Най-добрият VPN за Fortnite

С над 40 милиона играчи по целия свят, състоящи се от знаменитости като Дрейк и Травис Скот, Fortnite със сигурност е сред една от най-популярните игри в момента. Това не е лошо за игра, която стартира около юли 2017 г. Играта предизвика толкова голям интерес; така, че новини и телевизионни предавания вече обсъждат какъв ефект има играта на младежите, които са признали, че са я играли повече от 24 часа. 

Най-добрият VPN за Fortnite

Най-добрият VPN за Fortnite

Всъщност толкова добре ли е Fortnite?

Като играч срещу играч стрелецът, вие гарантирано ще получите много действия от Fortnite; особено ако се съберете група геймъри, които са имали време да усъвършенстват бойните си умения. Ако предпочитате да си сътрудничите и да ходите заедно на мисии, има екипен режим, в който трябва да работите заедно, за да постигнете целите на определена мисия, и разбира се да се преборите с Husk, които са група зомбита и куп на други чудовища.

Друг безумно популярен режим, през който бихте могли да играете, е безплатни 100 играчи за всички; се състезаваш срещу група от 99 други случайни хора, като целта ти е да останеш последният играч. Като започнете без оръжия в началото, трябва да измислите най-доброто място, за да ги намерите в картата си. Самата карта започва да се свива, докато бавно убивате други играчи и работите докрай.

Най-добрият VPN за Fortnite – Бързо обобщение

Независимо от това дали искате да премахнете вашата забрана на IP Fornite или просто да превключите вашия сървър Fornite, VPN е това, от което се нуждаете. Ето списък на най-добрите VPN за Fortnite от 2018 г.:

  1. ExpressVPN
  2. BulletVPN
  3. NordVPN
  4. IPVanish
  5. VyprVPN

Защо се нуждаете от VPN за Fortnite

Като опитен геймър вероятно трябва да очаквате, че игра, която се играе от повече от 40 милиона играчи, може да доведе до някои изоставания тук и там; особено ако нямате интернет връзка, която е толкова бърза, колкото се изисква. Можете да изберете да промените вашия интернет доставчик и да се огледате за услуга с по-бърза честотна лента. Но разбира се, това означава да харчите повече пари за разходите си в Интернет; пари, които може би дори нямате. Друга алтернатива, която бихте могли да помислите, е да се регистрирате с VPN услуга. Основното предимство тук е възможността да превключвате сървъра, към който сте свързани; по този начин правите корекции на скоростта на вашия геймплей.

В случай че се опитвате да играете на Fornite, докато сте в училище, вероятно вече сте забелязали, че играта е блокирана от защитните стени на училището. Можете просто да използвате VPN, за да заобиколите всички ограничения, които администрацията на вашето училище е поставила, за да не позволите да играете и любимата си игра онлайн.

С две думи, VPN услуга е проектирана да добави повече сигурност към вашата интернет връзка. Той предава вашия трафик по канали, които са защитени чрез криптиране. Като допълнително предимство, потребителите получават и пълна анонимност, докато са онлайн. Това е голямо предимство, тъй като можете да играете игра като Fortnite в страни, където достъпът до нея е ограничен гео. Сайтът няма да може да открие откъде играете. По отношение на скоростта можете да превключвате през отдалечени сървъри базирани в различни страни и да разберете кой сървър прави за най-бърза връзка.

Най-добрият VPN за Fortnite

Тук, на theVPN.guru, ние сме наясно, че изборът на правилния доставчик на услуги понякога може да бъде много смущаващ. Има толкова много доставчици на услуги, които съществуват онлайн. Всички те твърдят, че предлагат най-доброто по отношение на обслужването. Ние продължихме напред и свършихме грубата работа за вас, като изпробвахме редица доставчици и тяхното качество на обслужване. Ето нашия списък от най-добрите VPN за Fortnite. Продължете и вижте.

