървърна мрежа и това отменя вероятността всеки трети търговци да предложи своето и може би шпионира дейността на потребителите.

Що се отнася до сигурността, CyberGhost VPN използва 256-битово AES криптиране, сдвоено с перфектна предна секретност за осигурено влизане във вашия акаунт. Услугата също ясно посочва на своя уебсайт, че не обработва директно плащания, което означава, че ще трябва да се справите с някой от нейните доверени доставчици на плащания на трети страни. Това са главно PayPal, Stripe и Cleverbridge. Ако искате да останете анонимни, можете да изберете да платите чрез Bitcoin. Поддръжката на клиентите е ключов стълб на компанията и като такъв, потребителите могат да поискат помощ по всяко време чрез услугата за чат на живо, която има вградена поддръжка за френски и немски език. Вижте повече за този доставчик чрез нашия CyberGhost VPN преглед тук, така че всичко, което трябва да знаете, е ясно, преди да вземете решение.

3. NordVPN

NordVPN е и топ претендент за всеки, който търси достоен доставчик и това е благодарение на гамата от услуги, които предлага на своите потребители. Със седалище в Панама услугата е далеч от всякакви политики за регулиране на данни и това вдъхва увереност в тяхната политика за нулеви регистрации. Услугата има до 4000 сървъра, подредени в мрежата си, и това позволява на потребителите да разширяват обхвата на почти всички страни по света. NordVPN има здрав капацитет до 6 едновременни устройства и това го прави значителна опция за потребителите, които искат да осигурят своя малък бизнес.

Услугата също предлага услуга за двойно криптиране благодарение на огромната си мрежа и това допринася изключително много за предлаганото ниво на сигурност, което прави доста трудно да проникнете към всеки от абонатите на NordVPN. С абонамент за NordVPN ще можете също да изберете към кой сървър искате да се свържете и това се базира на вида работа, която искате да вършите. Услугата има сървъри, оптимизирани за онлайн игри, торент, HD стрийминг и безпроблемно изтегляне на големи файлове. NordVPN също може да бъде интегриран с Tor, за да предложи пълна анонимност на своите потребители, чрез Tor над VPN. Продължете напред и вижте какво да очаквате от този доставчик, като преминете през нашия преглед NordVPN.

Как да промените местоположението на Tinder?

Tinder използва вашето GPS местоположение, както и вашия публичен IP адрес, за да определи вашето местоположение. Можете да фалшифицирате вашето GPS местоположение, като използвате приложения като „Xposed Framework“. За да скриете публичния си IP адрес, можете да използвате някой от най-добрите доставчици на VPN услуги, които препоръчахме по-горе.

 1. Първо, трябва да изкорените устройството си. Находки за това как може да се направи са намерени тук.
 2. След това инсталирайте приложение, наречено „Xposed Framework“
 3. Стартирайте Xposed Framework и превъртете до „Изтегляния“
 4. Потърсете „FakeLocation“ и изтеглете най-новата версия.
 5. активирайте модула в секцията „Модули“ на инсталирания Xposed
 6. Рестартирайте телефона си.
 7. Отворете приложението „FakeLocation“.
 8. След това изберете „Настройки“.
 9. Завъртете „Системни приложения“ и опреснете списъка с приложения.
 10. Включете „GPS Mocking“ и изберете местоположението си.
 11. Преди да стартирате приложението Tinder, уверете се, че сте стартирали своето VPN приложение и са свързани с VPN сървър, най-близо до местоположението, което сте избрали в приложението FakeLocation.

Най-добър VPN за Tinder – Заключение

Ако сте решили да търсите партньора си в Tinder, не бива да се налага да се справяте с ограниченията, зададени в мрежата, която използвате за свързване с Интернет. Вземете VPN и се насладете на пълна свобода онлайн.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me