Най-добър VPN за Ubuntu

Известна с това, че е популярна сред програмистите, Linux е операционна система, чийто изходен код лесно позволява на програмистите да се променят, което я прави една от най-добрите системи за използване, ако ежедневната ви работа включва много програмиране. Ubuntu, най-популярната версия на Linux, е посочена като по-популярна версия на операционната система, вероятно поради многото опции, които дава възможност за персонализиране на потребителя.


Най-добър VPN за Ubuntu

Най-добър VPN за Ubuntu

С голяма персонализация идва по-голям риск

Дълбокото ниво на персонализиране се разпростира и върху приложенията и софтуера, които може да сте изтеглили в системата Ubuntu. Това дълбоко ниво на достъп означава, че потребителите ще могат да правят промени в конфигурацията, които в противен случай биха били трудни за наблюдение, тъй като системи като Windows и OSX имат заключени приложения.

Ако случайно сте програмист, има голяма вероятност да използвате много от безплатните приложения и фърмуер, намерени в Интернет, като инструменти, които помагат на какъвто и проект да работите. Това означава постоянно изтегляне, а понякога и от източници, за които дори не сте много сигурни. Ако не сте сигурни в източниците си, това може да доведе до заразяване на вашето устройство със злонамерен софтуер, който потенциално би могъл да постави в голяма степен цялата работа, на която сте се подложили.

Това не са сценарии, чиито последици бихте намерили благоприятни, следователно най-добрият начин за предотвратяване на всякакъв вид щети е да се въведат мерки, които да ви предпазят от това да търпите такива. Един от начините да се предпазите, докато сте онлайн, е чрез достъп до интернет чрез VPN. Виртуалната частна мрежа ви позволява да криптирате връзката си, което означава, че никой няма да може да пресече връзката ви с Интернет.

Най-добрият VPN за Ubuntu

Многото VPN услуги, присъстващи в Интернет, понякога могат да затруднят решението за коя услуга да се абонирате. Това е особено важно, ако случайно сте потребител, който за първи път няма реален опит с VPN. За да ви помогнем, ние продължихме напред и съставихме преглед на най-добрите VPN мрежи за Ubuntu, така че най-малко да имате откъде да започнете:

1. ExpressVPN

Освен че има една от най-добре работещите сървърни мрежи в бранша, ExpressVPN се ангажира да гарантира, че абонатите му ще могат да се възползват от денонощното обслужване на клиентите, както и сигурността, гарантираща атаки. За да изтеглите пакета му Ubuntu, всичко, което трябва да направите, е да влезете в техния уебсайт и да отидете на страницата за настройка на потребителската зона. След като там, ще видите връзка за изтегляне на пакета Debian, след което ще трябва да извикате „expressvpn“ в терминал, за да стигнете до интерфейса на неговия команден ред. Чрез този интерфейс след това ще напишете конкретни команди като „expressvpn connect Canada“, за да се свържете със сървър или „expressvpn disconnect“, за да прекратите връзката си. Ако срещнете проблем, който не можете да разрешите, екипът за обслужване на клиенти на ExpressVPN винаги е готов да помогне, като е на разположение 24/7 и е достъпен чрез платформата им за чат на живо. Този доставчик също така позволява на бъдещите клиенти да проверят услугата си чрез 30-дневна гаранция за връщане на парите.

2. IPVanish

Потребителите на Ubuntu също могат да обмислят да разчитат IPVanish за тяхната защита, тъй като услугата предлага много от това, което е вероятно да получите от доставчик на най-високо ниво, на много достъпна цена. Потребителите ще могат да се насладят на буферно стрийминг, P2P поддръжка, както и голям избор от сървъри, които да избират от любезното съдействие на неговата 850+ мрежа от една и съща. За да го настроите, всичко, което трябва да направите, е да добавите PPTP или OpenVPN файлове за връзка към мениджъра на връзки и VPN услугата ще бъде стартирана и работеща. Някои от предимствата, които потребителите получават от абонамент за IPVanish, включват възможността да имат до 5 устройства, работещи под същия акаунт, както и достъп до повече от 40 000 IP адреси, към които да се свързват. В случай, че искате да говорите с обслужването на клиенти, ще трябва да се придържате към обажданията през работното им време.

3. NordVPN

NordVPN е друг силен претендент за потребителите, които мислят за стойностна VPN услуга, за която да се абонират. Тяхната сървърна мрежа ги изпреварва пред толкова много други услуги, с над 2500 сървъра по целия свят и брои. Едно от нещата, които отделят тяхната услуга от повечето от другите, е, че ще трябва ръчно да добавите конфигурацията на всяко място ръчно чрез мрежовия мениджър. Това може да е малко досадно в началото, но поне ще се занимавате само с любимите си сървъри. С NordVPN ще имате достъп до още няколко функции, които наистина не бихте намерили при други абонати, като Onion Over VPN, Double VPN, Anti-DDOS и специализирани P2P и торент сървъри. Double VPN особено помага на криптиращия фронт, тъй като това означава, че потребителите могат да използват два сървъра през една и съща връзка, което прави много трудно за всеки да ги проследи.

4. VyprVPN

VyprVPN е добре познат в индустрията за VPN за това, че винаги е начело на новите технологии, особено поради тяхната рамка „Хамелеон“, която позволява на абонатите да получат достъп дори до най-сигурните мрежи, като например това, което имаме в Китай. Получаването на настройката на услугата е прост стъпка по стъпка процес, който включва инсталиране на необходимите пакети OpenVPN и конфигуриране на OpenVPN връзката чрез графичния потребителски интерфейс. Да се ​​абонирате за VyprVPN означава да имате достъп до бърза мрежа, която винаги е на разположение на клиентите, за да предложи помощ, когато е необходимо. Услугата предлага и 30-дневна гаранция за връщане на парите, за да може потребителите да изпробват продукта и да вземат информирано решение.

5. PureVPN

Превръщаме нашия списък за най-добрите VPN за Ubuntu, които имаме PureVPN. Предпочитаният протокол за този доставчик също е OpenVPN и процедурата за настройка включва изтегляне на неговия мрежов мениджър. Услугата позволява лесно превключване на сървъри, неограничена честотна лента и голяма сървърна мрежа от над 141 страни и броене. На своя уебсайт потребителите трябва да могат да намерят богата информация, която биха могли да посочат, ако попаднат в някакви проблеми, както и как да влязат в контакт с екипа за обслужване на клиенти и да ги накарат да ви помогне. Гаранцията за връщане на парите им продължава 7 дни, така че ще бъдете насърчени да изпробвате колкото се може повече аспекти от услугата, преди да закупите абонамент.

Най-добрите VPN за Ubuntu – Final Word

Ние продължихме напред и изброихме пет от най-добрите VPN, които да използвате с Ubuntu, така че не е нужно да преминавате през множеството избори, достъпни онлайн, за да вземете решение. Имате ли въпроси или запитвания, които искате да адресирате? Оставете ги в секцията за коментари по-долу & със сигурност ще се свържем с вас.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map