Най-добър VPN за uPlay

Стартиран през 2012 г., Uplay е версия на Ubisoft на игрална платформа, която дава възможност на потребителите да създават отбори, да намират нови опоненти и дори да получават награди, след като достигнат определени основни етапи в съответните си игри. Услугата е достъпна в широка гама от платформи и устройства като PlayStation 4, PC, Xbox One & 360, PlayStation 3, iOS, Android и Windows. Много объркване около първоначалното пускане на платформата, като повечето потребители твърдят, че тя силно нарушава това, което те вече са свикнали, но за тези, които са отделили време да я възприемат, има много малко да се оплакват от.

Най-добър VPN за uPlay

Най-добър VPN за uPlay

Забавяне в игрите – кой е истинският виновник?

Платформата се предлага с впечатляващи функции, като например възможността да се използват или харчат наградите, натрупани в една игра, в друга. Това е чудесно, тъй като осигурява спасителна линия в случай, че настоящата ви ситуация в играта не изглежда толкова добре, но може да има проблем, с който трябва да се справите, особено ако вашата интернет връзка не е толкова надеждна, колкото трябва да бъде , Ненадеждна мрежа означава, че ще трябва да издържите моменти, в които платформата за игри виси или спира да отговаря напълно. Това може да ви струва много, тъй като всеки път, когато се случи, шансовете са високи, че се случва само от ваша страна, което означава, че ще загубите от способността да контролирате героя си пред опасност от предстояща игра, докато играта продължава.

Повечето хора обвиняват игровата конзола или платформата Uplay винаги, когато се случи нещо подобно, но много малко спират да смятат, че всъщност може би техният интернет доставчик работи зад кулисите, за да забави връзката си. За тези, които може да не са наясно, интернет доставчикът прилага определени мерки, за да се опита да контролира каквото и да е, за което може да сте онлайн и една от най-често срещаните им практики е да забавите скоростта на интернет. Намаляването на скоростта означава, че в крайна сметка се разочаровате от игралната платформа и напълно изоставяте дейността. Вашият интернет доставчик прилага тези мерки, за да се опита да управлява разходите си за предоставяне на интернет чрез спестяване на пари на честотна лента. За да се справите с възможността вашият интернет доставчик да забави вашата услуга, едно от най-добрите неща, което можете да направите, е да се регистрирате с VPN услуга.

Използване на VPN за заобикаляне на ISP Throttling

Регистрирането с виртуална частна мрежа ви позволява да заобиколите всички форми на дроселиране, които вашият интернет доставчик може да приложи, тъй като свързването чрез VPN ви позволява да криптирате вашия онлайн трафик. По този начин вашият интернет доставчик няма да може да проследи връзката ви и следователно ще е трудно да знае как точно да приложи тяхното дроселиране. Връзката ви в крайна сметка ще работи на бързите скорости, за които първоначално сте платили.

Използването на VPN също добавя слой на поверителност по отношение на връзката ви и ви помага да избегнете хакери, измамници или шпионски агенции да бъдат в крак с вашите дейности онлайн. Освен това ще имате скрит действителния си IP адрес и следователно ще имате достъп до и играете игри, които още не са пуснати във вашия регион. 

Най-добрите VPN за Uplay

За да сме сигурни, че се занимавате с доставчик, който не прави компромиси с вашата скорост или сигурност, ние подбрахме няколко, които със сигурност ще Ви осигурят отлично ниво на обслужване. Вижте нашата селекция от най-добрите VPN за Uplay по-долу:

1. ExpressVPN

Това е нашето любимо VPN, когато става въпрос за игри. Качеството на услугата ExpressVPN очевидно успя да издържи теста на времето, тъй като доставчикът продължава да получава множество награди за високия си стандарт на доставка. Услугата е базирана на Британските Вирджински острови и има повече от 2000 сървъра към името си. При такова широко присъствие в мрежата на повече от 148 места, потребителите не трябва да имат проблем да търсят сървър, с който да се свържат. ExpressVPN също сериозно се отнася до вашата сигурност и това се показва чрез 256-битовото AES криптиране.

Абонатите имат възможност да използват до още 3 едновременни устройства и с VPN клиент, който работи лесно на Windows, Linux, iOS, рутери или Android-базирани устройства, не трябва да има проблем със съвместимостта. ExpressVPN е и една от малкото услуги, които разполагат с екип за обслужване на клиенти, който винаги е готов да се погрижи за всеки ваш проблем, както и набор от скрити сървъри, които ще скрият вашата VPN употреба, ако случайно сте в страна, в която услугата не се поддържа. Доставчикът предлага и Smart DNS услуга, която можете да използвате, за да скриете местоположението си, и да сърфирате през съдържание от географски ограничени сайтове. За да научите повече за услугата, разгледайте нашия преглед ExpressVPN.

2. BulletVPN

BulletVPN стои високо сред видовете услуги, с които би трябвало да се регистрирате, особено ако предпочитате услуга, която е с голяма скорост. BulletVPN подчертава, че това е основното им предложение и това продължава да привлича множество от клиенти, които са силно заинтересовани от скоростите, които услугата може да предложи. Това, че BulletVPN е вашият доставчик, означава, че ще можете да играете вашите игри без никакви изоставания, като през цялото време се наслаждавате на сигурността, осигурена чрез 256-битовото AES криптиране.

Базираната в Естония, услугата има списък от сървъри, присъстващи в над 20 държави, всички насочени към представяне на най-бързата форма на сигурност. Той също така предлага различни видове VPN протоколи като OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2 и PPTP. Услугата гарантира, че абонатите могат да останат анонимни дори при достъп до географски ограничени сайтове чрез своята Smart DNS услуга. BulletVPN позволява до 3 едновременни връзки, но ако получите изтегляне на услугата директно на вашия рутер, ще имате шанса да свържете много повече устройства, отколкото бихте имали, ако софтуерът работи на вашето устройство. За повече информация относно това какво да очаквате от този доставчик, разгледайте нашия преглед на BulletVPN.

3. NordVPN

Този доставчик, базиран в Панама, също присъства в нашия списък главно поради широчината на своята мрежа, която е на повече от 4000 сървъра, базирани в над 60 страни. Това означава, че вероятно никога няма да има момент, в който сървърът, през който се свързвате, да е претоварен с потребители и това гарантира безпроблемен поток от данни и следователно по-бързо сърфиране или опит за игра. Услугата е много гласовита относно своята политика за нулева регистрация и предлага до 6 множество връзки за потребителите, които биха искали да имат защита на повечето от своите устройства.

NordVPN предлага стандартното военно 256-битово AES криптиране, както и DoubleVPN функция, която маршрутизира данните ви през два сървъра, вместо един за допълнителна сигурност. Потребителите също така могат да избират към кои сървъри да се свържат за най-добра производителност, тъй като услугата има сървъри, специализирани за торентинг, големи изтегляния на файлове, стрийминг, както и онлайн игри. NordVPN предлага също автоматичен превключвател за защита, защита от течове на DNS, поддръжка от Tor над VPN и разширения за прокси браузъри за потребители, които биха предпочели лека форма за осигуряване на трафика им. За по-задълбочен поглед върху това, което NordVPN може да направи за вас, отделете време, за да преминете през нашия цялостен преглед на NordVPN.

Заключение за най-добър VPN за Uplay

Използването на VPN за Uplay означава да заобиколите всяка форма на дроселиране, която вашият интернет доставчик може да наложи на вашата връзка, и да можете да се наслаждавате наистина на абсолютна свобода, сигурност и анонимност, докато сърфирате в Интернет.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me