Най-добрият VPN с прокси услуги SOCKS5

Повечето от нас досега се сблъскаха с разнообразието от опасности, които съществуват в Интернет. Винаги, когато сте онлайн, винаги съществува риск от хакване. Това може да бъде много жалко. С откраднатата ви информация, вие рискувате да изтриете банковата си сметка или да станете жертва на кражба на самоличност.

Най-добрият VPN с прокси услуги SOCKS5

Най-добрият VPN с прокси услуги SOCKS5

Наличието на решение за предотвратяване на подобни събития е много важно, особено ако сте склонни да прекарвате много време онлайн. Една от формите на защита, на която бихте могли да разчитате, за да останете в безопасност, е да имате подробности за вас скрити. Това означава да затруднявате всички престъпници да проследяват всичко, което може да бъдете онлайн. Можете да направите това, като насочите връзката си през прокси сървър. След това прокси сървър ви присвоява нов Интернет протокол или IP адрес. Това дава възможност да се променя, откъдето изглежда, че имате достъп до Интернет от.

Използването на прокси наистина помага да скриете някои от детайлите, които се предават от вашата връзка. Повечето критици твърдят, че предлаганото ниво на сигурност все още остава много да се желае. За да се опитат да разрешат този проблем, много потребители се съветват да преминат към по-сигурен вид прокси; прокси сървърите SOCKS5.

Този вид сървъри са по-добри от традиционните прокси сървъри, защото изискват допълнителен слой за удостоверяване, преди да получите достъп до сървъра на уебсайта. Тя позволява само на оторизирани потребители достъп до сървър. Следователно вероятността външни лица да получат достъп до историята на вашите сърфиране или вашите данни се свива.

Най-голямото предимство на преминаването към прокси услугата SOCKS5 е, че се наслаждавате както на бързината, така и на по-доброто ниво на онлайн защита, докато сърфирате в Интернет. Това обаче работи най-добре, когато сте онлайн дейности, няма да приемате толкова голяма честотна лента.

За потребители, които все още не са доволни от нивото на сигурност, предлагано чрез защитата, предлагана от прокси услуга SOCKS5, следващата най-добра стъпка ще бъде да се включат надеждна VPN услуга.

Най-добър VPN с прокси SOCKS5 – използване на VPN

Използването на VPN услуга ви позволява да криптирате връзката си по такъв начин, че затруднява прихващането на вашите данни. Това ви предпазва от всякакви киберпрестъпници и възглавници срещу всяка тяхна атака, насочена към кражба на вашата информация. Можете да скриете своя IP адрес и да получите достъп до геоблокирани сайтове с помощта на VPN.

VPN също е от съществено значение, ако предпочитате да поддържате интернет доставчика си на тъмно за това, което правите в интернет. Това помага да предотвратите вашия ISP да контролира колко честотна лента консумирате. Повечето интернет доставчици се опитват да наложат лимит на данни, който, когато надминете, започвате да изпитвате по-ниска скорост на Интернет. Някои от тях дори напълно блокират достъпа до определени уебсайтове и канали. Надежден доставчик на VPN ще ви помогне да заобиколите всички тези предизвикателства. Но как се сравнява с прокси SOCKS5?

SOCKS5 Proxy Service VS VPN

Използването на VPN ви дава надежден източник на онлайн сигурност, но има тенденция да намали скоростта на сърфиране до известна степен. От друга страна, разчитането на прокси SOCKS5 означава, че скоростта ви на сърфиране остава значително по-бърза, отколкото би била, ако използвате VPN. Макар че сигурността не би била толкова добра.

Тези разлики означават, че двете алтернативи са подходящи за различни приложения. Прокси сървърът SOCKS5 работи най-добре, когато основното ви намерение е да скриете местоположението си или да подобрите скоростта си при торент. VPN, от друга страна, ви позволява да заобиколите защитни стени. Също така ви дава възможност да извършвате по-чувствителна работа онлайн или торент с по-високо ниво на сигурност.

Най-добрият VPN с прокси услуга SOCKS5

Това обаче не означава, че не можете да използвате и двете услуги, ако желаете. Има няколко VPN услуги, които имат прокси SOCKS5 като добавена функция. Това ви дава възможност да избирате коя от двете услуги искате да използвате. Ако това е вариантът, който бихте предпочели, разгледайте двете VPN-та по-долу.

1. IPVanish

IPVanish стартира нашия списък като един от малкото VPN доставчици, които могат да ви предложат както SOCKS5 прокси, така и VPN. Способната услуга е със седалище в САЩ. Като потребител на IPVanish можете да свързвате 10 различни устройства едновременно. Услугата гарантира сигурност чрез 256-битово AES криптиране. Предлага поддръжка и за разнообразна гама от VPN протоколи.

IPVanish предлага и друга алтернатива, особено за потребители, които не искат да изтеглят своя VPN клиент. Има налични разширения за браузър, които обслужват същата цел, но в по-малък мащаб в сравнение с пълния VPN клиент.

IPVanish предлага и супербързи скорости, които са страхотни от поточното предаване, както и неограничена честотна лента и неограничена смяна на сървъра. Услугата има и вградена поддръжка за потребители, които искат да торент. Неговата прокси услуга SOCKS5 играе огромна роля в това. Всичко, което ще трябва да направите, за да се свържете с услугата, е да влезете в определен уеб адрес, да удостоверите данните си за вход и ще бъдете настроени. За по-подробно обяснение на това, което услугата може да предложи, разгледайте нашия преглед на IPVanish.

2. NordVPN

NordVPN има доста голям брой вградени функции, за да осигури вашата връзка. Случайно прокси SOCKS5 е един от тях. Услугата е базирана в Панама и е с около 4200 сървъра. Такава голяма мрежа от сървъри позволява на услугата да оптимизира някои от сървърите за конкретни онлайн функции.

Поради това потребителите могат да търсят сървъри, които са най-добри за стрийминг, игри, масово изтегляне или торент. Услугата също така позволява до 6 едновременни връзки под един акаунт. 

NordVPN също използва 256-битово AES криптиране, за да осигури трафик на потребителите и работи много добре с Tor, за да улесни добавената анонимност. След като се регистрирате, можете да използвате софтуера Cybersec, за да премахнете нежеланите реклами или зловреден софтуер.

Една от най-плодотворните характеристики на NordVPN е неговият протокол за криптиране Double VPN. Тази услуга удвоява нивото на сигурност, което имате, като маршрутизира трафика си през два сървъра вместо един, което още повече затруднява проследяването на вас или вашата дейност онлайн. За повече информация относно този всеобхватен доставчик, разгледайте нашия по-сбит преглед NordVPN.

Заключение за най-добрите VPN с прокси услуга SOCKS5

В нашия кратък преглед току-що преминахме през вида ползи, които се очакват при използване на VPN или SOCKS5 прокси услуга. Също така разгледахме някои от най-добрите VPN услуги, които предлагат и двете алтернативи. Да се ​​надяваме, че това прави решението малко по-трудно да се мисли. Ако имате въпроси или коментари, които искате да споделите, можете да го направите, като ги оставите в секцията за коментари по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me