Най-добър VPN за YouTube TV

Невъзможността да гледате любимите си канали онлайн поради регионални ограничения е пречка. Натъкнах се на проблема, когато се опитвах да вляза в YouTube TV в чужбина. За щастие за мен VPN се притече на помощ. В рецензията по-долу ще ви представя най-добрите VPN мрежи, които използвах за деблокиране на YouTube TV по целия свят.


Най-добър VPN за YouTube TV

Най-добър VPN за YouTube TV

Какво е YouTube TV?

Стартирала през февруари 2017 г., YouTube TV все още е доста нова за повечето хора. Но за тези, които знаят за него, това е лесно една от най-добрите опции за стрийминг, налични на пазара. Услугата е по същество изключителна за САЩ платформа за стрийминг на живо. Ако графикът ви не ви позволява да наваксвате най-новите епизоди от любимите си предавания, има облачен DVR, за да запишете запис, който можете да гледате следващия път, когато сте свободни.

Услугата за стрийминг също е чудесна за настройка на семейството. Тя позволява на до 6 души достъп до услугата под един абонамент. Като плюс ще имате достъп и до собствените предавания на YouTube. Ако не сте доволни от подбора по подразбиране на каналите, винаги можете да добавяте други премиум такива с доплащане. Преминаването към YouTube TV от абонамента ви за кабели е чудесно място за начало, особено ако просто сте отрязали кабела си. Тя е много по-достъпна и набирана на стойност алтернатива в сравнение с други поточни услуги.

Както вече споменахме, YouTube TV е услуга за стрийминг, която е изключително за САЩ. Ако закупите абонамент и случайно пътувате в чужбина, няма да имате достъп до услугата. Ще получите съобщение за грешка, което ви отказва достъп поради промяна в местоположението ви. За щастие това е пречка, която можете да преодолеете, ако знаете за VPN.

Използване на VPN с YouTube TV

Виртуална частна мрежа или просто VPN е услуга, която ви позволява да установите връзка с отдалечени сървъри, които работят за криптиране на вашия трафик, а също така крият както вашето местоположение, така и вашата идентичност. Тези малки детайли се препредават чрез вашия IP адрес. След като се установи връзката ви с отдалечен сървър, вашият IP адрес се променя. Подробности като вашето местоположение и самоличност се променят или скриват. Това от своя страна ви позволява да получите достъп до гео ограничени услуги. За да се свържете например с YouTube TV, трябва да установите връзка със сървър, базиран в САЩ.

Ако ще използвате голяма част от времето си за стрийминг, трябва да имате приятелски доставчик на интернет услуги, за да осигурите правилния вид на честотната лента, за да се наслаждавате на вашите предавания без никакви неудобства. Някои доставчици на интернет услуги намаляват честотната лента, ако през връзката ви идва прекалено голям трафик. Потокът в HD страда поради това. VPN ви помага да избегнете всякакви опити на вашия интернет доставчик да прекъсне връзката ви. Целият ви трафик ще бъде криптиран и следователно скрит от вашия интернет доставчик. По този начин вашата поверителност онлайн се поддържа. Ще имате и пълна защита от всички хакери и измамници, които може да мислят да проникнат във вашата връзка.

Най-добър VPN за YouTube TV

Сега, когато разгледахме какво можете да спечелите от VPN, нека да се заемем с вида на надеждни услуги, за които трябва да помислите, за да се абонирате. Ето нашия списък на Най-добрите VPN мрежи за YouTube TV.

1. ExpressVPN

ExpressVPN никога не разочарова по отношение на ефективността на услугата и качеството на връзката, която ще получите, след като сте свързани със сървър. Доставчикът е многократен носител на награда, който е признат специално за своя надежден екип за обслужване на клиенти, с който винаги може да се консултира, в случай че има проблем с връзката ви. Можете да говорите с тях чрез социални медии, имейл или дори чат на живо. Услугата гарантира, че вашият трафик е скрит чрез 256-битово AES криптиране. Приложението ExpressVPN работи на iOS, Mac, FireStick, Windows и Android.

ExpressVPN е със седалище в Панама и има около 2000 в обхвата си. Абонамент означава, че ще можете да се наслаждавате на услуги като автоматичен ключ за убийство и скрити сървъри, с които можете да се свържете, в случай че страната, в която сте, не поддържа използването на VPN.

