Най-добрият VPN за CenturyLink ISP

Като третият най-голям доставчик на телекомуникации в САЩ, Centurylink със сигурност е изминал дълъг път от ранните си начала като семеен бизнес. Доставчикът на комуникации се радва на голям растеж. Голяма част от това идва от многото придобивания, които са направени през годините. Днес компанията предлага връзки на базата на влакна в до 17 американски щата, функции, както в S&P 500 индекс и също така работи като местен обменник.


Най-добрият VPN за CenturyLink ISP

Най-добрият VPN за CenturyLink ISP

Добре ли е CenturyLink?

Конкурират се с утвърдени компании като AS&Т и Verizon не е подвиг. Това означава, че стандартът на предоставена услуга не е нищо близко до посредствено. Като интернет доставчик, който съществува от години, мнозина твърдят, че CenturyLink все още има дълъг път. Причина? Широко практикуван порок, с който дългогодишните потребители на Интернет са добре запознати; дроселиране.

Дроселът се отнася до всички мерки, които вашият интернет доставчик може да приложи, за да опита и контролира как сърфирате в Интернет. Това включва ограничаване на достъпа ви до определени уебсайтове или дори забавяне на скоростта на сърфиране чрез намаляване на честотната лента. Когато се сблъскват, повечето доставчици на интернет услуги отричат ​​появата на такава практика, като по-снизходителните признават, че правят това, за да регулират използването на мрежата си. Като цяло, дроселирането е практика, която ви оставя като потребител в неравностойно положение. Няма да изпитате пълния капацитет на връзката си.

Как да избегнем Throttling ISP от CenturyLink ISP

Работата около дроселирането означава, че ще можете да предавате поточно видеоклиповете си по-бързо, да изтегляте повече медии по-бързи и торент файлове, които са значително по-големи за по-кратък период от време. С такива примамливи перспективи е много лесно да си представим защо хората се обръщат към VPN. Свързването към виртуална частна мрежа позволява на потребителите да скрият подробности за връзката си, които се предават чрез техния IP адрес. Това е възможно благодарение на криптирането.

Шифроването е актът на кодиране на вашия трафик, така че нито вашият интернет доставчик, нито други трети страни да могат да дешифрират каквато и да е информация, която се предава чрез вашето устройство. Това се случва всеки път, когато установите връзка към чужд сървър. Разбира се, първо трябва да се абонирате за надеждна VPN услуга. След като направите това, вашият IP адрес също се променя. Можете да манипулирате детайлите, например къде сте базирани, което ви позволява да останете анонимни.

VPN услуга също прави много по-лесен достъпът до ограничени географски сайтове. Всичко, което трябва да направите, е да се свържете с отдалечен базиран сървър. Това ще подмами сайтовете да мислят, че сте в рамките на приетата територия. Като бонус ще имате достъп до различни версии на конкретен сайт. Това е полезно, особено ако пазарувате онлайн или искате да резервирате полет или хотел.

Най-добрите VPN мрежи за ISP на CenturyLink

Изборът на подходящ доставчик, за който да се регистрирате, е проблем, който имат много интернет потребители. Вероятността да се свържете с поддръжник на VPN доставчик е твърде висока. Ето защо направихме основите и разработихме доставчици, които ще осигурят възможно най-доброто изживяване.

1. ExpressVPN

Обичан и оценен от интернет потребителите по целия свят, ExpressVPN служи като стандарт за това, което трябва да очаквате от доставчик на VPN от най-високо ниво. Услугата е базирана на Британските Вирджински острови. Това е едно от многото места, където органите по данни нямат юрисдикция. Награденият доставчик обещава нулева регистрация и обещава 256-битово AES криптиране за всички свои абонати. Сървърната му мрежа също е доста впечатляваща, като може да се похвали с около 2000 сървъра, добре разпределени в над 90 страни.

Услугата е също една от малкото, които разполагат с редица затъмнени сървъри, които можете да използвате, ако сте в страна, където използването на VPN е забранено. Освен това работи чудесно с Tor за повишена анонимност. Приложенията ExpressVPN са достъпни на устройства с Android, Windows, iOS, FireStick и Linux. Потребителите на ExpressVPN също ще получат поддръжка за VPN протоколи като OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec и SSTP. Всичко това ще даде възможност за цялостна сигурност и с денонощна поддръжка от отдела за обслужване на клиенти, потребителите не трябва да се колебаят, когато се натъкнат на проблем. Направихме по-сложен ExpressVPN преглед за този доставчик, така че ако мислите да се запишете с тях, преминаването през прегледа би било чудесно място да започнете.

2. IPVanish

Вторият доставчик в нашия списък е IPVanish. Този базиран в САЩ доставчик е добре известен с високите скорости, които осигурява за своите потребители. Това го направи хит както с геймърите, така и с филмовите стриймъри. Услугата може да се похвали с повече от 1500 сървъра по целия свят и се случва напълно да притежавате всички тях. Услугата е и една от малкото показва пълна поддръжка за потребители, които искат да торент. Тя позволява неограничени прехвърляния на P2P файлове, както и анонимни торенти, така че не бива да се притеснявате за проследяване.

IPVanish също позволява най-голям брой множество връзки на устройства на 10. След като са свързани, всички данни на устройството се защитават чрез 256-битовото AES криптиране. Като абонат на тяхната услуга можете също да изберете да не изтегляте VPN клиента им и вместо това да отидете за техния прокси сървър SOCKS5. Това трябва да може да скрие вашия IP адрес и да запази местоположението ви скрито за достъп до гео ограничени услуги. За още повече причини, поради които IPVanish се отличава като един от най-добрите VPN за CenturyLink, вижте нашия IPVanish преглед.

3. NordVPN

Накрая имаме NordVPN; доставчик, който е адаптиран да поддържа трафика си безопасен и защитен и разполага с всички инструменти и функции за това. Услугата е базирана в Панама и има над 4000 сървъра, присъстващи в над 60 страни. Със своя голям брой сървъри, NordVPN се издига над толкова много други доставчици. Големите числа също му дават голямо предимство. Услугата позволява на потребителите да избират към кои сървъри да се свържат въз основа на предназначението им. Има сървъри, предназначени за онлайн игри, стрийминг, сърфиране, торент или масово изтегляне.

NordVPN също така побира потребители, които имат повече от едно устройство, като позволява до 6 устройства да поддържат едновременна връзка. Сигурността също е високо оценена от услугата, тъй като над 256-битовото AES криптиране. Потребителският трафик се пренасочва през два сървъра, а не през един, който се нарича двойно криптиране. Абонаментът NordVPN също идва с превключвател за интернет убийство и специални IP адреси за тези, които биха искали собствен специализиран адрес. За по-задълбочен поглед върху това, което NordVPN може да предложи, отделете малко време и преминете през нашия добре компилиран NordVPN преглед.

Заключение относно най-добрия VPN за CenturyLink ISP

Използването на VPN за заобикаляне на всяка форма на заглушаване, породена от вашия интернет доставчик, е едно от най-проактивните неща, които можете да направите, за да си върнете онлайн свободата. Трите услуги, които изброихме, са повече от способни да свършат чудесна работа. Все пак настояваме да преминете през отделните отзиви, за да имате по-добра представа за това, в което сами ще се захванете.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map