Най-добрата VPN за Еквадор

Знаете ли, че Еквадор е наречен така, защото Екваторът минава покрай страната в Южна Америка? Това, че сте разположени по дължината на екватора, означава, че страната преживява чудесно време през цялата година и следователно е чудесно място за посещение, когато предпочитате топъл умерен климат. Страната също има толкова много природни дадености, които бихте могли да видите, тъй като е дом на плажове и планини, както и столица, чийто исторически център е признат за един от обектите на световното културно наследство. Ако идвате от Съединените щати, дори няма да се налага да конвертирате парите си, тъй като щатският долар се използва като предпочитана валута.


Най-добрата VPN за Еквадор

Най-добрата VPN за Еквадор

Интернет в Еквадор

Еквадор също е бил по-рано посочен като една от най-приятелски настроените страни в света поради фактори като доброто качество на живот и управляемите разходи за живот. Подобни причини правят възможността за преместване там наистина да си струва да се обмисли. Единственият проблем, който може да срещнете или като нов имигрант, е, че няма да имате толкова свобода за изразяване на своите политически мнения, особено чрез интернет. Ограниченията, поставени от тяхното правителство за използването на Интернет, го наредиха като „частично свободен“ от Freedom House главно поради враждебността, с която се сблъскват журналистите, които публикуват доклади, които критикуват администрацията му..

Тези журналисти са били принудени да работят съгласно указанията, предвидени в противоречивия Закон за биологичните комуникации, където медиите са изправени пред последствия, ако публикуват съдържание, което изглежда противоречи на правителствената му политика. Регулирането на използването на интернет в Еквадор също се отрази на нормалните му граждани, където те вече са принудени да остават много внимателни към настроенията, които публикуват в социалните медии, особено когато споделят мненията си за правителството. Един такъв случай, който показва степента на това, което правителството е готово да направи, за да внуши страх в най-суровите си критици, е случаят с потребител на Twitter, чиято къща се развали, след като направи неблагоприятни коментари за техния президент.

Това със сигурност не са типът условия, които бихте искали да бъдете, ако се надявате да опаковате чантите си за страната, независимо дали е експат или турист. За да предотвратите използването на Интернет далеч от шпионското правителство, най-добрият ви залог е да се регистрирате с услуга, която е в състояние да шифрова връзката ви. Една такава услуга е виртуална частна мрежа.

Използване на VPN в Еквадор

Използването на VPN в Еквадор ви позволява да поемете отговорност за онлайн присъствието си, като предоставяте възможност да скриете самоличността си и да останете анонимни, докато използвате интернет. Ще имате целия си трафик скрит от трети страни, а това включва и вашия интернет доставчик. Като допълнително предимство, използването на VPN също ви позволява да заобиколите всички гео-ограничителни блокове, които може да са поставени на сайт, като по този начин ви предоставят достъп до по-широк спектър от съдържание от цял ​​свят.

Най-добрите VPN за Еквадор

За да изберете най-добрия VPN за Еквадор, трябва да знаете точно какво да търсите за доставчик. Искате да работите с услуга, която има надеждна сигурност, бързи сървъри, налична грижа за клиентите и присъствие по целия свят. За да спестите време за вашето търсене, ето някои предложения, които вече са годни за сметката:

1. ExpressVPN – Нашата топ препоръка

ExpressVPN дебютира на първо място в нашия списък като един доставчик, на когото можете да разчитате, за да защитите връзката си и да предоставите достъп до сайтове с ограничен достъп. Доставчикът има здравословно присъствие от около 2000 сървъра и това дава на своите клиенти широк спектър от страни, към чиито сайтове могат да се свържат. Доставчикът е базиран на Британските Вирджински острови и това е далеч от влиянието на каквито и да било политики за регулиране на данните. Услугата също гарантира нулева политика за регистриране и позволява на потребителите си да имат до 3 едновременни устройства, свързани с нейната услуга.

ExpressVPN осигурява сигурността на своите клиенти чрез 256-битово AES криптиране и това обикновено се счита за военна защита. Потребителите също могат да разчитат на своята колекция от Stealth сървъри, което позволява на потребителите да останат неоткрити, дори когато използват услугата в силно ограничаващи региони. ExpressVPN също има доста възнаграждение за своите лоялни клиенти, тъй като те получават възможност да се насладят на месец безплатна услуга всеки път, когато препращат колега, който получи да закупи някой от техните абонаменти. Услугата може да предложи много повече и можете да разберете какво можете да спечелите, след като се абонирате чрез нашия ExpressVPN преглед.

2. NordVPN

Освен още един силен конкурент, NordVPN има както мрежовата инфраструктура, така и професионалния опит, за да гарантира, че всеки потребител, който се регистрира с тяхната услуга, остава сигурен и анонимен. Доставчикът има доста силна мрежа, с около 4000 сървъра към името си и присъствие в над 60 страни. NordVPN е базиран в Панама и това позволява на услугата да спазва строга политика за нулева регистрация.

Абонатите могат да имат до 6 устройства, свързани едновременно към услугата, и все още позволява както неограничено превключване на сървъра, така и нулеви ограничения за използване на данни. Широкоразпространените сървъри на NordVPN позволяват на потребителите да се възползват от функции, които обикновено не намират при други доставчици, като DoubleVPN криптиране, и възможността да изберат към кои сървъри да се свържат въз основа на това, което биха искали да правят онлайн. Включен е и набор от функции като автоматичен превключвател за интернет убийство, защита от течове на DNS, Onion над VPN, както и поддръжка за торент. Запознайте се с всичко, което NordVPN може да направи за вас, като преминете през нашия цялостен преглед на NordVPN.

3. CyberGhostVPN

CyberGhost VPN е чудесна алтернатива за тези, които искат да спестят сумата, изразходвана за тяхната онлайн сигурност. Услугата предлага индустриалното стандартно 256-битово AES криптиране и услугата си се основава на осигуряване на сигурност чрез широко предпочитания OpenVPN протокол. С любезното съдействие, че е базирана в Румъния, услугата се намира извън която и да е от 14-те страни, което означава, че компанията не е подчинена на нито едно от техните споразумения за обмен на данни. Услугата също има впечатляващите 1300 сървъра в рамките на своята мрежа, а също така позволява да се регистрират до 5 устройства под една връзка.

Услугата също има нулева политика за логване, така че дори те да не са наясно за всичко, което правите онлайн. Доставчикът също има възможност да работи в мрежата Tor, а също така е безопасен за торенти, без никакви проблеми. Услугата е чудесна и за достъп до стрийминг услуги като Netflix, а сървърите им също са достатъчно бързи, за да гарантират, че потребителите могат да поточно в HD, без да се налага да чакат буфериране. Имаме по-подробно обяснение за това какво CyberGhost VPN може да направи за вас в нашия CyberGhost VPN преглед и силно препоръчваме да преминете през него, ако мислите да се регистрирате със услугата.

Обобщете най-добрия VPN за Еквадор

Използването на Интернет в Еквадор наистина може да бъде без стрес, ако знаете при кой VPN доставчик да се регистрирате. Услугите, които споменахме, са чудесни за анонимно сърфиране и за криптиране на връзката ви по всяко време.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map