Най-добрият VPN за браузър Google Chrome

Най-популярният браузър на интернет потребителите може много да се нуждае от VPN, за да подобри онлайн практическата работа на потребителите. Що се отнася до гъвкавостта, Chrome предлага много. Той обаче не контролира ограниченията, налагани на уебсайта, до който се опитва да получи достъп, или нивото на онлайн сигурността. Ето защо Chrome трябва да се използва с VPN. Като най-благоприятен браузър в света, Chrome трябва да гарантира безопасността онлайн и свободата в Интернет. Навигирайте по целия свят с Chrome, като използвате един от най-добрите VPN мрежи на пазара. Сред широкия набор от потенциални добавки за Chrome са разширения от доставчици на VPN, ето най-добрите за Chrome.


Най-добрият VPN за Chrome – обобщен UP

Ето списък на най-добрите VPN мрежи, използвани за Google Chrome:

 1. ExpressVPN 
 2. NordVPN 
 3. Частен достъп до Интернет 
 4. SaferVPN 

Защо имате нужда от VPN за Google Chrome

Поверителността и сигурността обикновено са това, което потребителите на интернет избират, когато са онлайн и какво най-много ги притеснява. С участието на VPN обаче сигурността и поверителността стават най-малкото от вашите притеснения. Използвайки VPN за Chrome, можете да сърфирате в мрежата анонимно и безопасно. Няма да ви се налага да се притеснявате за каквото и да е ISP или трети страни, които гледат на вашите дейности. Плюс това вече не е нужно да се притеснявате за гео ограничения, тъй като VPN е повече от способна да ги заобиколи.

Как да получите достъп до Google Chrome с помощта на VPN

Виртуалните частни мрежи все повече набират популярност. Те са софтуер за многобройни приложения, включително осигуряване на защита и поддържане на сигурността. От компаниите, които искат да поддържат функционалност със служителите си в домашни условия, до интернет потребителите, които искат да заобиколят ограниченията за геоблокиране, VPN може да помогне за подобряване на вашето онлайн изживяване. Всички ваши данни и трафик се кодират в този тунел и се пренасочват чрез избрания от вас сървър. VPN свързва вашето устройство с един от сървърите му. Той действа като тунел, така че можете да обменяте данни сигурно и анонимно през интернет, сякаш сте свързани директно към частна мрежа. Ето как можете да използвате VPN с браузъра:

 1. Регистрирайте се с доставчик на VPN като ExpressVPN.
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN на вашия компютър, Mac, Android, iPhone или iPad. Освен това можете да използвате разширението за Chrome на ExpressVPN.
 3. Стартирайте VPN приложението и се свържете към VPN сървър отвътре.
 4. И накрая, сърфирайте в мрежата свободно и анонимно.

Най-добрият VPN за Google Chrome

Ако търсите на пазара надежден и сигурен VPN, който ще поддържа вашите сесии в Chrome, списъкът, който сме направили за вас по-долу, определено ще има отговор на това, което търсите. Ето някои от най-добрите VPN за браузъра:

ExpressVPN

Един от най-добрите първокласни доставчици на VPN услуги на пазара е ExpressVPN. Този доставчик поддържа OpenVPN, L2TP / IPsec, SSTP, PPTP, включва неограничена скорост и честотна лента. ExpressVPN има сървъри в 94 държави и позволява до три едновременни връзки. Постоянно се предлага на фронта на софтуера и разширението му за Chrome не е изключение. ExpressVPN е пълнофункционален доставчик, който предлага DNS предотвратяване на течове и превключвател за убийство и удобни за потребителя приложения. Имайте предвид, че не можете да използвате разширението на браузъра ExpressVPN, без да имате инсталирано правилното приложение за настолен компютър ExpressVPN. Този доставчик спазва стриктна политика без регистрация и идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Повече за този доставчик в това Преглед ExpressVPN.

NordVPN

NordVPN е най-сигурната налична VPN. Този доставчик има двойна VPN функция, което означава, че криптира данните на потребителите два пъти. NordVPN не предлага безплатно разширение за Chrome, така че ще трябва да настроите акаунт при доставчика. Някои от предимствата тук включват функцията CyberSec на фирмата, която е предназначена да блокира реклами и да ви предпази от достъп до сайтове, натоварени със злонамерен софтуер, което прави вашето сърфиране малко по-безопасно. Освен това разширението е също така леко и удобно за потребителя. NordVPN има над 4850 сървъри по целия свят. Точно като ExpressVPN, тя следва политика за поверителност „без регистрации“. Доставчикът на услуги предлага тридневна безплатна пробна версия, но тя е скрита на уебсайта и предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите. Прочетете пълното преглед на NordVPN тук.

PIA

PIA си направи име на пазара като един от най-надеждните VPN. Разширението му за Chrome не е изключение. Въпреки че разширението му е по-скоро прокси, фокусът му е върху пълната поверителност на вашия браузър. Дори няма да ви е необходим настолен клиент на PIA. Също така, разширението е напълно способно да работи отделно. PIA е една от най-достъпните VPN мрежи. Той има над 3200 сървъри и следва истинска политика за нулева регистрация. Той обаче не е най-добрият доставчик по отношение на деблокиране на съдържание. С PIA получавате 7-дневна гаранция за връщане на парите. За повече информация относно частния достъп до Интернет, не забравяйте да проверите това преглед.

Най-добрият VPN за Chrome

За да защитите поверителността си по време на сърфиране в мрежата и да заобиколите цензурата или гео ограниченията, ще ви трябва VPN. Силните криптирания са необходими за поддържане на сигурността, докато сърфирате през Chrome. Нивата на производителност са от решаващо значение, особено ако използвате Chrome за достъп до гео ограничени поточни услуги. Поради тези очевидни причини е необходим VPN за Chrome и ние ви предоставихме най-добрите. Кой според вас би работил най-добре с този браузър? Уведомете ни в секцията за коментари по-долу.

>

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map