Най-добра VPN 2020 – Преглед на най-добрите VPN доставчици на услуги

Неприкосновеността на личния живот и сигурността на Интернет продължава да бъде все по-голяма загриженост сред хората, които правят много чувствителна работа онлайн, особено с нарастващата интензивност, с която правителствата по целия свят се справят с интернет доставчиците. Има много усилия не само от тях, но и от трети страни, които искат да продадат историята ви на сърфиране, за да получат представа за вида съдържание, което целевият пазар предпочита да гледа, докато е онлайн. Подобни усилия са в грубо нарушение на правото ви на поверителност, докато са онлайн, и всеки, който се интересува от личната им информация, трябва да предприеме умишлени стъпки, за да предотврати незаконния им достъп до идват през 2020 г. най-добър VPN 2020 преглед за да разберете кои доставчици на VPN услуги струват вашите пари.

Най-добър VPN 2020 преглед

Най-добър VPN 2020 преглед

Водещи препоръчителни VPN през 2020 г. Преглед

Ето кратък списък на нашите предпочитани доставчици на VPN услуги до 2020 г..

  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. IPVanish
  4. VyprVPN
  5. BulletVPN
  6. CyberGhost

Избор на VPN услуга

Ако отидете онлайн, ще установите, че има много услуги, които обещават да шифровате връзката ви безплатно или на месечна, двугодишна или годишна цена. Опитайте колкото можете, за да избегнете безплатните. Обслужването им обикновено е нестандартно и справянето с такива ще ви остави силно разочаровани. По-добре е да преминете през списъка с опции за плащане. Един съвет, който трябва да имате предвид, е, че колкото по-дълго време можете да се абонирате за доставчик, толкова по-евтини стават разходите. Така че чиста стратегия би била да се определи с кой доставчик ще работите и да се ангажирате с тях в дългосрочен план.

Ще ви помогнем с това чрез този преглед, защото разбираме, че можете да се развалите за избор, особено с многобройните услуги, които съществуват онлайн. 

Най-добър VPN 2020

Ето нашите топ 5 избор за най-добрите VPN услуги през 2020 г..

1. ExpressVPN – Най-добрият VPN през 2020 г.

Ако ще получите доставчик на висококачествено качество, е много малко вероятно да намерите доставчик, който да надхвърли ExpressVPN. Тези момчета предлагат стабилна връзка чрез своите 164 местоположения на сървъра и 30-дневни гаранции за връщане на парите, които можете да използвате, за да опитате тяхната услуга. Техният софтуер работи добре на всички основни платформи, така че няма да се налага да се притеснявате от проблеми със съвместимостта.

Ще бъде в състояние да защити вашите файлове за споделяне на P2P, въпреки че ще трябва да правите компромиси с капацитета им от 5 устройства за едновременни връзки. Ценообразуването им също е малко по-високо от повечето при $ 12.95 за 1 месец, $ 9.99 месечно за 6 месеца и $ 6.66 всеки месец за годишния им абонамент.

2. NordVPN

С 3000 сървъра и броене, NordVPN продължава да работи за повишена надеждност на своите клиенти и това изглежда наистина работи за тях. Те също предлагат до 6 едновременни връзки и има легион от хора, които се регистрират с тях въз основа на тази възможност.

Двугодишната им оферта с $ 3.29 на месец също се откроява на пазара, а тяхното кодиране 2048 гарантира на всички, които се абонират, с постоянна защита. Функции като превключвател за интернет убийство и силна DNS защита добавят към списъка му механизми за сигурност.

3. IPVanish

Трети в нашия списък от 2020 VPN е IPVanish, друг доставчик, който обещава да скрие историята на сърфирането ви и да запази всички ваши онлайн дейности в безопасност чрез събирането им от над 40 000 IP адреси, за които клиентите могат да избират, и над 850 сървъра в 60+ страни, за да се свържат.

Ще имате 7 дни от гаранцията им за връщане на парите, за да решите дали услугата си заслужава, но ние сме почти сигурни, че ще вземете решение до петия. Ценообразуването им е до голяма степен справедливо, като използването на един месец ще бъде за 7,50 долара, 3 месеца за 6,74 долара всеки и годишно за 4,87 долара всеки месец.

