Най-добрият VPN за Google Fiber

Въпреки обявяването на Google Fiber през 2010 г., едва наскоро потребителите в САЩ започнаха да усещат широколентовата услуга на търсещия гигант. Към момента само потребители, базирани в САЩ, могат да кандидатстват за връзка. Това е само ако те пребивават в една от 19-те държави, че инфраструктурата за широколентов интернет е предвидена. Разбира се, Google може да отнеме малко повече време, отколкото повечето от нас очакваха. Обещанието е обаче, че предлаганите услуги не са наистина съвпадащи с никой друг. Google обещава скорост до 930mbps с нулеви ограничения на данни, супер мощен WiFi и наистина бързи изтегляния и скорости.


Най-добрият VPN за Google Fiber

Най-добрият VPN за Google Fiber

Безопасна ли е за използване Google Fiber?

С множеството случаи, при които ISP прекъсват потребителските връзки, можем само да спекулираме дали Google Fiber наистина ще предлага такава скорост на своите потребители. Малкото хора, които са имали шанс да използват услугата, всъщност няма какво да се оплакват. Няколко възникнали проблеми включват грешки в геолокацията и бавното темпо, с което се предлага услугата. Ако случайно пребивавате извън 19-те държави, че услугата в момента е достъпна, тогава може да се наложи да изчакате още малко, за да се насладите на гигабитните интернет скорости.

За тези, които вече са свързани, съществува риск Google само да се доближи до крачка, за да знае точно какво правите в Интернет. Ако се замислите, Google вероятно знае вашето местоположение, помага ви да управлявате имейлите си и може би да следите какво търсите винаги, когато сте онлайн. Ако използвате устройство, базирано на Android, и сте влезли чрез профила си в Gmail, вероятно има запис на вашата активност на вашето устройство. Това са само няколко примера от широкия набор от услуги на Google, които вероятно използвате ежедневно. Това може да се почувства като огромно нахлуване в личния живот; особено ако сте склонни да вършите много чувствителна работа онлайн.

Как да възстановите вашата поверителност онлайн?

За потребители, които вече са абонирани за услугата Google Fiber, използването на VPN трябва да помогне за възстановяване на чувството за поверителност. Ако не сте запознати с технологията, виртуалната частна мрежа по същество е мрежа от сървъри, които се разпространяват на различни места по света. Маршрутизирането на вашата интернет връзка през тези сървъри ви позволява да криптирате вашата интернет връзка; което затруднява външните страни да разберат какво искате да направите онлайн.

Използването на VPN също ви помага да защитите връзката си от хакване от външни лица. Дори е по-удобно да се свързвате с обществени мрежи, когато нямате достъп до връзката си с Google Fiber. Абонирането за VPN също ви позволява да скриете и промените връзката си. Това от своя страна дава възможност за достъп до географски ограничени сайтове и канали. Това означава, че можете да получите достъп до чужди канали директно от вкъщи, тъй като VPN ви помага да заобиколите техните геоблокове.

Намирането на правилната VPN услуга, за която да се абонирате, понякога може да бъде пречка; особено ако никога досега не сте чували за VPN. 

Най-добрите VPN мрежи за Google Fiber

За да ви помогнем да се справите с този проблем, съставихме кратък списък от доставчици, които предлагат най-добрия вид услуга. Ето нашия списък с най-добрите VPN за Google Fiber.

1. ExpressVPN

ExpressVPN е една от тези услуги, които изпълняват това, което обещават, без да предприемат никакви преки пътища или компромиси. Услугата е базирана на Британските Вирджински острови. Той има впечатляващо покритие от около 2000 сървъра в рамките на своята мрежа. Услугата използва 256-битово AES криптиране, за да запази потребителите си защитени. ExpressVPN предлага и набор от скрити сървъри, с които можете да се свържете, ако сте базирани в силно цензуриран регион. Той позволява до 3 устройства да се възползват едновременно от криптирането.

ExpressVPN също работи доста добре с Tor за подобрена анонимност. Той предлага разделно тунелиране като първокласна функция, която ви позволява да изберете коя част от вашите данни да кодирате. Абонамент за услугата включва и автоматичен Интернет Killswitch. ExpressVPN обещава също, че няма да се съхраняват регистрационни файлове от вашето сърфиране. Освен това той поддържа OpenVPN, PPTP, SSTP и IKEv2 като VPN протоколи, от които можете да избирате. За да знаете повече за услугата, намерете време да преминете през нашия ExpressVPN преглед.

2. IPVanish

IPVanish е друга услуга от най-високо ниво, която предлага най-доброто в онлайн сигурността и анонимността. Услугата зависи от способността й да изчезне вашия IP адрес. Нейната мрежа от 1500 сървъра ви позволява да направите това, като предоставите до 40 000 IP адреси, за да се свържете. Услугата е и една от най-добрите, на които можете да разчитате, ако се надявате да се изпитвате много. Тя позволява анонимни P2P връзки, както и неограничен пренос на файлове за тези конкретни потребители.

IPVanish също е една от услугите от най-високо ниво, която позволява на потребителите им да предават в HD формат и да скрият местоположението си, без да се страхуват да ги разберат. Използването на IPVanish означава да имате неограничена честотна лента, както и неограничени възможности за превключване на сървъра. Услугата има и добре комбиниран VPN клиент, който работи на Android, iOS, Linux или Windows. IPVanish има и един от най-големите мощности за едновременни връзки, тъй като е в състояние да поддържа до 10 множество устройства, всички под един акаунт. Това означава, че всички 10 устройства имат всички ползи от 256-битово AES криптиране. За повече информация за това колко е добра VPN услуга IPVanish, вижте нашия IPVanish преглед.  

3. NordVPN

NordVPN е третият доставчик, който ще разгледаме в този преглед. Услугата има мрежово покритие, обхващащо над 4000 сървъра в повече от 60 страни. NordVPN оперира от централата си в Панама. Това е така, защото регионът не е обект на никакви форми на регулиране на данните. Услугата също предлага 256-битово AES криптиране и е в състояние да го разпространи чрез поддръжката си на до 6 устройства. NordVPN е добре известен и със своя протокол за криптиране Double VPN, при който потребителските данни се препращат през два сървъра вместо един; следователно удвояване на нивото на криптиране.

NordVPN също така позволява на потребителите да избират един специален IP адрес и е напълно съвместим с Tor за повишена анонимност. Услугата също така дава възможност на потребителите да избират към кои сървъри да се свържат; въз основа на вида работа, която биха искали да вършат. Има сървъри, специализирани за онлайн игри, HD стрийминг, торент, както и масово изтегляне. Услугата предлага и специализирана защита от течове на DNS. Потребителите получават и разширения за браузъри за тези, които предпочитат лека защита, както и функция SmartPlay, която ви позволява да заобиколите гео ограниченията, поставени от любимите ви сайтове за стрийминг. Има много повече неща, които можете да научите за тази услуга. Можете да го направите, като разгледате нашия добре съставен NordVPN преглед.

Заключение за най-добър VPN за Google Fiber

ExpressVPN, IPVanish и NordVPN са готови да предоставят най-добрия опит за всеки потребител, който търси най-доброто в онлайн защитата. Трите доставчици са сред най-добрите от най-добрите. Всички те имат гаранции, които можете да използвате, за да изпробвате тяхната услуга, преди да се абонирате. В случай, че имате въпроси относно нашия преглед, можете да поставите своите въпроси или коментари в секцията по-долу. Ще се радваме да отговорим.  

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map