Най-добрият VPN за деблокиране на Pinterest навсякъде

Наличието на визуално представяне на нещо, което цените, нещо, което искате да запомните да направите или дори цел, която имате предвид, са няколко от най-големите причини, поради които повечето хора се насочват към създаване на акаунт в Pinterest. Разгледана като трети по популярност сайт за социални мрежи от повечето, платформата позволява на потребителите да запазват и организират изображения, които биха могли да намерят в мрежата. Често пъти снимките могат да се кликват, като се свързват към оригиналната уеб страница, от която са намерени.


Най-добрият VPN за деблокиране на Pinterest навсякъде

Най-добрият VPN за деблокиране на Pinterest навсякъде

Какво е Pinterest?

Все още се опитвате да разбера как сайтът е удобен? Какво ще кажете за това като пример: Кажете, че сте се натъкнали на ястие, което искате да приготвите на някой друг борд. Всичко, което трябва да направите, е да кликнете върху изображението и ще бъдете насочени към сайта с рецепти, където ще научите за необходимите съставки и начин на приготвяне.

Можете също да създадете своя собствена колекция от храни, които искате да приготвите, и да запишете изображенията в собствената си дъска, така че да можете да ги изпробвате следващия път, когато сте в кухнята. Има и възможност да общувате с други потребители в платформата и можете да направите това чрез коментари, харесване, запазване на изображения на другия или дори частни съобщения.

Блокиран е Pinterest?

Огромното количество неща, които можете да направите с Pinterest, прави сайта платформа, до която искате да имате достъп, дори когато сте отлетели на различни пътувания по света. За съжаление има само един проблем, който може да бъде пречка за всеки, който иска да използва приложението или сайта отвсякъде. Случва се Pinterest да има различни версии, предназначени за потребители в различни региони. Сайтът, който ще видите в САЩ, не е същия сайт, който ще видите, докато сте във Великобритания, Франция или дори Япония.

В началото това може да дойде като шок и може дори да бъде разочароващо, тъй като просто няма да бъдете толкова удобно да използвате сайта. За да използвате платформата точно както бихте се прибрали, имате нужда от решение, което ви позволява да скриете местоположението си.

Pinterest използва действителното ви местоположение, за да реши каква версия на сайта, до който ще получите достъп. Той определя местоположението ви въз основа на вашия IP адрес. За тези, които са нови за това, вашият IP адрес е по-скоро цифров отпечатък, който оставяте всеки път, когато влезете в сайт или канал. Той съдържа подробности като вашето местоположение и самоличност. С тази информация сайтовете, които посещавате, могат да контролират това, което виждате. За да възвърнете това предимство, това, което трябва да направите, е да получите решение, което да скрие вашия IP адрес или да го манипулирате в ваша полза. Няма по-добър начин да направите това различно от VPN.

Деблокиране на Pinterest чрез VPN

VPN или виртуална частна мрежа по същество е мрежа от сървъри, с които можете да се свържете и да препратите вашите данни през редица сървъри, базирани в различни части на света. С това направо можете да манипулирате своя IP адрес и да имате сайтове „подмамени“ да мислят, че сте със седалище в САЩ или където искате. По този начин винаги ще имате достъп до сайта Pinterest, който искате да използвате. Това предимство се прилага и за много други сайтове, които могат да имат гео ограничения. Ето как можете да получите достъп до Pinterest от всяка точка на света с помощта на VPN:

 1. Регистрирайте се с доставчик на VPN (за предпочитане ExpressVPN).
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN на устройството, до което имате достъп до Pinterest.
 3. Стартирайте приложението.
 4. Свържете се с VPN сървър.
 5. Разблокирайте Pinterest в училище, на работа или където и да е другаде по света.

Още нещо, което изваждате от VPN, е допълнителната сигурност. Използването на VPN криптира връзката ви и затруднява всеки да проследява вашите дейности онлайн. Това ви предпазва от хакери и измамници и ви гарантира да останете анонимни.

