Най-добрият VPN за Индия през 2020 г. разкрит

Кой е най-добрият VPN за Индия през 2020 г.? Като емигрант, живеещ и работещ в Индия, определено ще се изкушите да потърсите начин да наваксате местните шоута, с които сте свикнали от вашата страна на произход. Към това добавете и факта, че индийското правителство непрекъснато блокира законните уебсайтове. 


Най-добрият VPN за Индия

Най-добрият VPN за Индия

За да заобиколите тези ограничения, ще ви е необходим доставчик на виртуална частна мрежа, който разполага с голям брой сървъри във вашата страна. Вие също ще се възползвате от защитата на самоличността ви и любимите ви географски ограничени сайтове да се деблокират при използване на VPN. По подобен начин индийските експатри в Австралия, Нова Зеландия, Великобритания, Канада или САЩ се сблъскват с много трудности, когато се опитват да предават любимите си индийски телевизионни предавания и канали в чужбина. VPN може да ви помогне да заобиколите всички тези гео ограничения. С всичко казано, ето някои от топ VPN за Индия които бихте могли да помислите.

Най-добрият VPN за Индия – Обобщение

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. BulletVPN
 4. SurfShark
 5. IPVanish
 6. VyprVPN

Ограниченията в Индия, въпреки че не са толкова строги, няма да ви позволят да гледате канали от чужбина като BBC iPlayer, версия на Netflix в САЩ или Hulu. Тези канали предлагат много страхотно забавление чрез някои много популярни телевизионни предавания и филми. Няма причина да пропускате тези, ако сте чували за VPN. Използването им означава, че лесно ще промените IP адреса си, като направите вашата интернет идентичност частна и следователно по-защитена.

Най-добър VPN за Индия през 2020 г.

Винаги прочетете отзивите и мненията на клиентите, така че да знаете какво да очаквате, преди да се абонирате за какъвто и да е вид VPN услуга. Това ще ви помогне да формирате обобщение на типа функции, които всяка услуга предлага.

Списъкът с VPN услуги, от които да избирате, е доста дълъг, така че изборът на този, за който искате да се абонирате, би бил малко труден. Ето защо ще ви предоставим списък от вида VPN, които може да намерите за вашите.

ExpressVPN

Вероятно един от най-добрите доставчици около, ExpressVPN има сървъри в повече от 100 страни, включително Индия. Те предлагат висок стандарт на криптиране на данните и осигуряват онлайн анонимност на всички свои клиенти. Повечето хора го използват на повече от едно устройство; техните телефони, компютри, таблети и смарт телевизори.

NordVPN

Когато става въпрос за огромна сървърна мрежа, NordVPN трябва да излезе начело на вашия списък. Този VPN предлага повече от 5000 сървъра за клиенти, което означава, че те ще разблокират ограничени канали с лекота, включително American Netflix. Освен това той се откроява поради някои ексклузивни функции за защита като Double VPN и CyberSec. 

Първият преименува вашите данни чрез два сървъра вместо един. Той има своите възходи и падения, тъй като удвоява вашето криптиране (двойна сигурност), но също така намалява скоростта на вашия интернет още повече в замяна на безопасността в интернет. Другият би бил CyberSec. Здрава технология, която защитава устройството ви от вируси, злонамерен софтуер и всеки злонамерен софтуер, който може да е насочен към вашето устройство, докато сте онлайн. Като цяло NordVPN е надеждна VPN, която се използва. Провери ги. Можете да се абонирате за безплатна пробна версия на NordVPN по всяко време, ако искате да тествате услугите им.

BulletVPN

Като сравнително нов играч на пазара, BulletVPN продължава да добавя нови сървъри от време на време към текущия си списък от 30 държави и те са на път да дадат на установените компании да управляват парите си. Не само това, но този VPN доставчик винаги се счита за един от най-добрите, що се отнася до сигурността.

Този доставчик може да деблокира геоблокирани поточни услуги от цял ​​свят. Ще намерите много VPN, способни на това, но някои от тях ще ви затруднят с Netflix. Потокът гигант намери начин да блокира VPN, докато се опитва да получи достъп до своята библиотека. Въпреки това BulletVPN сред няколко други все още е в състояние да работи около тези блокове с лекота.

SurfShark

Surfshark предлага шифроване от висок клас и неограничени данни. Можете да предавате поточно каквото съдържание искате, без да се притеснявате за изчерпването на вашата честотна лента. Това е нова VPN на пазара, която може да бъде алармираща за някои потребители. Въпреки това, тя е направила име за себе си и с лекота може да върви главата си с гиганти за това, което може да предложи.

