Най-добър VPN за Венецуела

Държавите с ограничен достъп до Интернет могат да доведат до смущаващо онлайн изживяване. В момента Венецуела се превърна в една от тях. Цензурата и ограниченията се засилиха във Венецуела, което затруднява нейните жители да се наслаждават на уеб сърфирането. Единственият начин, по който венецуелците могат да сърфират в Интернет свободно и по-удобно, е, ако използват виртуална частна мрежа. VPN връзка предлага сигурна и сигурна връзка, която осигурява достъп до сайтовете и съдържанието, което желаете. VPN връзките се осъществяват във Венецуела и в други страни по света. Реалността е, че различните правителства по света се опитват да цензурират комуникациите и съдържанието, но с VPN всички могат да бъдат достъпни.

Най-добър VPN за Венецуела

Най-добър VPN за Венецуела

Най-добър VPN Венецуела

Ако не искате да прочетете целия преглед и вече знаете какво VPN може да направи за вас, ето резюме на най-добрите VPN за Венецуела:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. CyberGhost
 6. VyprVPN

Защо имате нужда от VPN във Венецуела?

Президентът на Мадуро, президент на Венецуела, издаде официална заповед с номер 2489, която специално разрешава интернет полицията и филтрирането на съдържанието. Обстоятелството, свързано с цензурата в Интернет, достигна до момента, в който бяха блокирани 42 уебсайта. Правителството на Венецуела, атакувано от протестите на национално ниво, изглежда има увеличени ограничения върху цензурата в Интернет. El Nacional и El Pitazo са примери за новини, които са забранени. Държавният ISP CANTV дори блокира достъпа до мрежата Tor. Редица доставчици на интернет услуги наблюдават уебсайтовете, които посещавате във Венецуела, за да натискат свързани продукти и услуги. VPN може да ви осигури сигурността, от която се нуждаете, когато сте онлайн. Той също така ще ви позволи на практика да излезете от Венецуела и да получите достъп до блокираните уебсайтове.

Най-добър VPN за Венецуела

Какво ще направи VPN е, че ще ви помогне да избегнете венецуелската цензура и да получите достъп до уебсайтове, които са блокирани в страната. Освен това можете да защитите онлайн поверителността си, така че никой да не знае какво правите онлайн. Можете също така да се свържете с други страни от цял ​​свят, за да получите забавно съдържание. Ето някои от най-добрите доставчици на VPN услуги, които човек може да използва във Венецуела.

ExpressVPN

Ако сте във Венецуела и искате да избегнете цензура за достъп до услуги извън страната, най-добрият начин да направите това е като се абонирате за доставчик на много местни точки за връзка. ExpressVPN е един от малкото доставчици на VPN услуги, които всъщност има VPN сървъри във Венецуела. Те също предлагат огромна 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че ако искате първо да изпробвате услугата във Венецуела, а не ви харесва, можете да си върнете парите. Софтуерът на TExpressVPN е съвместим с всички видове устройства, включително Windows, Mac, Android и Apple. За да научите повече за всички функции, които ExpressVPN може да предложи, не забравяйте да разгледате нашите Преглед ExpressVPN.

Просто следвайте тези стъпки, за да получите венецуелски IP адрес в чужбина:

 1. Регистрирайте се с ExpressVPN.
 2. Изтеглете приложението ExpressVPN на вашия компютър, Mac, Android или iOS.
 3. Стартирайте приложението VPN и влезте в него с вашия ExpressVPN акаунт.
 4. Изберете „Избор на местоположение“.
 5. Кликнете върху „Всички“ -> “Америка” -> “Венецуела”.
  Как да се свържете към VPN сървър във Венецуела

  Как да се свържете към VPN сървър във Венецуела

 6. Изчакайте да се установи VPN връзката.

Това е всичко, което е необходимо, за да сърфирате в мрежата, сякаш сте във Венецуела. Самият процес ви дава достъп до сайтове и приложения, които обикновено не биха били достъпни извън Венецуела.

BulletVPN

BulletVPN е доставчик на услуги, който можете да използвате във Венецуела, за да посетите безопасно интернет. Доставчикът е съвместим с всички устройства, включително с вашия компютър, Mac, Android, iPhone, iPad или Firestick. Този доставчик предлага на потребителите 30-дневна гаранция за връщане на парите и функция за Smart DNS прокси. За да научите повече за BulletVPN, разгледайте това преглед.

NordVPN

NordVPN заслужава да бъде сред другите VPN, защото предлага два метода за криптиране. Този доставчик на услуги криптира вашите данни два пъти! Той оперира стотици нови сървъри, добавени по целия свят. Скоростите на NordVPN са бързи в цялата сървърна мрежа. Той включва страхотни нови функции (CyberSec и блокиране на реклами). NordVPN може просто да е една от най-добрите стойности в VPN индустрията. И с гаранцията за връщане на парите можете да изпробвате VPN безрисково за 30 дни. За повече информация за този доставчик на услуги вижте нашите Преглед NordVPN. 

IPVanish

IPVanish вероятно е една от най-бързите VPN услуги на пазара. Когато се свързвате от Венецуела, скоростта е ключова. Всички сървърни местоположения на IPVanish ще ви позволят да заобиколите местните ограничения във Венецуела. Софтуерът и приложенията на IPVanish са наистина лесни за използване и ще ви помогнат да се свържете бързо без никакви технически затруднения. Има и 7-дневна гаранция за връщане на парите, която ще ви позволи да изпробвате услугата, преди да се ангажирате. Ако искате да научите повече за IPVanish, не забравяйте да прочетете нашите Преглед на IPVanish.

Списък на уебсайтове, блокирани във Венецуела

Ето списък със сайтове, на които венецуелските граждани нямат достъп:

 • elpitazo.com
 • elpitazo.info
 • elpitazo.ml
 • el-nacional.com
 • infobae.com
 • maduradas.com
 • minuto30.com
 • noticiaaldia.com
 • noticias.com
 • ntn24.com
 • armando.info
 • dolartoday.com
 • dollar.nu
 • dollarparalelovenezuela.com
 • eldolarparalelo.info
 • aguacateverde1.blogspot.com
 • liberal-venezolano.blogspot.com
 • tucadivi.com
 • ovario2.com
 • vdebate.blogspot.com
 • content.zello.com

Най-добрият VPN за Венецуела – приключване

Можете да намерите във всички тези четири доставчика подходящи варианти за Венецуела. Всичко, което трябва да направите сега, е просто да изберете някой от четирите по-горе и да се насладите на използването на VPN във Венецуела, независимо дали сте жител или просто пътувате из страната и планирате да прекарате там кратко време. Кажете ни за кой VPN бихте се абонирали във Венецуела в секцията за коментари по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me