4. VyprVPN

Известен е като един от най-иновативните доставчици на пазара, VyprVPN предлага функции като Chameleon под радарното сърфиране и комуникационна услуга, която поддържа всички ваши взаимодействия криптирани. Техните сървъри са в около 72 държави, въпреки че скоростта им далеч надминава доста от други доставчици, които имат по-голяма сървърна мрежа.

Само за 3 дни техният пробен период също е доста ограничен, така че ще трябва да вземете решението си бързо. Те имат две ценови категории, където основният план отива съответно за 9.95 и 5 долара за месец и година, докато премиен план за 12.95 и 6.67 долара, също за месец и година.

5. BulletVPN

Прекратяването на нашия списък е BulletVPN, услуга, която продължава бавно да придобива провизия сред потребителите по целия свят, благодарение на тяхната сървърна мрежа от ниво 1, и на техния екип за поддръжка на клиенти. Те позволяват до 5 едновременни връзки и включват безплатна услуга Smart DNS в пакета си за тези, които биха предпочели такива. Техният софтуер гарантирано работи на всички популярни платформи & устройства, въпреки че ако не сте 100% сигурни в своите, ще бъдете насърчени да разберете сами чрез 30-дневната им гаранция за връщане на парите.

Обяснено с VPN

„VPN“ е съкращение от Virtual Private Network. Това се отнася до един вид тунел, до който само сегментирана група хора имат достъп, който поддържа всички форми на данни, споделяни чрез него, криптирани, т.е. трудно за прехващане.

Защитни ли са VPN мрежите?

VPN мрежите са предназначени да повишат нивото на сигурност за всеки, който има много важна работа, за да свърши онлайн или просто за всеки, който просто иска да запази следите си. Услугата е предназначена да бъде защитена, но нивото на сигурност, което получавате, до голяма степен зависи от доставчика на услуги, който решите да се регистрирате.

Ако сте абонирани за доставчик на VPN означава, че получавате по-малко реклами, които нарушават сърфирането ви, достъп до цял куп гео-ограничителни уебсайтове и защита от спамъри и хакери, които имат намерение да откраднат личната ви информация. Силната VPN услуга също затруднява прихващането ви от никого, като по този начин ви позволява да продължите работата си в сигурно знание, че никой, дори вашият интернет доставчик не може да ви подслушва.

VPN и онлайн анонимност

VPN мрежите са много в състояние да гарантират, че вашата самоличност онлайн остава скрита, но само до известна степен. Има доставчици, които твърдят, че не могат да регистрират вашия трафик, но за повечето от тях е известно, че съхраняват подробности за вашето сърфиране, като например броя на посетените от вас сайтове, колко време сте били онлайн или дори вида на съдържанието, което сте може да са изтеглили.

Както казах по-рано, нивото, до което вашата информация остава защитена, зависи много от това за чия услуга решите да се абонирате. Нивата на криптиране варират от един доставчик до друг, така че от вас зависи да решите кой доставчик трябва да бъде най-подходящ за вашата употреба.

VPN срещу прокси

Ако сте направили малко проучване на методите, които можете да използвате, за да защитите своята идентичност онлайн, вероятно ще се натъкнете на прокси. Това са обикновено чуждестранни сървъри, които се използват, за да пренасочат трафика ви и да изглеждат така, сякаш имате достъп до уебсайта / услугата си от отдалечено място.

Ако сте в САЩ например и имате достъп до мрежата чрез сървър, който е базиран в Канада, уебсайтът, до който имате достъп, ще ви разпознае като достъп до техния сайт от тяхната страна и по този начин ще ви предостави пълен достъп. Това работи чудесно, особено за всеки, който се надява на достъп до геоблокирани уебсайтове, но потребителите ще трябва да се борят с факта, че не всички форми на данни могат да бъдат предавани чрез прокси сървъри.

Заключителни бележки относно най-добрите VPN мрежи за 2020 г.

Ако планирате да гарантирате, че връзката ви с интернет остава напълно непробиваема, вече знаете кои услуги са гарантирани, за да сте в безопасност. Правило ще бъде да изпробвате всички доставчици, които обмисляте, или чрез гаранцията им за връщане на парите, или безплатния им пробен период, така че да не свършите никакви пари за услуга, за която в крайна сметка няма да се абонирате , Долната линия е това ExpressVPN, IPVanish, BulletVPN, VyprVPN, и NordVPN са всички топ доставчици на VPN услуги. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me