Наред със своите протоколи за сигурност: OpenVPN и IKEv2, този VPN предлага неограничени едновременни връзки. Това може да бъде чудесна функция, ако искате да споделите VPN връзка с цялото семейство. Освен това, подобно на другите VPN в нашия списък, Surfshark предлага 24/7 поддръжка за клиенти, ако се сблъскате с някакво неудобство.

VyprVPN

С над 700 сървъра, VyprVPN гарантира на своите потребители светкавична връзка, която позволява безопасно и анонимно използване на Интернет. Сървърите са добре разпространени в САЩ, Хонконг, Великобритания и Индия.

IPVanish

400+ сървъра са там, за да сте сигурни, че винаги имате най-бързата връзка спрямо мястото, където и да се намирате, и вида на съдържанието, което искате да гледате. След като сте абонирани за IPVanish, не се колебайте да изпробвате съдържание от САЩ, Великобритания, Канада, Франция и дори Австралия.

StrongVPN

Въпреки че няма сървъри в Индия, 44 StrongVPN ще ви позволи винаги да поддържате връзка, която е надеждна, бърза и сигурна. Ще можете също да изберете от здравословен списък на VPN протоколи като PPTP, L2TP / IPSec и OpenVPN.

SaferVPN

Този доставчик предлага на клиентите лесен за използване VPN клиент, а неговите 150+ сървъра предоставят широк спектър от уебсайт съдържание и канали за избор. SaferVPN също не поддържа журнали и поддържа вида на протоколите, които трябва да бъдете сигурни и да останете анонимни.

HideMyAss

Това е един от лидерите на пазара в VPN индустрията. Някои от най-ценните функции на HMA е екипът за обслужване на клиенти, който имат. Много професионален, добре обучен и винаги на повикване, за да ви помогне с всичко, в което не сте сигурни, и да отговори на всичките ви въпроси.

Частен достъп до Интернет

Момчетата от PIA се гордеят с около 4000 сървъра, разпръснати в 24 държави, и уверение, че вашето сърфиране в Интернет ще бъде частно и сигурно, без никой да ви подслушва. Сървърите са разпръснати из САЩ, Великобритания, Китай, Русия и множество други страни. Един акаунт с тези момчета ще ви позволи да свържете до 5 устройства с тяхната услуга, което означава, че можете да свържете телефона, таблета си, Smart TV или дори вашата игрална конзола.

Канали, които можете да деблокирате с помощта на VPN в Индия

Когато сте в Индия, можете да използвате VPN за достъп до гео ограничено съдържание в САЩ, Великобритания, Канада, Австралия и другаде в чужбина. Ето нашите най-добри снимки.

 • Американската Netflix
 • Американска Амазонка Прайм
 • Sky GO
 • BBC iPlayer
 • ITV
 • HBO GO
 • Hulu

Индийски канали, които можете да деблокирате с VPN

Индийските експатри, живеещи извън своята страна, могат лесно да се докоснат до техните местни канали. Можете буквално да деблокирате следното с едно натискане на бутон:

 • Hotstar
 • Звездни спортове
 • Voot
 • Jio TV
 • Ditto TV
 • Yupp TV
 • Ozee
 • SonyLiv

Ограниченията на Индия за използване на Интернет

Властите в Индия наистина не излязоха активно да следят използването на Интернет. Те обаче имат възможността да блокират използването на ИКТ, което би се считало за обидно за правителството. Това може да стане например, като изключите мрежата. Случай, в който това се случи всъщност през септември 2014 г., където мюсюлмани и индуисти бяха замесени в сериозен сблъсък, вследствие на което полицията трябваше да се намеси. За да остави почивка, полицията нареди забрана за всички 2G, 3G SMS и MMS услуга за известно време.

Ограничения на съдържанието

Правителството има право по закон (Правила за информационни технологии / Правила за блокиране) да ръководи агенцията да блокира всеки достъп до онлайн информация, ако по някакъв начин засяга:

 • Сигурността на държавата
 • Суверенитет & Целостност на Индия
 • Индийски отбранителни системи
 • Дипломатически отношения

Индийските съдилища също имат право да блокират интернет съдържание, без да искат разрешение от правителството.

Примери за периоди, в които индийското правителство блокира някои уебсайтове, бяха между юни 2014 г. и май 2015 г., където Google и Vimeo бяха обект на интерес. Наскоро блокадата, свързана с пиратството, доведе до 2650 сайта, включително Archive.org и Weebly, блокирани в Индия.

Заключение за най-добър VPN за Индия

Индийското правителство е повече или по-малко непредсказуемо, що се отнася до интернет цензурата. Може да се събудите и да намерите забрана, наложена на сайт, който не бихте сметнали, че го е заслужил, и няма нищо много, което бихте могли да направите като потребител на съдържанието на този уебсайт. За да останете на сигурна страна, вземете надежден доставчик на VPN и поемете контрола върху това, което можете или не можете да правите, докато сте в Интернет.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map