Най-добрият VPN, който да използвате, за да останете неоткриваеми

Използването на VPN в днешно време се превърна в едно от многото неща, които ще трябва да направите, ако искате да продължите да се наслаждавате на неограничен достъп до Интернет до всички уебсайтове и канали, които искате да посетите от където и да е по света. , Като предимство това ще ви държи далеч от обсега на злонамерени злонамерени хакери и спамери, а също и далеч от всякакви ефекти, които може да има заплаха за киберсигурност върху вас. За съжаление, много уебсайтове, поточни канали и дори интернет доставчици започнаха да внедряват различни методи за блокиране на използването на VPN. Имайки това предвид, възможно ли е все пак да използвате VPN и да останете неоткриваеми едновременно? Или блокирането на VPN е станало твърде ефективно?


Най-добрият VPN, който да използвате, за да останете неоткриваеми

Най-добрият VPN, който да използвате, за да останете неоткриваеми

Интернет доставчиците и уебсайтовете блокират VPN

След като забелязаха огромното количество пространство за крака, което използването на VPN предоставя на своите потребители, някои интернет доставчици и уебсайтове вече продължиха да въвеждат мерки, които блокират VPN връзките по подразбиране. Това означава, че ако случайно разчитате на VPN услуга, за да скриете местоположението си и личните си данни, докато сърфирате през сайт, използването на услугата ще бъде открито по подразбиране, като по този начин ще ви откаже всяка форма на достъп. Пример за сайт за стрийминг, който е добре известен с това е Netflix. Веднага щом сайтът разпознае, че използвате VPN услуга, връзката ви се блокира и достъпът ви до нея се ограничава, дори ако се намирате в приетия регион.

Ако сте склонни да прекарвате значителен период от време в интернет, посещението на такива сайтове е нещо, което трябва да се случва всеки път. Проблемът се появява, когато неговият сайт, на който отделяте значително време, сега започва да блокира VPN потребители като вас. Вече ще бъдете принудени да потърсите доставчик, който има по-добри начини да скрие факта, че използвате VPN услуга, но не се притеснявайте, тъй като ще разгледаме редица доставчици, които са сигурни, че правилно осигурете връзката си.

Как вашата VPN употреба се открива

За да разберете какво да търсите всеки път, когато избирате за коя VPN услуга да се абонирате, важно е първо да разберете многото начини, чрез които уебсайтовете и каналите биха могли да ви блокират, тъй като случайно използвате VPN услуга. Имаме няколко от тях отдолу:

 • Дълбока проверка на пакети (DPI) – Страни като Китай са добре известни с провеждането на DPI на своите потребители, където данните от трафика им се анализират и блокират, ако се установи, че съдържат подписи на криптография..
 • VPN IP черен списък – Известните уебсайтове са известни с това, че имат списък с често използвани VPN IP адреси. Ако IP адресът, който използвате, се окаже един от тези в този списък, тогава в крайна сметка достъпът ви до такъв сайт ще бъде отказан. IP черният списък е един от методите, които Netflix са използвали, за да отказват потребителите си да превключват своя Netflix регион.
 • Блокиране на порт – VPN услугите са известни с това, че трафикът на клиентите им преминава през различни коридори / тунели, когато имат достъп до Интернет. Всички тези портове имат уникални номера и тези номера се използват от уебсайта, до който се осъществява достъп, за да формират представа за това къде може да се намира потребителят. Ако уебсайтът е в състояние да провери дали потребителят има достъп от този конкретен порт и го идентифицира като VPN порт, тогава е много лесно да ги блокира и да откаже достъп.

Най-добрите VPN мрежи, които да използвате, за да останете неоткриваеми

Първата стъпка към гарантиране, че услугата ви остава неоткриваема, е да се абонирате за надежден VPN доставчик. Шансовете, че ще останете под радара с безплатни VPN или тези, които предлагат безплатни прокси услуги, са много малки.

Ще разберете, че доставчиците, които предлагаме по-долу, са били известни, че предлагат само правилната комбинация от инструменти и функции, които ще се наложи да избегнете блокиране при сърфиране онлайн.

