Най-добър VPN за Vodafone

Fone Voice Data Fone, Vodafone. Това са имали предвид учредителите Ърнест Харингтън и Гери Уинт, когато са обмисляли как да нарекат мобилния си радиораздел, когато той се разклонява от родителската си фирма за електроника Racal Limited. Двамата продължиха да ръководят и виждат през Vodafone, докато се разширява до един от най-добрите мобилни доставчици в света, а успехът им ги вижда да разширяват дейността си чрез различни други екипировки в различни страни. Като един от водещите доставчици на мобилни мрежи, Vodafone предлага всички услуги, които биха ви били необходими, за да използвате пълноценно вашето устройство и това включва кладенец в целия пакет за достъп до Интернет.

Най-добър VPN за Vodafone

Най-добър VPN за Vodafone

Най-добър Vodafone VPN обобщен

В случай че вече знаете какво VPN носи на масата и не искате да преминете през целия преглед по-долу, ние обобщихме най-добрите VPN за Vodafone тук за вас:

  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. IPVanish
  4. BulletVPN
  5. VyprVPN

Vodafone блокиращи уебсайтове?

Vodafone предлага пакети, които позволяват на потребителите да влизат в Интернет, въпреки че техните политики за използване са подложени на контрол няколко пъти през последните години. Например през 2014 г. беше установено, че Vodafone е блокирал достъпа до уебсайта на Компютърен клуб Хаос, вероятно защото те са били най-голямата асоциация на компютърни хакери в Европа. Членовете на асоциацията излязоха да изказват своето разочарование, като заявиха, че повечето структури, поставени пред цензура срещу вредни страници в Интернет, винаги ще бъдат използвани погрешно за политически мотиви. Има дори случаи, когато клиентите съобщават, че не могат да получат достъп до определени сайтове, след като устройствата им преминат през автоматична актуализация на защитата.

Това са все ситуации, които биха били доста нежелателни да се озовете в средата, главно защото не можете дори да предвидите кога точно форма на ограничение може да бъде поставена на вашата връзка. Като клиент, който вече е свикнал с услугата на Vodafone, търсейки друг по-малко ограничителен мобилен доставчик, с който може да се регистрирате, вероятно няма да бъде на върха на ума ви. Има само един друг сигурен начин да предотвратите внезапно блокиране на уебсайтове и нерегламентирана интернет цензура от вашия доставчик, и това ще бъде чрез използването на топ VPN услуга.

Използване на VPN във вашата Vodafone мрежа

Настройването на VPN на вашия телефон или мобилно устройство с активирана мрежа не е толкова технично, колкото може би първо мислите. Просто ще настроите услуга, която осигурява неограничен достъп до уебсайтове, като пренасочвате трафика си към техните криптирани отдалечени сървъри. По този начин връзката ви е обезопасена и скрита, което означава, че след това ще можете да сърфирате анонимно в мрежата, без никой да знае за какво се стремите. Вашият интернет доставчик, или в този случай, вие сте мобилен оператор, ще останете в мрака относно това, което правите онлайн, така че няма да могат да налагат никакви ограничения за използването ви.

Регистрирането с VPN услуга означава също така да получите достъп до всички географски ограничени уебсайтове, до които може да не сте имали предишен достъп. Ако не сте запознати с такива, географски ограничените сайтове са типът, който ви предоставя достъп въз основа на вашето местоположение. След като установите връзка с отдалечен сървър, вашият IP адрес се променя от този, който показва къде точно се основавате, от този, който отразява местоположението на сървъра, към който сте свързани.

Когато вземате решение за коя VPN услуга да се абонирате, може да се изкушите да се регистрирате с тези безплатни доставчици, сигурни сме, че сте попаднали онлайн. Бихме искали да ви предупредим да не използвате безплатни VPN мрежи, тъй като е известно, че наблюдават, съхраняват и продават историята на сърфирането ви на купувачи на трети страни. Вместо да се обръщате към доставчици, които няма да ви таксуват, но ще предизвикат много неудовлетвореност, помислете дали да се запишете с услуги, които ще предлагат голяма стойност за парите, и винаги ще има готов техен бюро за обслужване на клиенти, за да разреши всички ваши проблеми.

