Най-добър VPN за Torrenting и P2P през 2020 г.

Кой VPN е най-подходящ за торент? В днешно време потребителите в мрежата свикнаха с няколко удобства, за които беше трудно дори да си представим няколко години назад. Можете да предавате популярни и класически филми по ваш избор онлайн и да получавате забавление по всяко време.

Най-добър VPN за Torrenting и P2P за 2017 г.

Най-добър VPN за Torrenting и P2P през 2020 г.

Torrent и P2P услуги позволиха на милиони хора да имат достъп и да изтеглят медийно съдържание без ограничения. Технологията обаче винаги има своите обратни страни. Мониторингът на използването на мрежата и териториалните ограничения се появи навреме. За да заобиколите тези ограничения и да изтеглите торенти анонимно, можете да използвате VPN услуги. Въпреки това, не забравяйте да изберете правилната VPN услуга за торент.

Наистина ли имам нужда от VPN за торент?

Накратко, да, правите. Ако се отнасяте сериозно към онлайн поверителността си, не искате да изтегляте торенти, докато не сте свързани с VPN сървър.

  • Вашите занимания с торенти могат лесно да бъдат проследени до вашия IP адрес поради начина, по който работи съвместното споделяне.
  • Използването на VPN ви позволява да скриете вашия IP адрес и изтегляне на торент анонимно.
  • Торентери по целия свят, особено в САЩ, Великобритания, Канада, Германия, Франция и Австралия, са получили безброй известия за нарушаване на авторски права заради файлове, които са изтеглили от торент сайтове като The Pirate Bay или KickAss Torrents.
  • В Австралия, Обединеното кралство и други страни дори не можете да получите достъп до торент сайтове, без да използвате първо VPN. Това е така, защото интернет доставчиците в тези региони всъщност са забранили достъпа до тези сайтове.

Най-добрият VPN за торент и P2P – неща за разглеждане

Хората използват VPN по различни причини, каквито са. Докато някои потребители на VPN искат да заобиколят териториалните ограничения за достъп до уеб съдържание, за други оставането в интернет по невидим начин е приоритет. Когато искате да използвате софтуера Torrent и да използвате VPN за гладко изживяване, фокусът трябва да се съсредоточи върху следните аспекти:

1. Ограничение на честотната лента:

Някои доставчици на VPN, особено безплатни, поставят ограничения за това колко данни можете да изтеглите, когато се свържете с техните сървъри. По принцип не искате да се регистрирате с VPN, който ви казва колко честотна лента можете да използвате.

2. Сигурност:

Има безплатни VPN, с които можете да се регистрирате, които евентуално могат да заразят вашето устройство със злонамерен зловреден софтуер или дори вируси. Тези доставчици на VPN са no-go./li>

3. Скорост

Не искате да компрометирате скоростта си в Интернет заради анонимно изтегляне на торенти. В противен случай може да отнеме години за изтегляне на торент файл напълно. Уверете се, че вашият VPN доставчик има бързи VPN сървъри.

4. Политика на регистрация:

Има VPN доставчици, които поддържат дневници на посещаваните от вас уебсайтове, файлове, които изтегляте, и приложения, които използвате, докато сте свързани с техните сървъри. По този начин, вие не сте истински анонимни, докато погребвате. Стойте далеч от тези VPN мрежи.

5. Поддръжка на P2P:

Някои доставчици на VPN блокират портовете, необходими за работа на peer-to-peer. Това със сигурност е например при VyprVPN.

Потребителите на торенти най-вече изтеглят дълги филми и игри, използвайки тези услуги за онлайн споделяне. Значи, скоростта и честотната лента са два аспекта, които не могат да бъдат компрометирани. Оставането на анонимни онлайн също може да бъде важно за няколко потребители в зависимост от това къде живеят.

Правните норми за използване на торент се различават в отделните държави и правните последствия налагат на тези потребители да използват VPN. Така че, те трябва да изберат VPN, който не проследява дейностите на потребителите онлайн. Също така е по-добре, ако VPN, който използват за торент, предлага споделен IP адрес, тъй като това прави проследяването на реалния IP адрес почти невъзможно. Прегледахме много VPN доставчици за торент и тук са нашите най-добри снимки.