1. ExpressVPN

Рекламиран като най-сигурната VPN услуга в света, ExpressVPN е добре известен с усилията си да гарантира, че всеки клиент получава качествено обслужване, наред с надеждна връзка. Тяхната сложна мрежа от над хиляда сървъри, разпространена в повече от 94 страни, е в състояние да гарантира, че всички клиенти сърфират в Интернет, използвайки супербързи скорости, а техният лесен за използване софтуер също дава възможност на новите VPN потребители да получават лесно запознат с услугата. По отношение на поверителността, потребителите на ExpressVPN се радват на защита чрез 256-битово AES криптиране, както и строга политика за нулева регистрация, която гарантира, че никой от записите за сърфиране на клиентите им няма да се съхранява. Също така се поддържат VPN протоколи като PPTP, L2TP / IPSec, SSTP и OpenVPN и такъв масив от опции предоставя на потребителя пълен контрол върху защитата им онлайн. Ако всичко това ви звучи интересно, може да искате да го изпробвате, като вземете 30-дневния им пробен период за връщане на парите.

2. NordVPN

NordVPN известен е и с това, че предлага най-динамичните функции и инструменти на своите абонати, като по този начин им дава възможност да приспособят услугата към тяхната употреба. Доставчикът разполага с може би най-голямата сървърна мрежа с над 3000 сървъра, разпределени добре в 59 различни страни. Някои от уникалните инструменти, от които клиентите ще се наслаждават, включват двойно криптиране, при което трафикът на клиента се предава през два сървъра вместо един, като по този начин се повишава нивото на сигурност. Потребителите също могат да оптимизират връзката си, като изяснят какво се надяват да отделят по-голямата част от времето си. Приложението на NordVPN им позволява да избират измежду опции като торент, поточно предаване или изтегляне на големи файлове за по-добра производителност. Техният пробен пакет се отличава и от другите услуги, които се предлагат, като само три дни са на разположение на потребителите, за да разберат дали услугата си струва да се регистрирате или не..

3. IPVanish

Като доставчик, който съществува от доста дълго време, IPVanish успя да си осигури лоялна фенбаза, благодарение на техните надеждни скорости и приятелски екип за обслужване на клиенти. Една от отличителните характеристики на този доставчик е фактът, че той притежава всички свои сървъри и те са един от малкото доставчици, които имат пълен контрол над тяхната мрежа. От гледна точка на сигурността, доставчикът използва 256-битово AES криптиране, както и ясна политика за нулева регистрация на целия трафик. Всичките четири популярни VPN протокола са налични, а услугата предлага както защита от течове от DNS, така и превключвател за автоматично убийство, за да се гарантира, че никой няма достъп до вашето устройство в случай, че VPN услугата се намеси. Подобно на повечето други доставчици, IPVanish предлага 7-дневна гаранция за връщане на парите, която позволява на всеки, който мисли да се абонира, да получи вкус на тяхната услуга.

Как да останете неоткриваеми онлайн – допълнителни съвети

В допълнение към свързването към VPN сървър, има и други мерки, които можете да разгърнете, за да защитите вашата поверителност онлайн.

 • Браузър Tor: Браузърът на лук, известен още като Tor, е браузър с отворен код, който позволява на потребителите да разглеждат мрежата анонимно. Въпреки че Tor не е напълно броня, можете да използвате комбинация от Tor и VPN за най-добрата онлайн сигурност.
 • VPN протокол: Има различни VPN протоколи. Всеки от тези протоколи има своите плюсове и минуси. Разгледайте нашето ръководство за VPN протокол, за да получите по-добра представа кой протокол е най-добър.
 • VPN портове: Можете също да промените VPN порта, който вашето VPN приложение използва. В някои случаи ISP може да блокира определени портове, докато оставя други отворени. Обърнете внимание, че не всички VPN приложения поддържат тази функция.
 • SOCKS5: Socket Secure, известен още като SOCKS5, е протокол, използван специално за прокси сървъри. SOCKS5 е основно универсално разширение на протокола SOCKS, което поддържа напреднали мрежови технологии, като UDP протокол и IPv6. Пълномощниците SOCKS5 станаха особено популярни в страни с висока държавна цензура, като Турция и Китай.

Завършете това как да направите VPN неоткриваем

Трите изброени по-горе услуги трябва да са повече от достатъчни, за да ви позволят да посетите който и да е уебсайт, без да получавате черен списък поради използването на VPN. Няколко други трика, които трябва да ви помогнат да останете неоткриваеми, включват превключване на предпочитания от вас протокол за криптиране, смяна на VPN портове, използване на браузъра Tor и за по-напреднали VPN потребители, работещи със собствен VPN сървър.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map