Най-добрият VPN за BitCoin

Има много голям шанс, въпреки че може би не сте много запознати с най-новата цифрова валута на пазара, може би сте чували за това да се обсъжда на панел в новините или да прочетете накратко за това в секцията за технически новини на вашия вестник. По отношение на анонимността онлайн и VPN, и BitCoin ви позволяват да скриете самоличността си, когато сърфирате в мрежата, макар и с различен начин. Сега, когато говорим за BitCoins и VPN на едно и също дъх, можем да дестистифицираме каква точно е тази нова форма на „дигитална валута“ и да научим повече за това защо тя се приема от търговците като приета форма на плащане. В този преглед разглеждаме най-добрия VPN за BitCoin.

Най-добър BitCoin VPN преглед

Най-добрият VPN за BitCoin

VPN и BitCoin – перфектен мач

Най-голямото предимство, което BitCoin предлага като начин на плащане е, че купувачът може да избере да остане анонимен, тъй като покупките чрез тази валута всъщност нямат никаква хартиена следа. След като сте избрали VPN като средство за поддържане на вашата поверителност онлайн, е по-смислено само да гарантирате, че всичко остава поверително от момента, в който плащате за услугата ви за частна мрежа. Ето защо сега доста от доставчиците на VPN услуги приемат плащания чрез системата BitCoin. Това е един от начините да се уверите, че нито вашият доставчик на интернет услуги, нито правителствените агенции за мониторинг са в състояние да проследят работата ви онлайн, дори от платежните транзакции, които правите на вашия доставчик на VPN.

Това ниво на поверителност не се разпростира само до вашия VPN абонамент. Биткойните също ви позволяват да извършвате поверителни плащания, когато купувате други стоки и услуги онлайн; но разбира се от търговци, които приемат BitCoin като начин на плащане. Нивото на сигурност, гарантирано от използването както на VPN технологията, така и на цифровата валута онлайн, е несъизмеримо, тъй като, използвайки тези две, можете да предотвратите риска от вашите потребителски имена, пароли и информация за кредитни карти да бъдат откраднати от злонамерени хакери и онлайн спамъри. Приемането на тези две форми на сигурност може да ви спести много разочарование, особено ако видът на работа, която извършвате онлайн, е силно чувствителен.

С всичко казано, сега можем да разгледаме някои от VPN услугите на пазара, които позволяват плащане чрез BitCoins, най-добрите VPN за BitCoin.

Най-добрите VPN за плащания в BitCoin – Най-добри снимки

Ето нашите най-добри снимки за днешния преглед. Вижте ги поотделно и изберете едно според това, което ви подхожда най-добре.

ExpressVPN

Лесно е един от най-високите пазарни лидери, когато става въпрос за качествени VPN услуги, ExpressVPN не е един, който трябва да остане зад въпроси, свързани с поверителността и сигурността онлайн. Доставчикът приема BitCoins като начин на плащане и със силна връзка, добре разпределена в 78 различни държави, можете да се абонирате за тях от където и да е по света..

Нивото на експертиза, показано от техния екип от представители на обслужване на клиенти, е трудно да се конкурира, тъй като всички членове на екипа са винаги на разположение, добре обучени и достатъчно оборудвани за справяне с всякакви проблеми, които бихте могли да изведете на преден план. За това високо качество на услугата почти има смисъл защо ценообразуването им е малко по-различно от останалите.

IPVanish

Случва се друг претендент, който бавно набира сила сред най-добрите от най-добрите на пазара на VPN IPVanish. Също така добре дошли на плащанията чрез BitCoins, тяхното ниво на разширяване продължава бавно да расте, достигайки вече над 60 страни. Те са достатъчно щедри, за да позволят 5 едновременни връзки на потребителски акаунт, и само за да сте сигурни, че стигнете до информирано решение, получавате 7 дни, в рамките на които можете да изпробвате тяхната услуга, и да поискате възстановяване, ако не сте впечатли. При $ 6,49 на месец можете да защитите всичките си устройства и да гарантирате поверителността си; честна сделка, ако ме питате.

NordVPN

NordVPN идва на последно място в нашия списък с най-добрите 5, не защото тяхната услуга няма какво да се възмущава, а защото тяхната ценова точка в сравнение с останалите доставчици в нашия списък е практически несъпоставима. При $ 4,00 на месец и възможността да извършите тази транзакция с биткойни, получавате до 6 едновременни връзки за вашия един акаунт и цели 30 дни, за да отделите време с тяхната услуга и да видите дали всичко е твърде добре, за да е вярно. Единственият проблем, по който все още работят, са техните 27 VPN сървъри, число, което те правят големи усилия да увеличат.

BulletVPN

Четвърти в нашия списък е BulletVPN, един от малкото оператори с над 500+ сървъра, разпръснати в над 140 страни. Тези хора непрекъснато полагат усилия да предложат най-доброто обслужване на своите клиенти и това може да се види по техния избор да включат BitCoins като приета валута на плащане. 30-дневната им гаранция за връщане на парите ви позволява да изпробвате ефективната им услуга и да решите дали искането им от 7,50 долара на месец е достатъчно добро, за да бъде щастлив всеки.

PureVPN

Четвърти в нашия списък е PureVPN, един от малкото оператори с над 500+ сървъра, разпръснати в над 140 страни. Тези хора непрекъснато полагат усилия да предложат най-доброто обслужване на своите клиенти и това може да се види по техния избор да включат BitCoins като приета валута на плащане. Тяхната 7-дневна гаранция за връщане на парите ви позволява да изпробвате ефективната им услуга и да решите дали искането им от 4,16 долара на месец е достатъчно добро, за да зарадвате всички.

Какво е BitCoin?

Както бе споменато по-горе, BitCoin е форма на цифрова валута. Хората също наричат ​​BitCoin като „криптовалута“. Това означава, че е нематериален; наистина не можете да го видите. Той е разработен от един Сатоши Накамото през 2008 г. и съвсем скоро той се разпознава като форма на валута, чиято стойност се определя от силите, опериращи на финансовия пазар. Това е почти подобно на това как определяме стойността на златото. Всъщност, точно като минералния си колега, трябва да „мина“, за да се натъкнете на един BitCoin, чиято приблизителна стойност към момента е около 2321 USD. (Май 2017 г.)

Извличането на BitCoins се извършва чрез решаване на сложни математически задачи, които отнемат огромно време, за да се изработят. Ето защо миньорите привличат помощта на мощни суперкомпютри, за да помогнат за намаляване на времето. Броят на наличните биткойни там се изчислява на около 21 милиона, което се смята за повече от достатъчно, за да продължат всички да „копаят“ до 2140 г..

Заключение за най-добрите VPN снимки за BitCoin

Поверителността и сигурността на интернет всъщност не се подобряват от това, което получавате като VPN и BitCoins като начин на плащане. Анонимността онлайн се превръща бавно във важен проблем, особено за онези от кариерите, които изискват чувствителна работа в Интернет. Направете стъпката и се уверете в поверителността си в Интернет; знаейки, че личната ви информация е само за вашите очи, не забравяйте да ви осигури усещане за комфорт и увереност с дейностите си онлайн.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me