Най-добрите VPN за Pinterest

Изборът на коя VPN услуга да се абонирате може да бъде обезсърчаваща задача, особено за начинаещите. За да сме сигурни, че сте на правилния път, ние идентифицирахме редица доставчици, които предоставят само най-добрата услуга. По този начин вашите трудно спечелени пари ще се използват добре. Ето нашия списък на Най-добрите VPN за Pinterest:

1. ExpressVPN

ExpressVPN не е обичайният ви доставчик на услуги. Тези момчета отиват над и извън задължението да гарантират, че връзката ви с интернет остава сигурна по всяко време. Базирана на Британските Вирджински острови, услугата използва 256-битово AES криптиране и поддържа стриктна нулева политика на регистрация. Сървърната му мрежа е доста прилична, с около 2000 сървъра, разпределени в целия свят. Потребителите също имат шанса да имат до 3 други устройства, защитени под един абонамент, без допълнителни разходи.

ExpressVPN също има доста голям брой функции, които го правят сред най-добрите за изпробване, особено ако търсите защита за всички. Услугата има скрити сървъри, към които можете да се свържете, ако страната, в която сте, не насърчава използването на VPN, както и VPN протоколи, като OpenVPN, SSTP, L2TP / IPSec и други, за да ви защити.

Услугата също има превключвател за интернет убийство и функция за разделно тунелиране, която ви позволява да решите какво да криптирате & какво да не. Тяхната нулева DNS услуга също държи местоположението ви скрито от сайтовете, които посещавате, и това е голямо предимство, особено при Pinterest. Разгледайте ExpressVPN Review за повече информация.

2. IPVanish

IPVanish е друг доставчик, който също си струва да проверите. Услугата е базирана в САЩ, но това не бива да ви обезкуражава да се регистрирате. Те обещават да останат извън вашия бизнес чрез тяхната нулева политика за регистриране и да предлагат надеждна сигурност чрез 256-битовото AES криптиране. Услугата има и една от най-щедрите услуги за множество устройства, тъй като те позволяват до 10 други връзки под един акаунт.

След като се абонирате за IPVanish, можете да сте сигурни в неограничената честотна лента, както и без ограничения в превключвателите, които правите към вашите връзки към сървъра. IPVanish също има универсален, лесен за използване VPN клиент, който трябва да е съвместим с вашето iOS, Android, Linux или Windows базирано устройство. Ако обаче не желаете да използвате приложението, можете също да потърсите техните онлайн или браузър алтернативи. Освен това услугата има екип за обслужване на клиенти, който винаги е на разположение 24/7, за да ви помогне в случай, че попаднете на някакви проблеми. Това са само част от причините, поради които IPVanish е чудесна алтернатива за деблокиране на Pinterest. След като преминете през нашия преглед на IPVanish, ще разберете колко е оборудвана тази услуга за осигуряване на най-добрата форма на онлайн защита.

3. NordVPN

Крайният вариант за разглеждане в нашия списък е NordVPN. Това е услуга, която е повече от способна да се справи с вашите нужди за сигурност и дори улеснява поддържането на връзка в Интернет. Услугата е базирана в Панама; регион, който не е обвързан от наредбите за данни, наложени от международните власти. В мрежата му има колекция от над 4000 сървъра, разпръснати по целия свят, и това ги поставя сред услугите с най-широк обхват.

NordVPN също прилага 256-битово AES криптиране за своите потребители, за да криптират връзката си, а също така има объркани сървъри за тези потребители, базирани в страни, където използването на VPN е забранено. Шифроването е два пъти повече от това, което бихте получили с други доставчици благодарение на двойния им VPN инструмент и това се подобрява, когато трафикът се пренасочва през два сървъра вместо един. NordVPN също има пълна поддръжка за Tor над VPN, а също така предлага превключвател за убиване на VPN за защита в случай, че VPN услугата се компрометира. Услугата може да поддържа до 6 устройства в един акаунт. NordVPN предлага Smart Play софтуер като тяхното Smart DNS решение, за да скрие вашето местоположение. За по-изчерпателен анализ на доставчика предлагаме да преминете през нашия подробен NordVPN преглед.

Обобщение за това как да деблокирате Pinterest с VPN

Получаването на достъп до Pinterest чрез VPN гарантира, че можете да използвате само версията на приложението, с която сте запознати, независимо от местоположението ви. Трите доставчици, които разгледахме тук, са повече от способни да запазят връзката ви както сигурна, така и анонимна, но най-добре е да преодолеете всеки техен отделен преглед, така че да знаете какво да очаквате. В случай на някакви въпроси или коментари, можете да ги напишете в секцията по-долу и ние ще се свържем с вас.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map