Най-добрият VPN за DirecTV сега

Искате ли да получите достъп до DirecTV сега извън САЩ? След това ви трябва VPN. „Кой е най-добрият“, може да попитате. Прочетете, за да разберете.


Най-добрият VPN за DirecTV сега

Най-добрият VPN за DirecTV сега

Най-добрият VPN за DirecTV сега – Преглед

В случай че вече знаете какво е VPN и как работи, вероятно няма нужда да четете задълбочения анализ по-долу. За да Ви спестим времето, ние обобщихме най-добрите доставчици на VPN услуги на DirecTV Now тук:

 1. ExpressVPN
 2. IPVanish 
 3. BulletVPN
 4. NordVPN
 5. VyprVPN 

DirecTV Сега извън грешката в геолокацията на САЩ

Ако се опитате да се свържете с DirecTV извън САЩ, всичко, което ще получите, е

„DirecTV Now не е достъпна извън САЩ. Очакваме да ви забавляваме, когато се върнете. ”

Това означава, че всеки път, когато се свържете с интернет от страна, която не е САЩ, ще ви бъде отказан достъп до поточната услуга. Ако не получите VPN и подправите местоположението си, скоро няма да използвате DirecTV в чужбина.

Най-добрият VPN за DirecTV сега

Само хората, разположени в Съединените щати, могат да имат достъп до DirecTV Now. За щастие, VPN предоставя на хората извън САЩ начин за това. Независимо къде се намирате в света, просто използвайте някой от тези VPN, изброени по-долу, и използвайте DirecTV във всяка страна по света.

ExpressVPN

ExpressVPN е сред най-добрите VPN за DirecTV Now. Той разполага със стотици супер бързи сървъри в 29 места в целия Съединени щати. ExpressVPN гарантира 99,9% продължаване, гарантирайки, че можете да получите достъп до цялото съдържание, което искате непрекъснато. Поддръжният персонал е на разположение чрез чат на живо 24/7, за да ви помогне, ако имате някакви проблеми. Повече за ExpressVPN в този преглед.

IPVanish

IPVanish има лоялни последователи поради високата си скорост на сървъра и изключителните услуги. Сървърната му мрежа е доста впечатляваща, като повече от 850 от тях са разположени в над 60 страни. IPVanish обещава, че нито една от историите на сърфирането им не се съхранява от услугата. Доставчикът предлага само 7 безплатни дни на ползване за бъдещите клиенти, за да решат дали това е услугата или не. Прочетете повече на IPVanish в този преглед.

BulletVPN

Това е друг топ доставчик на VPN услуги, който можете да използвате, за да гледате DirecTV Now извън САЩ. BulletVPN е известно, че предлага една от най-бързите VPN връзки в индустрията. Можете да инсталирате приложението BulletVPN на вашия компютър, Mac, Android, iPhone, iPad или FireStick. Функция Smart DNS proxy е налична и в случай, че искате да предавате поточно геоблокирано съдържание на устройства, които естествено не поддържат VPN. Той също така предлага на потребителите 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ето къде можете да научите повече BulletVPN.

NordVPN

Фактът че NordVPN има седалище в Панама означава, че няма закони за запазване на данни. Защитните му характеристики са тези на най-високия VPN доставчик и повечето от тях са уникални само за NordVPN. NordVPN има двойна VPN функция, при която трафикът се пренасочва през два сървъра вместо един. Това повишава нивото на сигурност & затруднява всеки да следи вашите онлайн дейности. Още на NordVPN в този преглед.

Как да гледате DirecTV сега с помощта на VPN

DirecTV Сега включва различни канали, вариращи от спортни до научнофантастични, филми, детски забавления, музика, готвене и дори радиостанции. Зрителите, които не са разположени в САЩ, обаче няма да могат да се възползват от услугите на DirecTV. Това е така, защото DirecTV Now не е законно лицензиран в държави, различни от САЩ. За щастие тази ситуация може да се оправи с виртуална частна мрежа.

VPN създава дигитален тунел, през който вашето устройство осъществява достъп до интернет, както и пренасочва връзката ви чрез определен сървър в избраната от вас страна. В резултат на това получавате IP адреса на тази държава и по този начин получавате достъп до цялото съдържание на тази страна. Ето как можете да гледате DirecTV сега извън САЩ, използвайки VPN:

 1. Регистрирайте се с доставчик на VPN (за предпочитане ExpressVPN).
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN на устройството, което искате да предавате DirecTV сега.
 3. Стартирайте приложението.
 4. Свържете се с американски сървър, за да получите Американски IP адрес.
 5. Насладете се на поточно предаване на каналите си по DirecTV сега от всяка точка на света.

Най-добрият VPN за DirecTV сега – финални мисли

С правилния VPN можете да получите достъп до DirecTV Now във всяка част на света без усилие. Услуги като DirecTV Now отнемат захранването от традиционните мрежи и предоставят съдържание достъпно за всеки с интернет връзка. Бъдете един от зрителите на DirecTV Now, като се абонирате за VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map