Най-добрият VPN за Kindle Fire Tablet – 2020 ревю

От скромното си начало като онлайн книжарница, Amazon.com прерасна в една от най-големите компании за електронна търговия, която светът някога е виждал. Постоянният й растеж позволи на компанията да се включи в други добре работещи пазарни сегменти в технологичната индустрия. Едно от най-успешните му начинания досега изглежда влизането му в пространството за таблети. След като представиха своя собствена Kindle Fire през 2011 г., голяма част от дигиталните потребители изглежда са разработили много харесване на устройството, използвайки го основно за поточно предаване на любимите си филми, телевизионни предавания и музика.

Kindle Fire

Безспорно е, че повечето от възможностите на Kindle Fire изцяло зависят от неговия достъп до Интернет. Единственият път, когато можете да използвате устройството офлайн, е когато преглеждате материал, който сте изтеглили, когато сте имали възможност да се свържете с интернет. С многобройните заплахи за сигурността, които съществуват онлайн, наистина е важно да се опитате и да се уверите, че устройството ви разчита на някаква форма на защита, за да не бъде изложена на опасност. Една от най-надеждните форми на защита, която със сигурност работи добре с такова устройство, е VPN.

Използване на VPN на вашия Kindle Fire Tablet

Виртуалната частна мрежа е серия от взаимосвързани сървъри, чрез които потребителите могат да предават своите данни, без да се притесняват дали някой може да шпионира или не. Използването на един означава, че ще можете да сърфирате в Интернет, без никой да знае какво правите, и това включва вашия интернет доставчик. На всичкото отгоре ще можете да получите достъп и до географски ограничени сайтове и канали, независимо в коя държава може да се намирате.

Нивото на поверителност, на което можете да се наслаждавате, докато използвате VPN на вашия Kindle Fire, ви позволява да правите много по-чувствителни неща, без да се притеснявате, че може да се хакнете и личните ви данни да бъдат откраднати. С VPN имате удобен достъп до неща като банковата си сметка онлайн или дори изпращате пари на търговец за нещо, което искате да закупите от техния онлайн магазин.

Изборът на подходящия доставчик на VPN услуги може да се окаже предизвикателство на моменти и една от причините за това е, защото на пазара се случват толкова много. Ако това е дилемата, с която се сблъсквате, тогава ще опитаме да ви помогнем, като преминем през четири доставчика, за които сме сигурни, че са в състояние да предлагат много добра услуга.

Най-добрият VPN за запалване на Kindle

ExpressVPN – първият избор на редактора

Този конкретен доставчик стои рамо до рамо над повечето си други конкуренти на пазара главно поради своята отдаденост да предлага най-доброто под формата на обслужване на клиенти и наличието на неговите сървъри в повече от 94 държави по целия свят. Известно е, че нивото му на сигурност е военно ниво, тъй като предлага 256-битово AES криптиране, както и поддръжка за PPTP, L2TP и OpenVPN като протоколи за тунелиране. Услугата предлага и лесно за използване приложение, което може да работи на различни платформи като Windows, iOS и Android. С 30-дневен гаранционен срок за връщане на парите, потребителите имат повече от достатъчно време, за да потвърдят колко добре може да работи услугата за тях, така че трябва да се чувстват насърчени да изпробват всички функции, които доставчикът предлага. ExpressVPN също има програма за възнаграждение на клиенти, в която, ако вие като абонат поканите колега да премине към тяхната услуга, и те в крайна сметка го правят, и двамата получавате безплатна употреба на месец.

NordVPN

С многото функции, които NordVPN е в състояние да предложи на своите клиенти, би било много несправедливо, ако решихме да не ги включим в нашия списък. Една от най-големите му точки за продажба се случва фактът, че те предлагат двойно криптиране. Това означава, че трафикът на потребителя се предава през два сървъра вместо един, като по този начин се добавя към слоя сигурност. Мислете за това като данни, минаващи през тунел в тунел. Друга от основните му характеристики е автоматичният превключвател за интернет убийство, който се включва винаги, когато се включи вашата VPN връзка. Тези две страхотни функции, заедно с капацитета му за работа до 5 едновременно свързани устройства, правят NordVPN един от най-добрите доставчици, който е в състояние да осигури максимална сигурност за вашия таблет Kindle Fire.

VyprVPN

Известен също като Goldenfrog, VyprVPN се оказва един от най-добрите доставчици на услуги за Kindle Fire Tablet. Стартирана през 2009 г., услугата продължава да бъде една от най-надеждните, с над 700 сървъра, всички предлагащи достъп до повече от 200 000 IP адреси. В случай че се сблъскате с някакъв проблем, екипът за обслужване на клиенти винаги е на разположение, за да помогне за решаването на евентуални проблеми. Те са достъпни по два основни канала; това е чрез чат на живо и тяхната система за поддръжка по имейл. VyprVPN е услуга, която се предлага чрез различни платформи, някои от които са Windows, Mac OS, Android и iOS. Приложенията му също са лесни за навигиране и ви позволяват да влизате едновременно до 5 устройства под същия акаунт. Интересното е, че VyprVPN позволява на своите клиенти само да извадят услугата си за 3 дни, а пробната версия се оказва безплатна.

IPVanish

Четвърти в нашия списък е IPVanish, доставчик, който е сред най-ранните участници на пазара на VPN, основан през 1999 г. Доставчикът има впечатляващ брой сървъри над 1000, базирани в над 60 различни страни. IPVanish също така гарантира, че не споделяте нито една от историите на сърфирането си, тъй като те имат много силна политика за нулева регистрация. Освен това, тяхното AES-256 битово криптиране с военна степен и поддържаните различни форми на VPN протоколи също улесняват включването на други услуги. С абонамент за IPVanish потребителите могат да включват до 5 устройства под един акаунт, а също така могат да използват приложението си в различни платформи като Windows, iOS, Mac и Android.

Резюме на най-добрия VPN за Kindle Fire Tablet

 Току-що покрихме четири от най-добрите доставчици на VPN, на които можете да разчитате за сигурна сигурност, докато сте онлайн. Ако има още няколко доставчици, които смятате, че е трябвало да бъдат включени в този списък, оставете ни коментар в секцията по-долу и ще се уверим, че ще се свържем с вас.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me