Най-добрата VPN за Usenet 2020, прегледана

Когато става въпрос за споделяне на файлове, ние смятаме Usenet за по-добра алтернатива на BitTorrent за хора, които се надяват да получат достъп до онлайн съдържание безплатно. В истински смисъл двете услуги са доста много различни. С Usenet получавате някои много добри ползи, но за сметка на това, че трябва да плащате за тях. Тогава Usenet не беше толкова известен като BitTorrent. Следователно нямаше толкова усилия да ограничи достъпа до сървърите си. Организации като RIAA просто не смятаха Usenet за виновник. Така службата им всъщност продължи без особена намеса. Тази ситуация се промени. Въпреки че SSL криптирането на Usenet защитава действителното изтегляне на файла, търсенията ви за NZB файлове не се скриват, освен ако не използвате VPN. В това изчерпателно ръководство разглеждаме най-добрия VPN за Usenet към 2020 г..

Най-добър Usenet VPN 2017 преглед

Най-добрата VPN за Usenet 2020, прегледана

Трябва ли да използвам VPN с Usenet?

Честно казано, не би било грешно да мислите, че осигуряването на връзката ви със SSL ще добави значително ниво на защита и сигурност на вашата връзка. Но отново, включването на VPN услуга гарантира, че вашата сигурност в Интернет е гарантирана толкова много, че вашият мрежов администратор дори не би могъл да види, че се свързвате със Usenet сървър. Нещо, което те лесно биха могли да направят, ако разчитате изцяло на SSL, за да осигурите връзката си.

Използването на VPN силно се препоръчва от услугите на Usenet, доколкото някои от тях дори го предлагат като част от своя пакет. Това трябва да ви послужи като голямо предимство. Ще получите целия интернет трафик, като предотвратите злонамерени атаки и подслушване от хакери, спамери, крадци и правителствени агенции. Освен че провеждате изтеглянията си анонимно, ще можете да деблокирате сървърите на Usenet, които са географски ограничени. VPN действа като решение срещу механизмите, които вашият интернет доставчик може да въведе, за да не ви изтегли от Usenet сървърите.

След като знаете каква VPN услуга може да ви бъде от полза, ето списък на най-добрите VPN компании, които трябва да помислите, ако искате да получите качествена услуга.

Най-добрите VPN мрежи за Usenet

Подбрах най-добрите VPN, които можете да опитате за Usenet, и прегледах всеки от тях. Вижте ги по-долу.

ExpressVPN

ExpressVPN - Най-добър VPN за 2017 г.

ExpressVPN – Най-добър VPN за Usenet 2020

В горната част на нашия списък имаме ExpressVPN. Може би един от най-добрите доставчици на VPN услуги в света, благодарение на доказан опит в качеството и доброто обслужване. ExpressVPN гарантира на своите клиенти всестранна поддръжка на клиенти, която е на разположение 24/7, и добре изградена мрежа от VPN сървъри в около 78 държави. В случай, че на пръв поглед не сте впечатлени от тяхната услуга, тяхната 30-дневна гаранционна политика ще ви позволи да ги изпробвате с изтегляния от Usenet и да потвърдите дали ще си струва да плащате 8,32 долара за услугата всеки месец.

BulletVPN

BullletVPN прави всичко възможно в опит да гарантира, че имате достъп до най-близките сървъри на Usenet. Това трябва да ви позволи да провеждате изтеглянията на вашия Usenet файлове на всичките си устройства. Можете да използвате един абонамент за BulletVPN на 3 устройства едновременно. всички регистрирани под един акаунт. Можете да се регистрирате за 7,50 долара на месец.

IPVanish

Топ VPN за Kodi

На номер три в нашия списък с най-добрите VPN за Usenet е IPVanish. Тази популярна VPN услуга е друг силен претендент за потребителите, които искат да разчитат на Usenet за изтегляния. Това е така, защото техният огромен капацитет на сървъра и VPN локации, разпределени по целия свят. Това ви предоставя повече възможности за свързване чрез. По-бързите връзки означават, че е по-малко вероятно тяхната сървърна мрежа да бъде претоварена. Един абонамент също така позволява на потребителите да свързват до 5 устройства чрез един акаунт. Всичко това е достъпно за прилични 6,49 долара на месец, ако изберете абонамент за цяла година.

NordVPN

NordVPN на VPN заявление за iPhone, iPad, Android, PC и Mac са евентуално най-лесните и приятелски настроени, които съм използвал. Настройването им отнема няколко минути. Оттам нататък просто стартирате приложението и се свързвате с VPN сървър по ваш избор. Безопасно е да се каже, че много усилия бяха вложени в създаването на тези приложения. Подобно на ExpressVPN, NordVPN предлага a 30-дневен срок за възстановяване, повече от достатъчно време, за да тестват напълно VPN сървъра си.

За потребителите, които се надяват да прехвърлят масивни файлове от сървърите на Usenet, NordVPN гарантира, че връзката ви няма да се прекъсне поради тежестта на голямото изтегляне на файл.

Usenet обяснено

Usenet се появи в края на 70-те и началото на 80-те като това, което бихте нарекли услуга за незабавни съобщения, която направи възможно свързаните хостове да изпращат и получават текстове през мрежа от децентрализирани сървъри. Това беше наистина преди интернет и световната мрежа да ни завладяват от бурята. Тогава беше добра система за използване на компютрите при изпращане и получаване на файлове в мрежа. Днес Usenet все още продължава да служи на същата тази цел; за да се даде възможност за по-лесно споделяне на файлове. Изтеглянията на файлове, хоствани от връстници тогава, сега се хостват от Usenet сървъри.

Както бе споменато по-горе, сървърите са децентрализирани, което означава, че няма нито един сървър, който да държи всички файлове на разположение в Usenet. Това затруднява организациите за авторски права да изискват те да бъдат свалени поради причини за нарушение, тъй като те не могат да разберат къде точно се съхраняват тези файлове.

Може да е малко трудно да увиете главата си как точно използва Usenet. Напрегнати задачи като преминаване през колекция от файлове и директории, една по една, докато търсите конкретен медиен файл може да звучи доста необичайно, тъй като сме свикнали да индексираме сайтове като Google, които ви дават това, което търсите за по-малко от секунда. В крайна сметка търсенето стана по-лесно за потребителите на Usenet с появата на сайтове като Newzbin, които биха играли същата роля като Google за уебсайтовете. Целият процес е подобен на това как работят тракерите на Bit Torrent. След като изтеглите файла NZB, той ще разкрие къде се хоства файлът.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me