Най-добрият работещ VPN в Китай разкрит

Китай се проваля върху доставчиците на VPN услуги. Това означава, че ако сте експедит, живеещ в Китай, става все по-трудно да разблокирате уебсайтове, до които обикновено можете да получите достъп до дома си. Страната ще се сдобива с VPN, които прекратяват услугите си в земята. Разбрах обаче, че някои VPN мрежите все още работят докато пътувате до Далечния Изток и може избягвайте ограниченията на Great Firewall с лекота. Превъртете надолу и разберете какво най-добрият VPN все още работи в континентален Китай.

Най-добрият работещ VPN в Китай разкрит

Най-добрият работещ VPN в Китай разкрит

VPN в континентален Китай

Ако посещавате страната или вече живеете там, ще забележите колко здраво страната поддържа интернет. По-важното е, че това онлайн контролът продължава да става все по-строг и по-строг от време на време.

Ето защо ви трябва VPN, който всъщност работи в Китай, за да скрийте самоличността си и пазете данните си поверителни на вас и само на вас. Правителството има навик да наблюдение на това, което правите. Въпреки това, когато вие работят с VPN, стигаш до прикрийте вашия IP адрес и сърфирайте в интернет анонимно. Все още не можете да увиете главата си около концепцията за VPN? Погледнете показалците по-долу, те ще хвърлят повече светлина по въпроса:

 • Когато сте свързани с VPN, ще криптирайте вашия интернет трафик и скрийте своя IP адрес. По този начин вие получавате тет защити вашата лична информация от онлайн хакери и дори мониторинг опити на китайското правителство.
 • Свързването със сървър ви позволява да се виждате сякаш сте сърфиране в интернет от друг регион. Това се основава на мястото, където е сървърът. След като вашето онлайн местоположение се промени, ще можете да го направите достъп до харесванията на Google, Youtube, Quora и Reddit в Китай.
 • Няма да кажа всички, но стотици торент сайтовете са блокирани в държавата. Със скрита идентичност (VPN връзка) стигате до изтегляне на торенти, без да бъдат проследени от вашия интернет доставчик или от правителството. Торент, мои приятели.

Най-добре работещ VPN за Китай

Намирането на VPN, което всъщност все още работи в континенталния Китай, стана по-трудно. Много хора, живеещи в китайски територии, трябва да инвестират време, пари и много усилия, за да преминат през интернет цензурата.

Аз сам си направих много изследвания и разбрах това ExpressVPN е и двете най-добрият и безопасен вариант можете да се обърнете към. Този доставчик на VPN е една от най-търсените и популярни VPN услуги в Китай. Вероятно е ловко да отидете на VPN номер 1 заобикалят ограниченията на Great Firewall. 

Доставчикът ви предоставя качествено изпълнение по отношение на скорост и сигурност. Имат бързо сървъри в 94 държави включително Хонконг, Тайван и др. (чувствах, че заявявате това). Знаете, че Китай постоянно следи VPN мрежи. ExpressVPN обаче следи своите сървъри и гарантира, че нейната услуга остава извън усилията на китайските цензори за блокиране на VPN връзки. Благодарение на техните объркани сървъри, дори няма да ви се вижда като някой, който използва VPN.

Не забравяйте, че можете да споделяте акаунта си с 4 други потребители, с изключение на себе си. Това го прави общо 5 едновременни връзки. Сега вие и вашите приятели можете да деблокирате това, което трябва да е на разположение. Ние говорим за поточни канали, платформи за социални медии и много други.

Присъдата

Против

 • Донякъде скъпо.

За ограничено време също можете да получите три безплатни месеца отгоре на вашата 1 година ExpressVPN абонамент. Така че, ако търсите дългосрочно решение за заобикаляйте Голямата защитна стена, не става много по-добре от това. Трябва обаче да съм наясно, ExpressVPN е най-добрият доставчик за континентален Китай, но не и единственият. Вижте още топ VPN за Китай в таблицата по-долу.

Незаконно ли е да се използва VPN в Китай?

Хиляди хора и няколко компании в Китай използват VPN-и ежедневно, когато предоставят сигурна криптирана връзка между компютър в Китай и компютър, разположен в чужбина. Всъщност Китай не е успял да премине забрана за одеяло от използването на VPN мрежи, тъй като толкова много фирми, особено международни бизнеси в страната, за сигурност зависят от тези частни мрежи. Забраняването на използването на VPN би означавало сериозно засягат компаниите, които правят бизнес в Китай.

Така че въпросът за милиона долара е – незаконно ли е използването на VPN в Китай? В момента това е сива зона и информацията предполага, че правителството е насочено към компании, които предоставят VPN услуги на физически лица. Престъпление е да се експлоатира такава услуга без лиценз за телекомуникационен бизнес. Компаниите трябва да получат разрешение и одобрения от правителството за създаване и използване на VPN.

Най-блокираните уебсайтове в континентален Китай

Попаднах в десетки държави, които блокират достъпа до сайтове по целия свят. въпреки това, Китай има далеч по-строги ограничения че повечето от тях, ако не и всички. Искам да кажа, че блокира силно търсените уебсайтове като Google, Youtube, Wikipedia, Facebook, Instagram и др.

Той започна в края на 90-те години, когато Китай започна да наблюдава и цензурира интернет в рамките на своите граници. Въпреки това през 2009 г. той се обърна към по-лошото. Китай се чувства застрашен от това, което гражданите му могат да научат от платформите на социалните медии, особено на запад. Ето защо не иска те да имат свободен достъп до такава информация. И блокирането започва.

За да ви дам лека идея по въпроса, ето няколко от сайтовете, до които нямате достъп, докато сте в континентален Китай:

 • Snapchat
 • Youtube
 • Google
 • Gmail
 • Quora
 • Tumblr
 • Vimeo
 • Facebook
 • Microsoft OneDrive
 • Google Play Store
 • издърпвам
 • DailyMotion

Най-добрият работещ VPN в Китай разкрит – финални мисли

В случай, че сте опитвали няколко доставчици на VPN услуги, докато сте в континентален Китай, моля, споделете опита си по-долу. Работи ли VPN, който използвате всъщност, в Китай? Как беше опитът ви с ExpressVPN докато посещавате китайски територии? Уведомете ни, като пуснете коментар в секцията по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me