Включена е и услугата Smart DNS, която можете да използвате, за да скриете местоположението си, и функция за разделно тунелиране, която работи за разделяне на това, което искате да шифровате и какво правите без никаква форма на сигурност. ExpressVPN също е чудесен за стрийминг, тъй като сървърите му работят със скорост, която е достатъчно бърза, за да позволи нулево буфериране. Можете да прочетете повече за тази и други функции на услугата, като преминете през нашия ExpressVPN преглед.

2. IPVanish

Основана през 1999 г., IPVanish е един от най-ранните доставчици на VPN, които някога са създавали магазин. Огромният им опит в бранша определено им позволи да оптимизират услугите си за своите потребители. Това им спечели репутацията на един от най-бързите доставчици, с които можете да се регистрирате. Услугата разполага с около 1500 сървъра под обхвата си, като доставчикът има пълна собственост върху всички сървъри в своята мрежа.

IPVanish предлага и SOCKS5 алтернатива за уеб прокси, която можете да изпробвате, както и стандартния 256-битов AES криптиране. Услугата е базирана в САЩ; но въпреки това, все още има строга политика за нулева регистрация.

IPVanish VPN клиентът е съвместим и с широк спектър от устройства и платформи като Windows, iOS, Android и Linux. Услугата разполага и с множество базирани в САЩ VPN сървъри, които ви позволяват да отблокирате американски канали като YouTube TV в чужбина. Прегледайте нашия IPVanish преглед за повече информация за тази популярна VPN услуга.

3. NordVPN

Не бихме се справяли с този списък, ако не включихме доставчик, който е толкова способен като NordVPN. С повече от 4000 сървъра в своята мрежа, не толкова доставчици са в състояние да сравнят с нивото на услугата, което ще получите от NordVPN. Базата му е прибрана в Панама. Това помага да се пазят клиентите му далеч от обсега на органите за данни и създателите на политики, които в противен случай биха поискали клиентските сърфиращи записи.

Услугата има и уникален набор от функции, които я отличават от другите доставчици, като една от най-плодотворните е нейната възможност за двойно криптиране. DoubleVPN прави още по-трудно за всеки да премине през историята ви на сърфиране.

Услугата също има набор от затъмнени сървъри, които можете да използвате, за да скриете факта, че използвате VPN; както и специализирани сървъри, които са оптимизирани за потребители, които се надяват да изтеглят, изтеглят или изтеглят големи файлове чрез тяхната връзка. Услугата Tor over VPN извежда онлайн анонимността на друго ниво. Функцията на софтуера CyberSec блокира всякакви потенциално злонамерени реклами или зловреден софтуер. Разгледайте нашия преглед на NordVPN за пълна разбивка какво да очаквате от този доставчик.

4. BulletVPN

BulletVPN обещава да достави всичко останало, което очаквате от надеждна VPN услуга, но със скорост, поставена в центъра на нейната услуга. Въз основа на Естония, абонирането за този доставчик означава, че няма да се налага да чакате дълго, докато вашите видеоклипове се буферират. Вашият трафик ще се обезпечи чрез тяхното стандартно 256-битово AES криптиране. BulletVPN предоставя също опциите за протоколи OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2 и PPTP. Услугата има строго поддържана политика за нулева регистрация.

BulletVPN гарантира на своите клиенти неограничен достъп до честотна лента, както и възможност да превключват сървърите толкова пъти, колкото желаят. Услугата предлага на потребителите до 3 едновременни връзки. Този номер може да стане по-висок, ако решите да инсталирате неговото VPN приложение директно на вашия рутер.

BulletVPN също има прилично присъствие на сървър в малко повече от 30 страни. Така че не би трябвало да имате проблеми с търсенето на сървър, който да използвате. Услугата също предлага приложения за всички основни платформи, така че нейният VPN клиент трябва да може да работи на повечето устройства. За по-задълбочен преглед на този доставчик, вижте нашия BulletVPN Review.

Заключение за най-добрата VPN за YouTube TV

YouTube TV комбинира съдържанието, което получавате за стрийминг, с каналите, предоставени от вашата кабелна компания. Той елиминира нуждата от абонамент за кабел по пътя. За да сте сигурни, че можете да получите достъп до услугата, където и да сте, ще ви трябва VPN. Трите, които споменахме по-горе, са добри места за начало.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map