Най-добрият VPN за Индонезия

Какво е „Най-добрият VPN за Индонезия“? Индонезия е една от най-пътуваните дестинации в света и е известна с дестинации като Джакарта & Бали, както и техните много екзотични острови. Ако случайно сте турист, който лети там за почивка, или сте американски, британски или австралийски емигрант, работещ там за продължителен период от време, вероятно ще искате да успеете да наваксате всичко, което се случва вкъщи. Това може да ви се стори трудно, тъй като има редица сайтове и канали, които ограничават достъпа от хора, които случайно се намират извън своята страна. Добавете към това високото ниво на държавна цензура, наложено на различни онлайн уебсайтове и приложения, и със сигурност ще почувствате, че опитът ви със сърфиране е силно ограничен. 


Най-добрият VPN за Индонезия

Най-добрият VPN за Индонезия

Използвайте VPN, за да деблокирате геоблокирани сайтове в Индонезия

За да получите обратно достъп до любимите си сайтове и канали, се нуждаете от решение, което може да скрие текущото ви местоположение и няма по-добро от VPN. VPN услуга маскира връзката ви, като ви свързва към отдалечен сървър, а също така го защитава чрез криптиране. По този начин имате достъп до любимото си съдържание не само от Индонезия, но и от другаде по света, която бихте могли да бъдете. А VPN също ще ви позволи заобикаляйте всички блокади на индонезийски доставчици на интернет услуги като Biznet, IndiHome, MNC Play Media, и MyRepublic са създали, за да не позволят достъп до определени уебсайтове.

Най-добрите VPN за Индонезия

В този преглед ще разгледаме кои са най-добрите VPN за Индонезия, така че да можете да заобиколите различните ограничения, за които е известно, че правителството им налага.

1. ExpressVPN – Най-добър VPN за Индонезия

Професионалисти

 • Връзката се осигурява чрез 256-битово криптиране.
 • Различни методи на плащане + анонимно плащане.
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 • Добре изградени приложения, лесни за използване.
 • Неограничена смяна на сървъра.
 • Неограничена честотна лента

Против

 • Малко скъпо.
 • Без телефонна поддръжка.

Не много други VPN услуги дори се доближават до качеството на услугата, която ще получите от услуга толкова звездно ExpressVPN. Те са много известни със своя квалифициран екип за обслужване на клиенти, чиито членове винаги са готови да ви помогнат по всяко време на деня, в случай че попаднете на проблем, който не можете да разрешите сами. Сигурността им също е на първо място и това ще ви трябва, ако планирате да вършите голяма част от работата си, като използвате обществени Wi-Fi връзки от хотели, ресторанти и кафенета. Със сървърите, присъстващи в Малайзия, Сингапур и Филипините, вие сте сигурни в надеждна връзка през целия период. Тяхната сървърна мрежа присъства в над 90 държави, така че можете да се свързвате чрез ограничени сайтове не само от вашата страна на произход, но и от много други региони в света. Техният софтуер също е добре изграден, с поддръжка на устройства, работещи на платформи като Windows, Android, Mac, PC и iOS. Единственото нещо, за което смятаме, че потребителите могат да се оправят, е цената, която ще трябва да платите за абонамент. Макар и малко по-скъпи от повечето, ние насърчаваме потребителите първо да го изпробват под 30-дневната си гаранция за връщане на парите преди да се абонират.

2. IPVanish

Професионалисти

 • 60000+ IP адреси.
 • 750+ сървъра в повече от 60 страни.
 • 7 дневна гаранция за връщане на парите.
 • 5 едновременни връзки.

Против

 • Без чат на живо.
 • Няма подкрепа за американския Netflix.
 • Няма поддръжка за TOR.

IPVanish имайте лоялни следващи главно поради високата им скорост на сървъра и това е от съществено значение, особено ако планирате да предавате новини, предавания на живо или спортни събития от любимия си канал или сайт. Високите скорости на сървъра също правят изтеглянията да се случват по-бързо и имайте предвид това, въпреки високите нива на сигурност, въведени от услугата. Софтуерът, на който потребителите се наслаждават, е най-добър, тъй като съдържа поддръжка за всички най-използвани платформи, включително Windows, Mac, iOS, Android и Linux. Тяхната сървърна мрежа също е доста впечатляваща, като повече от 850 от тях са разположени в над 60 страни. На потребителите на IPVanish също се обещава, че нито една от историята на сърфирането им няма да бъде съхранена от услугата, и това е дадено пример чрез тяхната политика за без регистрация. По отношение на сигурността IPVanish предлага PPTP, L2TP и OpenVPN като избрани от него протоколи, всички подкрепени от 256-битово AES криптиране. Един аспект, който ги отличава от другите доставчици е, че те предлагат само 7 безплатни дни на ползване за бъдещите клиенти да решат дали това е услугата или не.

3. СиленVPN

Професионалисти

 • Политика за нулев журнал.
 • 660 сървъра в 24 държави.
 • 256-битово AES криптиране.
 • Отзивчиво обслужване на клиентите.
 • Поддръжка на торент.

Против

 • Остарял графичен интерфейс.
 • Базиран в САЩ.

Превръщането на нашия списък е доставчик, който бавно придобива известност в света на VPN, със сървъри, разпръснати в 24 държави и броещи. StrongVPN са известни с 2048-битовото си криптиране, което държи повечето от потребителите им далеч от всеки, който се надява да проникне през техните устройства и да открадне информацията им. Включени са всички основни VPN протоколи, които бихте очаквали да намерите от добре работеща услуга и тяхната скорост позволява непрекъснато гледане на HD. Специализиран екип за поддръжка на клиенти също така им позволява бързо да отговарят на потребителски заявки и да предлагат силни решения при решаване на проблеми. Техните методи на плащане също са разнообразни и те приемат плащания, направени чрез биткойни, за потребители, които биха искали да запазят поверителността си. Техните приложения & софтуерът има силна поддръжка за устройства, работещи на различни платформи, така че всеки, който използва Windows, iOS, Mac, PC, Linux или Android, трябва да може да стартира софтуера си без проблеми. Можете да съставите по-добро мнение за услугата, ако вземете 5-дневната им гаранция за връщане на парите и сами използвате услугата за известно време.

Заключение за най-добрия VPN за Индонезия

Потребителите, които вероятно започват с VPN мрежи, може да се окаже малко трудно да изберат една конкретна услуга при първия опит, така че се надяваме, че това са потребителите, които трябва да прочетат това ръководство и да вземат информирано решение. Също така сме наясно, че много хора са били известни, че се абонират за доставчик и раздават парите си, дори преди да отделят време, за да видят колко добре услугата работи първо чрез безплатната им пробна услуга или гаранцията им за връщане на парите. Това е грешен подход, тъй като може да стигнете до загуба на пари, след като откриете, че дори не харесвате услугата. Винаги търсете възможности за тестване на вашия доставчик, преди да платите за абонамент.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map