Най-добър VPN за торент и P2P

По-долу са изброени топ VPN, които можете да използвате за P2P и Torrenting.

ExpressVPN

ExpressVPN - Най-добър VPN за Torrenting 2020

ExpressVPN – Най-добър VPN за Torrenting 2020

Това е една от популярните VPN услуги, които определено можете да използвате за Torrenting и общо използване в мрежата. Той предлага високо сигурно 256-битово AES криптиране. Фактът, че има сървъри в 78 страни, също работи в негова полза.

ExpressVPN има широка поддръжка за ОС и устройства. Също така е идеално, ако не се занимавате много с настройките на софтуера, но искате да използвате торентите анонимно. Чесънът на тортата е, че няма регистриране на потребителски данни. Използваният протокол по подразбиране е OpenVPN, но можете също да използвате L2TP и SSTP. Всичките му сървъри поддържат P2P.

NordVPN

NordVPN - най-добрият VPN за Torrenting 2020

NordVPN – най-добрият VPN за Torrenting 2020

Базиран в Панама, NordVPN е идеален и за тежки торент и P2P потребители на услуги. Той също така идва с осигуряването на нулева регистрация и има 256-битово AES криптиране. NordVPN също предлагат двойна VPN функция. Скоростите обикновено са добри, но могат да варират в пъти. Можете също да се възползвате от DNS защита от теч и споделен IP адрес. Неограничената честотна лента само прави сделката по-сладка.

IPVanish

IPVanish - най-добър VPN за торент

IPVanish – най-добър VPN за торент

Ако използвате торент и се нуждаете от достъп до уеб сървъри от различни места, е разумно да изберете VPN услуга като IPVanish. Освен това идва минус неволи от регистриране на данни. Има 256-битово криптиране и поддръжка за протоколи като L2TP и OpenVPN. IPVanish предлага споделени IP адреси и честотната лента е неограничена.

HideMyAss

HMA със сигурност щеше да е по-висок в нашия списък, ако не беше безбройните доклади на потребители, които са анулирали акаунтите си за торент. HideMyAss е базирана в Лондон и съхранява дневници в продължение на 6 месеца. Ако искате най-добрия VPN за торент, вероятно е по-добре да използвате един по-нагоре в списъка.

Частен достъп до Интернет

Това не е бърза VPN услуга, но защитните функции са това, което я прави идеална за Torrent потребители. Дизайн-мъдър PIA може да не се хареса на потребители, които не са много технологични. Ще ви хареса, ако настройването със софтуерни настройки е вашето нещо! Ускоренията не са много бързи, но получавате 256-битово криптиране. Функцията за превключване на VPN убийство също е налице. Без ограничение на честотната лента и нулевото регистриране на данни, това е желателно.

Какво ще кажете за Smart DNS прокси?

Интелигентните DNS прокси сървъри, подобно на VPN, ви позволяват да заобиколите геоблокове и да получите достъп до определени уебсайтове, които не са налични във вашия регион. Тези прокси сървъри нито скриват вашия IP адрес, нито криптират трафика ви. Много хора се регистрират със Smart DNS прокси услуги като Unlocator, Unblock-Us, Unotelly и Overplay с убеждението, че те получават онлайн анонимност по този начин. Ако не искате да ви хванат торенти, използвайте VPN, а не Smart DNS!

Най-добър VPN за торент – заключение

Така че, има доста възможности за торент потребители, които търсят достойна VPN услуга. Можете да изберете една от горепосочените опции. Трябва да анализирате основните си приоритети, докато избирате и сравнявате тези услуги. Като се има предвид, че ExpressVPN имат 30-дневен срок за възстановяване, те определено са начело в нашия списък. Всички торенти, които се грижат за поверителността си, ще се уверят, че използват VPN, за да запазят своите онлайн дейности скрити от своя интернет доставчик. Кой VPN изберете, зависи изцяло от вас.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me