Най-добрият VPN за Fox Sports Go

Не много фенове могат да присъстват на големи спортни събития, камо ли да ги гледат, а географското местоположение има нещо общо с това. Голям брой хора нямат достъп до спортни стрийминг канали като Fox Sports Go поради мястото, където се намират. Fox Sports Go е ограничен до американците, живеещи в Съединените щати. Американските експатри в страни като Канада, Германия, Австралия, Великобритания, Мексико или Франция не могат да гледат Fox Sports Go, освен ако не използват виртуална частна мрежа. Никога не пропускайте бейзбола на Major League или Super Bowl или някое от основните събития на MLB, NHL, NBA, UFC, когато VPN могат да направят нещо по въпроса.

Най-добрият VPN за Fox Sports Go

Най-добрият VPN за Fox Sports Go

Най-добрият VPN за Fox Sports Go – Обобщение

Преди да разгледаме подробно какво прави някои VPN по-добри от други, що се отнася до деблокиране на спортни канали, разгледайте нашите най-добри VPN за Fox Sports GO:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. CyberGhost

Fox Sports Go Geoblocked извън САЩ

„Добре дошли в международния достъп на FOX Sports GO!“ е първото нещо, което виждате, когато се опитвате да получите достъп до Fox Sports Go извън САЩ. Но какво ще стане, ако не искате да бъдете третиран като международен потребител? Ами ако искате привилегиите на американски местен и гражданин? Какво става, ако искате да гледате събития на живо и програми по заявка, без да се налага да се съгласявате с тези, предоставени за международни потребители? След това не се разрешавайте, продължете след по-широкия набор от програми, след като настроите своя VPN. И така, избраният от вас VPN променя вашия IP адрес в американски. Имането на американски IP адрес означава, че се намирате в САЩ и по-рано споменахме, че Fox Sports Go е достъпен само за американски граждани. Вземи го сега? Сега все още ще ви е необходим американски кабелен абонамент, за да влезете в Fox Sports Go. VPN просто ви помага да получите достъп до канала, плащането на сметките е изцяло на вас.

Как да отблокирате Fox Sports Отидете с VPN?

VPN криптира вашия интернет трафик, което означава, че никой няма да разбере какво правите. Никой няма да може да види какво правите онлайн. Няма да бъдете обвинени или преследвани или нещо подобно, използването на VPN е абсолютно безопасно. С него можете също така да получите достъп до всички канали само за САЩ като NBC Sports, ESPN, Hulu, HBO Go и American Netflix. Следвайте тези стъпки, за да разберете как да използвате VPN:

 1. Изберете VPN (отидете с ExpressVPN).
 2. Изтеглете и инсталирайте VPN приложението от вашия доставчик на VPN на вашия компютър, Mac, iPhone, iPad или Android устройство.
 3. Свържете се с американски сървър, за да получите достъп до Fox Sports Go.
 4. Сега можете да гледате мачове на живо, например Световната купа, където и да сте.

Най-добър VPN за Fox Sports

С многобройните доставчици на VPN услуги, предлагани на пазара, ви представяме списък на най-добрите VPN услуги. Не забравяйте да ги проверите в таблицата по-долу.

ExpressVPN

ExpressVPN предлага фантастични услуги, които включват широка гама от функции, които със сигурност няма да разочароват нито един уебсайт. Малко е скъпо, но имайте предвид, че плащате за най-добрите оферти. С над 450 сървъра, разпространени в 56 държави, гео ограниченията не са проблем. Можете да стриймвате всичко, което е на Fox Sports Go, без да се притеснявате за честотна лента или скорост. 

BulletVPN

BulletVPN осигурява мрежа от сървъри във всички части на земното кълбо и се стреми да предостави на своите потребители възможно най-добрата поддръжка. Тази VPN е свързана със сигурността и скоростта. Плюс това, вие получавате достъп до всичките си любими канали и мрежи, независимо къде се намирате в света. 

NordVPN

NordVPN със сигурност е най-популярният VPN доставчик. Той представлява комбинация от максимална сигурност, внимание към личния живот и 24/7 поддръжка на клиенти. Той също така препоръчва специализирани сървъри, които отговарят на нуждите на потребителите. Плюс това, че имате сървъри в 62 държави, NordVPN предлага големи скорости за поточно предаване на географски ограничени материали.

CyberGhost

CyberGhost предлага отлични пакети на достъпни цени. За тези, които са загрижени за сигурността, CyberGhost използва AES-256 битово криптиране, което гарантира, че данните не могат да бъдат нарушени или откраднати. Няма повече цензурирано или географско ограничено съдържание, защото свързването към един от защитените сървъри на CyberGhost ви дава достъп до съдържание от цял ​​свят.

Как да отблокирате Fox Sports с помощта на Smart DNS?

Два метода за деблокиране са по-добри от един. В случай, че единият се провали, винаги можете да се обърнете към другия. Можете да използвате Smart DNS за достъп до гео блокирани канали като Fox Sports Go от всяко място по света. Преди да продължите, ще се радвате да знаете, че Smart TV, PS4, PS3, Xbox, Apple TV, Roku, Amazon Fire TV, Chromecast, PC, Mac, iPhone, iPad и Android са съвместими със Smart DNS. Ако решите да продължите с този метод, трябва да имате предвид следното:

 1. Трябва да конфигурирате Smart DNS ръчно на вашето стрийминг устройство.
 2. Типът на Smart DNS прокси услуга, която използвате, определя дали тя действително поддържа деблокиране на определен канал на определено стрийминг устройство.
 3. За разлика от VPN, вашият IP адрес не се променя, когато използвате Smart DNS.
 4. Умните жертви на падащи DNS при отвличане и прозрачни прокси сървъри.
 5. Unlocator е Smart DNS прокси услуга, която поддържа деблокиране на Fox Sports Go.
 6. Можете да се регистрирате за безплатна пробна версия на Smart DNS, след което следвайте ръководствата, за да конфигурирате Unlocator DNS на вашите устройства или рутер.

Unlocator предлага интелигентна DNS прокси услуга, която ви позволява да заобиколите всички ограничения и ограничения на световно съдържание, до което искате да получите достъп. Въпреки че Unlocator не предлага други протоколи като нашите най-добри VPN (ExpressVPN и NordVPN), те успешно деблокират почти всяко съдържание.

VPN и Smart DNS прокси сървъри

Fox Sports Go и много други американски канали са само на VPN настройка или Smart DNS прокси конфигурация. Донесете всички вълнения, тръпка и забавление по целия път от САЩ до комфорта на собствения си дом, където и да е! Заобикаляйте гео ограниченията, гледайте каквото си искате, в момента, в който се регистрирате за VPN.  

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me