Най-добрият VPN за Chromebook

Когато Google представи на пазара Chromebook, те възнамеряваха да се използват главно за достъп до Интернет и сърфиране. Тяхната елегантна и лека конструкция ги прави доста лесни за пренасяне и следователно чудесен заместител на лаптопа, с който всички сме свикнали. Едно сходство между двете обаче е, че няма да имате достъп до гео ограничено съдържание без активен абонамент за VPN услуга. Известна изцяло като виртуална частна мрежа, тази услуга защитава вашия трафик, криптирайки връзката ви с интернет, и скрива местоположението ви, като ви предоставя нов IP адрес.


Най-добрият VPN за Chromebook

Най-добрият VPN за Chromebook

Най-добрият VPN за Chromebook: имате ли нужда от него?

Шансовете са, че вашите местни уебсайтове и канали за новини са гео-ограничителни по своя характер, което означава, че достъпът до тях, докато извън страната, може да бъде много по-труден, отколкото може да мислите. Ако постоянно пътувате в чужбина и все още трябва да сте в крак с местните новини, VPN услуга ви позволява да заобиколите тези ограничения и да наваксате с местно съдържание, сякаш сте вкъщи.

Ако винаги се движите наоколо, това означава, че постоянно използвате обществен wi-fi за достъп до Интернет. Понякога това може да бъде опасно, тъй като много хакери се вслушват в Wi-Fi мрежи с отворен достъп, които търсят възможност за хакване на всяко необезпечено устройство. Както бе споменато по-горе, VPN услуга криптира вашата връзка и това не позволява на никого да влиза в устройството ви.

На всичкото отгоре трафикът ви при сърфиране също се скрива от обществото, така че никой не може да разбере какво сте направили. Това включва вашия интернет доставчик или друг орган за нарушаване на авторски права, който може да ви повреди за изтегляне на съдържание от пиратски източници.

Как един VPN на Chromebook може да ви помогне

Сигурността, която идва с познаването на вашия хронобук не може да бъде хаквана, ви позволява да разгледате своите онлайн транзакции лесно или дори да влезете в която и да е обществена Wi-Fi мрежа, без да се притеснявате..

Освен достъп до местното съдържание, когато сте извън вашата страна, ще можете да влизате и в други географски ограничени сайтове, които биха предпочели да принадлежите към тяхната страна на произход. Това означава, че ще имате достъп до забавление от всички сайтове по света, независимо от това къде се намирате. Това е огромна полза за потребителите, които например държат да бъдат в крак с най-новия епизод на тяхната поредица от Netflix. Ако приемем, че са базирани извън Съединените щати, те ще трябва само да се свържат с американски сървър и ще могат да гледат епизоди, които още не са пуснати в тяхната страна.

Абонирането за VPN услуга ви дава огромно предимство, тъй като имате достъп до много повече сайтове от преди и можете да го направите по напълно защитен начин.

Най-добрият VPN за Chromebook разкрит

Най-добрите доставчици на VPN услуги, които можете да използвате на своя Chromebook, са както следва.

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. CyberGhost
 4. IPVanish
 5. HideMyAss

Топ 3 VPN анализ на Chromebook

1. ExpressVPN – избор на редактор

От доста време ExpressVPN продължава да доминира на пазара на VPN, като предлага ненадминато качество на услугата, съчетано с най-добрата форма на поддръжка на клиенти. Мерките им за сигурност гарантират, че никой няма да може да подслушва или дори да хакне вашето устройство, тъй като би било невероятно трудно да проникне в шифрованата им 356 битова SSL връзка.

ExpressVPN също прави супер лесно за новите потребители да намерят своя път, тъй като софтуерът е много лесен за използване, а процедурите лесно да се следват. Ако следвате правилно дадените инструкции, ще имате лична връзка и стартирана до минути след като се регистрирате в услугата.

