Най-добрият VPN за DD-WRT рутер

Кои са най-добрите доставчици на VPN услуги за DD-WRT рутери? Има ли безплатни VPN-та за DD-WRT? За тези, които не са много запознати с термина, DD-WRT се отнася до фърмуер, който потребителите могат да инсталират на своите рутери, за да постигнат максимална функционалност. По същество той отключва всички скрити възможности на рутера и позволява на потребителите да се наслаждават на по-добра производителност. Той е в състояние лесно да работи на широк набор от устройства, а още по-добре е фактът, че е чудесен за нетехнически потребители.


Най-добрият VPN за DD-WRT рутер

Най-добрият VPN за DD-WRT рутер

DD-WRT и VPN

Такива потребители също дълбоко оценяват подкрепата, която DD-WRT има за VPN. Това е така, защото DD-WRT позволява на потребителите да настройват вашата VPN услуга директно на рутера и да работят така, че всяко друго устройство, свързано към рутера, да може да споделя в VPN връзката и да има осигурен достъп до Интернет. Това е много удобно, защото ви позволява да се абонирате за един от най-добрите VPN мрежи на пазара и да имате устройства, които не се поддържат директно от вашия доставчик, използващ същата връзка.

Как да инсталирате DD-WRT на рутер?

Можете да се насладите на DD-WRT по два начина: или да закупите предварително конфигуриран рутер, или да инсталирате фърмуера на всеки рутер, за който сте сигурни, че е съвместим с услугата. Извършването на което и да е от тях, плюс инсталирането на достоверна VPN услуга трябва да гарантира, че ще се радвате на сигурен достъп на всички свързани устройства. В този преглед ще разгледаме редица доставчици, чиито услуги са оптимизирани за DD-WRT, а също така ще разгледаме какво трябва да имате предвид, когато избирате правилния VPN за вашия DD-WRT рутер.

Избор на най-добрата VPN услуга за вашия DD-WRT рутер

Трябва да имате желание да изберете VPN услуга, която позволява DD-WRT надграждане и OpenVPN поддръжка, тъй като е един от най-добрите VPN протоколи за персонализиране и водонепроницаема защита. Имате нужда и от VPN услуга, която е бърза и има надеждна връзка. Известно е, че VPN мрежите забавят скоростта на свързване, така че най-добрите са тези, които намаляват скоростта ви с възможно най-малкия марж. Трябва също така да търсите допълнителни инструменти и функции за сигурност, които не са намерени при повечето други VPN доставчици.

Ето нашите топ 5 препоръки за най-добрите VPN услуги, които да използвате с вашия рутер DD-WRT.

1. ExpressVPN

ExpressVPN предлага такова голямо разнообразие от вече конфигурирани VPN рутери, което означава, че няма да се налага да се справяте сами с надграждането на рутера. Ще трябва да конфигурирате услугата на вашия DD-WRT рутер, ако вече имате такъв, но процесът не би трябвало да е много труден, ако следвате добре обучените уроци. В случай, че се сблъскате с някакви проблеми, има квалифициран екип за поддръжка на ExpressVPN, който винаги е готов да ви помогне да разрешите всички проблеми, на които можете да се сблъскате..

Услугата се гордее с над 1000 сървъра в повече от 145 места, което означава, че трябва да имате достъп до широк спектър от канали и уебсайтове, независимо къде се намирате. Сървърите поддържат P2P споделяне на файлове и няма регистрация.

В сравнение с повечето други доставчици, ExpressVPN е малко по-скъп и това е оправдано, тъй като те предлагат първокласна услуга. Имате шанс да изпробвате тяхната услуга чрез 30-дневната им гаранция за връщане на парите и веднага щом го направите, ще можете да решите дали цената, която искат, струва на предлаганата стойност.

2. NordVPN

Има разнообразни уроци, които изясняват как потребителите трябва да могат да свържат своя DD-WRT рутер към NordVPN, и както ще разберете, повечето от тези начини са чрез L2TP, PPTP и OpenVPN протоколи. По отношение на ефективността ще се насладите на по-висока скорост, CyberSec за блокиране на рекламите си, Onion over VPN за частно преглеждане и DoubleVPN за криптиране на вашата интернет връзка. NordVPN уверява своите абонати, че ще се радват на голяма стойност на доста разумна цена.

Ще получите само три дни, за да решите дали услугата си струва вашето време, така че най-добре е да определите отделно време, което ще използвате, за да тествате всички аспекти, които биха могли да бъдат загрижени. Ако решите да се абонирате, ще получите най-добрата възвръщаемост на парите си, като изберете двугодишния им план.

3. IPVanish

IPVanish направи много за подобряването на тяхната услуга и те продължават да го правят чрез нарастващата си сървърна мрежа. Към последната ни проверка те имаха повече от 850 сървъра и поддържат до 5 едновременни връзки. Те също предлагат рутери с тяхната VPN услуга, която вече е инсталирана, но ако сте закупили свой собствен рутер, ще трябва да инсталирате фърмуера на DD-WRT ръчно. Всички основни VPN протоколи се поддържат и ще се насладите на тях, съчетани с 128-битови & 256-битово криптиране.

Те предлагат 7-дневна гаранция за връщане на парите, което означава, че трябва да можете да изпробвате услугата им в продължение на седмица, за да видите дали тя ще отговаря на вашите нужди. Цената им обаче е по-висока от това, което ще плащате за вашия среден доставчик. Като цяло IPVanish е доставчик на най-високо ниво, чиято услуга се счита за премиум и чийто клиентски екип е един от най-добрите на пазара.

4. BulletVPN

Единствената особеност, която кара този доставчик, базиран в Естония, да изпъкне в нашия списък с VPN мрежи, е фактът, че той позволява 3 връзки под един акаунт. Това го прави идеално решение за малък бизнес или за домакинство, чиито членове искат всичките им устройства да бъдат защитени, докато са онлайн. Тестовете, с които направихме BulletVPN показа доказа, че услугата е наистина надеждна, с 256-битово криптиране и протоколи като OpenVPN, за да поддържате сигурността на връзката си.

Най-добър VPN за резюме на DD-WRT

Ето списък на всички топ доставчици на VPN услуги, които можете да използвате на маршрутизатор, базиран на DD-WRT.

Заключение за най-добрия VPN за DD-WRT рутери през 2017 г.

5-те VPN, които сме изброили по-горе, може да варират в ценообразуването и производителността, но всички те са сигурни, че ще осигурят отлична услуга, особено след като ги сдвоите с DD-WRT фърмуера на вашия рутер. Последните двама са сравнително нови претенденти, но все още имат оферти, които си струва да се изпробват. Разгледайте всички и след като идентифицирате най-подходящия за вас, ще се радваме, ако ни оставите коментар или два за това как е било вашето преживяване. Ще се радваме да отговорим.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map