Най-добрите VPN за Vodafone

Вече направихме основите на най-добрите възможни услуги, за които трябва да се абонирате, и ние включихме кратък преглед на всяка от тях, за да ви помогнем да направите информиран избор. Погледни:

1. ExpressVPN

ExpressVPN е един от доставчиците, за които би трябвало да се абонирате, ако търсите най-добрата защита в класа и най-високо оцененото обслужване на клиентите. Този доставчик обещава да предостави сигурност от военна степен с любезното съдействие на 256-битовото AES криптиране, ориентирано към OpenVPN. Чрез своите над 2000 сървъра абонатите гарантират достъп до гео-ограничено съдържание, независимо от това къде е базиран. Каквото и да изберат за достъп, остава известно само на тях, тъй като ExpressVPN има строга политика за нулева регистрация, която се поддържа. Техните VPN приложения също са проектирани като се има предвид, че потребителят за първи път има предвид, а услугата предоставя версии, които са съвместими с Windows, iOS или базирани на Android мобилни устройства. Ако имате няколко устройства, които се случват на различен софтуер, ExpressVPN ви позволява да защитите всички, тъй като един потребител има право на до 3 едновременни връзки. ExpressVPN също така ви позволява да стартирате тяхната услуга дори в най-ограничените региони в Интернет, благодарение на техните Stealth сървъри. Тези специални групи сървъри ви позволяват да сърфирате с VPN неоткрит и да преминавате през всякакви защитни стени, създадени да отказват на потребителите достъп до определени сайтове и канали. Можете да научите много повече за ExpressVPN и какво предлагат чрез нашия подробен преглед, или можете също да изберете да се регистрирате за 30-дневната им гаранция за връщане на парите, за да изпробвате нещата от първа ръка.

2. NordVPN

NordVPN е особено известен с широкия си набор от функции, които добавят сравнително добре капацитета му, за да осигури вашата връзка. Услугата има брой сървъри, превишаващи клас 4000+, което е много повече от това, което успяхме да намерим с други доставчици. Такава разширена мрежа гарантира, че няма да откриете бариери, докато се опитвате да се свържете с някой от отдалечените си уебсайтове, а също така ви позволява да изберете конкретните сървъри, които бихте искали да използвате, в зависимост от това какво правите онлайн , Услугата щедро позволява на абонатите да свържат до 6 едновременни устройства, всички от които ще позволят неограничена смяна на сървъра. Услугата предлага и услуга за двойно криптиране, при която вашият трафик ще бъде защитен и прехвърлен през два сървъра вместо един. Допълнителните функции на NordVPN включват Internet Kill Switch, който автоматично изключва вашата интернет връзка в случай, че VPN услугата се компрометира. Удобната база на NordVPN в Панама означава, че те няма да записват или дори споделят историята ви на сърфиране с някой регулаторен орган за данни, тъй като регионът не е в нито една от техните юрисдикции. Подготвихме подробен преглед на NordVPN, през който можете да преминете, за да научите още повече за NordVPN или още по-добре, можете да се запишете за 30-дневната им гаранция за връщане на пари, за да видите сами какво правят.

3. IPVanish

IPVanish обещава, че тяхното обслужване ще ви помогне да направите точно това; направете своя IPVanish. Услугата предлага 40 000 IP адреси за своите потребители да избират, а също така и открито да поддържат Peer to Peer споделяне на файлове. Този доставчик, базиран във Флорида, е и един от малкото, които не се нуждаят от отдаване под наем на сървъри от други трети страни, защото те притежават всички 1500+ сървъри, които могат да бъдат намерени в тяхната мрежа. Това им дава значително предимство пред останалите доставчици, тъй като техните потребители имат пряка връзка със сървърите, които искат да използват, и това означава по-голяма скорост на сърфиране. Това е действителната причина, поради която онлайн геймърите предпочитат своята услуга; техният е много по-малко вероятно да предизвика всякаква изоставане по време на игра. IPVanish също така позволява най-много записан брой множество връзки, благодарение на тяхната поддръжка до 10 едновременно свързани устройства. Тези устройства дори не е необходимо да работят на една и съща платформа, за да бъдат поддържани; приложението IPVanish VPN се предлага във версии, които могат да работят на устройства с Android, iOS или Windows. Освен това можете да изберете да го инсталирате директно на вашия рутер и има IPVanish софтуер, който е създаден специално за такива ръчни инсталации. Ние разгледахме малко за IPVanish в тази кратка перспектива, но за да знаете още повече за услугата, ви предлагаме да преминете през нашия задълбочен преглед на IPVanish. Те също имат безплатен 7-дневен гаранционен пробен период за връщане на пари за всеки, който се интересува.

Wind Up On Best VPN for Vodafone

Подобно на повечето добре познати мрежи, Vodafone се опитва да филтрира неподходящо съдържание от Интернет, за да защити по-младите абонати, но понякога техните методи излизат от ръка и в крайна сметка блокират нормални сайтове, с които потребителите вече са свикнали. Тъй като е трудно да разберем кога това може да се случи, най-добре е да се регистрирате в VPN услуга, за да останете покрити. ExpressVPN, NordVPN и IPVanish са страхотни доставчици, с които да започнем, и ние гарантираме, че те са едни от най-добрите VPN за Vodafone.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me