Най-добър VPN за uTorrent

Сред многото торент клиенти, достъпни в мрежата, uTorrent е един от най-популярните. Ако не сте новак за торентите, вероятно сте запознати с известията за DMCA, троловете за авторски права или предупрежденията за ISP, които може да ви бъдат изпратени през входящата ви поща, опитвайки се да ви обезсърчат от торент. Властите не са почитатели на тази форма на споделяне на файлове, тъй като се смята, че това е акт срещу закона за авторското право. В случай, че те са прави и не искате да ви хванат от грешната страна на закона, най-добре е да предприемете мерки, които ще ви помогнат да защитите свободата си. Една такава мярка е използването на VPN. VPN ви позволява да запечатате своите онлайн дейности от любопитни очи на вашия интернет доставчик, да шифровате данните си и да станете анонимни за всички посещавани от вас сайтове. Ще се задълбочим повече в това, като разгледаме кои са най-добрите VPN за UTorrent, но първо, за тези от нас, които са нови за термина, нека се запознаем с торент.

Най-добър VPN за uTorrent

Най-добър VPN за uTorrent

uTorrent Обяснено

uTorrent е по-скоро мрежово приложение за споделяне на файлове (P2P), достъпно на PC, Mac и Android. Това дава възможност на потребителите да споделят големи файлове. Има две версии uTorrent: безплатна и премиум. Премиум версията по принцип е същата, но без реклами. Използването на VPN като торент затруднява проследяването на вашия интернет доставчик, киберпрестъпници или тролове за авторски права, тъй като връзката ви е шифрована и вашият истински IP адрес е маскиран.

Най-добрите функции uTorrent VPN

Това, което по същество търсите като uTorrent VPN, е това

  • Има строга политика без регистрация.
  • Предлага надеждна денонощна поддръжка на клиенти.
  • Има впечатляваща сървърна мрежа.
  • Има неограничена честотна лента & превключване на сървър.
  • Има гаранция за връщане на парите.

Най-добър VPN за uTorrent

Вече разбрахме какво предлага пазарът и ние предложихме пет варианта, които са най-подходящи за използване заедно с uTorrent. Ето най-добрите uTorrent VPN:

1. ExpressVPN – Нашата топ препоръка

ExpressVPN функции в горната част на този списък главно поради невероятното им обслужване на клиенти и подкрепата им за споделяне на P2P. Скромната им мрежа от 145 сървъра трябва да ви позволи да установите връзка с каквато и да е държава по ваш избор и при спазване на стриктна политика за регистрация, ExpressVPN прави много, за да гарантира, че клиентите ще стигнат до торент, без заплахи да се притесняват. Тяхната услуга включва програма за награди, където ако насочите приятел към услугата и той / тя се регистрира, двамата получавате безплатен достъп до услугата за един месец. Те също така предлагат 30-дневна гаранция за връщане на парите, при която се насърчавате да се регистрирате и да изпробвате първо услугата, преди да решите да закупите абонамент.

2. NordVPN

Влизането на второ място в нашия списък е NordVPN, един конкретен доставчик, който е много популярен за асортимента от функции и инструменти, които предлага, и достъпната цена, на която те базират своите услуги. Като начало NordVPN предлага на клиентите избор да имат до 5 устройства едновременно свързани към един акаунт, както и функция за двойно криптиране, при която данните на един потребител се изпращат на два отдалечени сървъра, за да го направят толкова трудно да се проследи , Нивото на защита е най-високо, с 256-битов протокол за криптиране AES. Всички популярни VPN протоколи са включени в пакета и със специализирани сървъри за зареждане, NordVPN прави сериозно решение защо трябва да бъде избран от вас доставчик.

3. IPVanish

IPVanish е един от доставчиците, който е на пазара от известно време и голяма група от над 1000 сървъра продължават да гарантират, че никой от клиентите им не изпитва проблеми, когато изпитва любимата си музика, филми или телевизионни предавания. Доставчикът предлага PPTP, L2TP, SSTP, IKEv2 и OpenVPN протоколи за своите клиенти да решат какво точно да предпочетат, както и нарастващ списък от повече от 40 000 IP за тях да изберат. Като доставчик на услуги от най-високо ниво, IPVanish предприе стъпки за осигуряване на поддръжка за споделяне на P2P файлове в тяхната мрежа, което го прави един от най-предпочитаните VPN клиенти, когато става въпрос за торент.

4. PureVPN

Четвърти в нашия списък, който имаме PureVPN, също така уважаван индустриален играч с над 750+ сървъра в повече от 141 страни. Техният екип за обслужване на клиенти също е похвален за това колко добре се отнасят към клиентите си и като цяло услугата за техния пълен списък с протоколи за тунелиране. PureVPN също има няколко функции, които са включени в тяхната услуга, като превключвателя Internet kill, който изключва вашата интернет връзка, в случай че вашият VPN клиент се намесва. Услугата също има DNS защита от теч вградена и приема различни форми на плащане, като биткойни. Доставчикът, базиран в Хонг Конг, уверява клиентите, че те не трябва да се притесняват относно историята на сърфиране, тъй като те имат строга политика без регистрация.

5. VyprVPN

Прекратяването на нашия списък е VyprVPN, един от най-иновативните VPN доставчици на пазара. Базата им за абонати ги обича заради уникалните функции, които само те предоставят, най-вече техният Chameleon протокол, който позволява на потребителите да преминат през дори и най-строгите китайски защитни стени. Услугата дава възможност за съвместно споделяне на файлове, така че клиентите не трябва да изпитват трудности да разкъсват филмите и игрите си. Както при повечето други доставчици, услугата също има поддръжка за всички VPN протоколи и поддържа оптимална сигурност с 256-битовия си AES протокол за криптиране. Регистрирането с услуга като VyprVPN означава да стигнете до предните позиции на каквито и да е нови технологии, които могат да повишат вашата сигурност онлайн, преди да станат мейнстрийм.

Заключение за най-добрия uTorrent VPN

Освен че ви позволява да използвате торент без никакви прекъсвания, VPN също така ви осигурява достъп до гео-ограничено съдържание, независимо къде се намирате. Имате въпрос или коментар, който искате да адресираме? Оставете ги в полето за коментар по-долу и ще се уверим, че ще отговорим.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me