Опитните потребители също се настаняват от услугата, тъй като софтуерът им позволява да променят техническите настройки и да персонализират услугата според собствените си нужди. В случай, че някой се сблъска с проблем, екипът за обслужване на клиенти винаги е под ръка, за да разреши някакви проблеми. Можете да изпратите билет за поддръжка за вашия проблем или дори да изберете опцията за чат на живо, ако искате да разрешите проблема си възможно най-бързо..

Ако се регистрирате за тяхната услуга и разберете, че това също ще бъде от голяма полза за вашите приятели или колеги, ExpressVPN предоставя на вас и на вашето сезиране месечен месец безплатна VPN защита. Не е лошо за услуга, за която се знае, че заплаща най-високите цени за абонамент.

Ако обаче установите, че услугата не е за вас, можете да поискате да си върнете парите, при условие че сте стигнали до това решение в рамките на 30 дни от използването на услугата. Няма да има проблеми с връщането на парите ви, тъй като искате молба за възстановяване, както е предвидено в 30-дневната им гаранция за връщане на парите.

2. IPVanish – значителна алтернатива

Първият път потребителите могат да намерят IPVanish като част от шепата, за да свикнат. Дори и техният 7-дневен срок за възстановяване на средства не прави много, за да даде време на повечето хора да се запознаят с тяхната услуга. Тъй като ExpressVPN дава 30 дни на потребителите да разберат и разберат как услугата може да им служи, изглежда IPVanish предпочита потребителите, които вече са запознати с подобни неща.

Не е много да се говори за техния екип за обслужване на клиенти, тъй като се видя, че много от препратените до тях проблеми отнемат много време, за да бъдат разрешени. 

3. HideMyAss – Last Resort

Закриването на нашия списък с VPN за използване с Chromebook е HideMyAss. Доставчикът има същата политика за гаранция за връщане на парите от 30 дни, която има ExpressVPN, но стандартите на обслужване до голяма степен се различават от предлаганите от нас най-добрият избор.

Връзката им също не беше толкова надеждна и времето за реакция от екипа им за обслужване на клиенти не беше толкова незабавно, колкото бихме предпочели.

Как да инсталирате VPN на Chromebook

Ето как можете да изтеглите и инсталирате VPN приложение на своя Chromebook:

 1. Първо се насочете към ExpressVPN и се регистрирайте за VPN акаунт.
 2. Включете и отключете своя Chromebook.
 3. Кликнете върху изображението си в долния десен ъгъл на екрана.
 4. Ще се появят няколко опции; изберете „Настройки“.
 5. Под „Android приложения“ ще има опция, която гласи: „Разрешаване на приложенията на Android да се стартират на вашия Chromebook“. Продължете и щракнете върху квадратчето за отметка.
 6. Натиснете „Започнете“ в новия прозорец.
 7. Прочетете Общите условия и се съгласете с тях.
 8. Google Play Store ще се покаже и сега можете да имате достъп до него, когато пожелаете. Влизане.
 9. В лентата за търсене в Google Play Магазин потърсете „ExpressVPN“.
 10. Изберете ExpressVPN – VPN за Android от резултатите от търсенето и щракнете ИНСТАЛИРАЙ.
 11. Кликнете ACCEPT за да започне изтеглянето.
 12. След като приложението VPN приключи с изтеглянето и инсталирането, щракнете върху иконата на приложение ExpressVPN, за да го стартирате.
 13. И накрая, свържете се със сървъра от приложението, за да установите VPN връзка на вашия Chromebook.

Най-добрият VPN за ChromeBook: приключване

Въз основа на тестовете за ефективност, които направихме за тези три и множество други VPN услуги, ExpressVPN излиза на върха за всички показатели, на които базирахме тестовете си. Те имат най-добрата скорост на свързване, най-добрият екип за обслужване на клиенти, най-високо ниво на сигурност и също най-голям брой сървъри на пазара.

Доверете им се, за да гарантират, че всички ваши лични данни остават защитени винаги, когато сте онлайн.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map