ExpressVPN – Нашата топ препоръка

ExpressVPN започва нашия списък като една от най-популярните VPN услуги по отношение както на производителността, така и на поддръжката на клиентите, а доставчикът на най-високо ниво е изградил доста добра репутация сред своите клиенти като този, който предлага най-доброто в класа обслужване. Услугата винаги гарантира, че клиентите могат да се насладят на супер бързи скорости от своите над 1000 сървъра по целия свят. Те също могат да превключват през всички тези сървъри, без да се притесняват от някакви наложени ограничения.

Също така няма ограничения на честотната лента. Следователно играчите могат да играят всичко, което искат толкова дълго, колкото искат, при еднакви супербързи скорости. Ако смятате, че подобна услуга може да бъде това, което търсите в доставчик на VPN, тогава наистина трябва да изпробвате 30-дневната им гаранция за връщане на парите и да разберете нещата. Като допълнителен бонус, ако харесвате услугата достатъчно, за да я препоръчате на приятел, и те в крайна сметка се абонират, тогава и двамата получавате безплатен месец на ползване в абонамента си.

NordVPN

Като услуга, която винаги е имала опит за индивидуален клиент, NordVPN направи много, за да предостави опции за различните видове клиенти, които може да търсят някаква форма на онлайн защита. Геймърите трябва да благодарят на доставчика NordVPN предлагане на специализирани сървъри, които подобряват цялостното геймплей изживяване, като оптимизират няколко настройки тук-там, като по този начин елиминират възможността да загубите от своя конкурент поради забавяне на играта.

Също така, чрез своята двойна VPN функция, NordVPN е в състояние наистина да повиши вашата сигурност, тъй като игровият ви трафик се предава през два сървъра вместо един. Това означава двойно криптиране. Той напълно елиминира риска от връзката ви да изпадне от атаките на Man In The Middle. Ако мислите да изпробвате услугата, ще се радваме да чуете, че те предлагат 3 дни безплатно, за да усетите нещата преди да вземете решение.

VyprVPN

VyprVPN лесно е един от най-иновативните доставчици на пазара днес и това формира една от най-големите причини, поради която техните абонати ги избират да се грижат за техните нужди за онлайн сигурност. С услуги като Chameleon, които разграждат метаданните на OpenVPN, за да бъдат още по-трудни за откриване дори след задълбочена проверка на пакети, този доставчик е идеален, особено ако искате да получите достъп до сървъри и сайтове със седалище в Китай, тъй като е единственият доставчик, който има репутация за това, че позволява на потребителите чрез тяхната Great Firewall.

В допълнение, услугата предлага и много защитена услуга за текстови съобщения, наречена Cyphr, при която сте сигурни, че вашите текстове са защитени чрез криптиране от край до край и следователно не могат да бъдат хакнати. Ако търсите доставчик, който може да иновации с променящите се времена, тогава VyprVPN е най-добрият ви залог.

Как да промените Fortnite Server чрез VPN?

Следвайте инструкциите по-долу, за да промените Fortnite сървъра, към който сте свързани с помощта на VPN. Можете също да използвате тези стъпки в случай, че вашият IP адрес е блокиран:

  1. Регистрирайте се с доставчик на VPN услуги като ExpressVPN.
  2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN на устройството, на което искате да играете Fortnite. PC, Mac, Android, iPhone и iPad, които поддържат VPN приложения. В случай че използвате Xbox One или PS4, вместо това ще трябва да инсталирате VPN на вашия рутер.
  3. Стартирайте приложението за VPN и влезте с помощта на създадения по-рано VPN акаунт.
  4. В рамките на VPN приложението се свържете с един от изброените VPN сървъри.
  5. И накрая, стартирайте Fortnite на вашето игрално устройство.

Същият процес, който изброих по-горе, ще ви помогне драстично да намалите времето си за пинг в случай, че страдате от изоставане във Fortnite.

Заключение за най-добрия VPN за Fortnite

Запалените геймъри, които все още не са усетили тръпката от Fortnite, наистина трябва да го изстрелят и да видят колко са им липсвали. Все още настояваме, че е необходимо добро ниво на сигурност; особено ако ще играете играта на личния си компютър. Направи си услуга и се избягвай от всяка опасност, докато си онлайн; вземете VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me