Най-добрият VPN за ABC GO

Американският канал за излъчване, известен като ABC, измина дълъг път в осигуряването на американския народ на качествено забавление. Създадена през 1943 г., услугата първо започва като радиостанция, а след това започва да пуска своя телевизионен отдел през 1948 г. Такива скромни начала виждат канала да расте, да се разширява и да спечели голяма зрителска аудитория благодарение на излъчващите награди предавания като Танци със звездите, как да се измъкнем с убийство и Анатомията на Грей.

Най-добрият VPN за ABC GO

Най-добрият VPN за ABC GO

ABC Go е наличен извън САЩ?

С повече хора, които копнеят да контролират кога да изравнят любимите си предавания, ABC предоставя онлайн базирана услуга, която позволява на потребителите да предават съдържание от библиотеката си направо към техните устройства. Това е възможно чрез ABC Go. Можете да наваксате предавания и събития на живо, стига да имате активен абонаментен кабел.

Също така трябва да сте в САЩ, за да получите достъп до тази услуга. ABC Go потвърждава това чрез вашия IP адрес. Вашият адрес в Интернет протокола е това, което повечето уебсайтове и онлайн услуги използват, за да събират информация за вас. Чрез него се разкриват подробности като вашето местоположение и самоличност. За човек, който се надява да не бъде проследен, когато е онлайн, това може да бъде много контрапродуктивно. Освен това, тъй като ABC Go е сред дългия списък на гео-ограничителни сайтове, повечето американци, базирани извън САЩ, може да се наложи да отложат гледането си, докато не се върнат в страната. Ако обаче се абонират за надеждна VPN услуга, това може да не се налага.

Използване на VPN с ABC GO

Виртуалната частна мрежа обикновено е група сървъри, принадлежащи на един доставчик, които са разпръснати в различни части на света и предоставят алтернативен маршрут за преминаване през интернет трафик на потребителя. По този начин потребителят може да скрие личната си информация чрез криптиране и данните си за сърфиране да се съхраняват далеч от техните интернет доставчици.

VPN ви позволява да промените вашия IP адрес от този, който обикновено отразява точното ви местоположение, на такъв, който ще показва вашето местоположение въз основа на държавата, в която е намерен сървърът. Този умен малък трик ви позволява да изглеждате сякаш се намирате в САЩ и следователно да предавате съдържание от ABC Go в чужбина.

Най-добрите VPN за ABC Go

Използването на VPN също ви предпазва от някоя от мерките, които вашият интернет доставчик може да използва, за да забави или контролира връзката ви. Ако вашият интернет доставчик е толкова злонамерен, колкото повечето, те вероятно имат представа за това, което прекарвате времето си в интернет. Създадоха се множество доклади за интернет доставчици, които забавят скоростта на потребителите си при поточно предаване, за да ги възпрепятстват да правят това, тъй като заема голяма честотна лента и затова е скъпо за поддържане. VPN ви помага да избегнете това и осигурява нивото на поверителност и сигурност, за което ще бъдете уверени, когато имате достъп до вашата банка онлайн или пазарувате. Сега, когато разгледахме предимствата на използването на VPN, нека да разгледаме кои доставчици да разгледат за поточно предаване от ABC Go, когато са извън САЩ.

1. ExpressVPN

ExpressVPN оглавява нашия списък с най-добрите VPN за ABC GO. С повече от 2000 сървъра в 94 държави ExpressVPN е в състояние да скрие действителното ви местоположение и да ви свърже с платформата ABC Go, независимо къде се намирате. Доставчикът има своя база на Британските Вирджински острови и това е страна, която не е част от инициативата „14 очи“, което означава, че никой няма да иска запитване за нечий сърфинг.

ExpressVPN гарантира на потребителите нулева политика за блогове, връзка с честотна лента, която няма ограничения, както и неограничените превключватели на сървъра. ExpressVPN е чудесен и за стрийминг благодарение на супер бързата свързаност. Той също така поддържа други дейности като торент или големи изтегляния. Услугата предлага 256-битово AES криптиране, за да останат вашите данни защитени и има автоматичен превключвател за убийство в случай, че нещо се случи с вашата VPN връзка. Поддържат се до 3 други едновременни устройства. ExpressVPN има дълъг списък от функции, от които бихте могли да се възползвате, след като се регистрирате. За да научите още повече за тях, разгледайте нашия преглед ExpressVPN.

2. BulletVPN

BulletVPN е видът доставчик, който разбира колко важна е скоростта за потребителя. По дизайн кодирането чрез VPN има тенденция да намалява скоростта ви в Интернет. BulletVPN се опитва да гарантира, че намалението е сведено до минимум. Това означава, че потокът ви няма да се забави толкова много, след като сте се абонирали за услугата. BulletVPN предлага 256-битовата AES стандартна криптираща услуга за всички свои потребители. Можете да изберете от OpenVPN, PPTP, SSTP, L2TP / IPSec и IKEv2 за вашия VPN протокол.

BulletVPN също така позволява на своите потребители да скрият местоположението си чрез своята Smart DNS услуга. VPN клиентът може да работи на всяко Android, Windows, Linux, iOS или Mac OS устройство. BulletVPN има добре поддържана политика за нулева регистрация, която е базирана в Естония. Доставчикът има прилично сървърно присъствие. Следователно не трябва да се притеснявате към кой сървър да се свържете. За повече информация какво ще получите, след като се абонирате, разгледайте нашия BulletVPN Review.

3. NordVPN

NordVPN е най-добрият доставчик за потребители, които търсят всеобхватен източник на защита. Услугата има повече от 4000 сървъра по целия свят. Здравословен брой от тях са налични в региони, където се хостват най-популярните уебсайтове. С NordVPN като ваш доставчик имате достъп до широк спектър от функции и инструменти. NordVPN поставя голям акцент върху вашата сигурност. И така, освен вашето нормално 256-битово AES криптиране, има DoubleVPN. Можете да насочите трафика си през два сървъра вместо един за допълнителна сигурност.

NordVPN позволява също така до 6 едновременни устройства. Това е достатъчно, за да обхване например цялото домакинство от потребители. Услугата също има затъмнени сървъри за потребители, базирани в страни, където използването на VPN е забранено. NordVPN поддържа Tor над VPN за повишена анонимност. NordVPN включва и софтуер за Cybersec, който е отговорен за запазването на злонамерен софтуер или нежелани реклами, както и SmartPlay за заобикаляне на географски ограничения. Услугата поддържа торентинг и има надеждни скорости за потребителите, които желаят да поточно. За по-подробен анализ можете да разгледате нашия преглед NordVPN.

Най-добрият ABC Go VPN – приключи

Много хора се отклоняват от конвенционалната телевизия за своето забавление. Единственият проблем, с който може да се наложи, са географските ограничения, наложени от някои от сайтовете и каналите, които имат качествено съдържание. Всичко, което трябва да заобиколите този проблем, е надеждна VPN услуга. Ако продължите и разгледате някое от трите надеждни, които споменахме по-горе, бъдете сигурни, че тръгвате в правилната посока.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me