Най-добрият VPN за обход на UFC Fight Pass Blackouts

Коя е най-добрата VPN за заобикаляне на UFC Fight Pass затъмнения през 2019 г.? Всяка вечер е борба нощ, след като получите най-високо класиран доставчик на VPN което ще ви позволи да заобиколите Ограничения за блокиране на UFC Fight Pass в САЩ, Великобритания, Канада, Франция или другаде по целия свят. Ограниченията за затъмняване на UFC Fight Pass не позволяват на MMA феновете да предават на живо UFC PPV събития на живо. Това означава, че са принудени да пропускат много популярни спортни събития. За да коригирам това, съставих подробно ръководство за най-добър UFC.TV VPN преглед за 2019 г., която бихте могли да използвате, преди да изберете вашата VPN услуга, за да заобиколите затъмненията на Fight Pass на устройства с компютър, Mac, Fire TV Stick, PS4, Roku, Xbox, Android или iOS.


Най-добър UFC Fight Pass VPN преглед

Най-добрият VPN за обход на UFC Fight Pass Blackouts

Ограничения за блокиране на UFC Fight Pass – Бързо обобщение

„Поради ограниченията за излъчване, този видеоклип не се предлага в рамките на абонамент за UFC FIGHT PASS или като плащане за преглед във вашия регион. Моля, проверете местните телевизионни списъци за преглед на информация. “

„Това събитие в момента е затъмнено във вашия регион.“

Това всъщност е грешката на затъмнението, която получавате, ако се опитате да гледате UFC PPV събития на живо на Fight Pass в регион, където се прилагат ограниченията за затъмнение. Имате два чакания 48 часа, за да можете да гледате същото събитие при поискване чрез UFC.tv. Ограниченията за затъмнение също означават, че не можете да закупите събития с плащане за преглед на UFC.tv.

Как да заобиколите UFC затъмненията

Ако сте в регион, в който правата на двубоя принадлежат на определен канал, закупуването му може да изглежда до невъзможно. Не се притеснявайте Покривам те. Ето как можете да преодолеете гео ограниченията, когато става въпрос за UFC Fight Pass. Можете също да използвате тези стъпки, за да закупите UFC PPV на по-ниска цена.

 1. Първо, трябва да инвестирате в VPN, който има сървъри по целия свят. Каква полза е VPN, ако не ви предложи неприкрит регион? Ако все още търсите, ExpressVPN е това, от което се нуждаете.
 2. Отидете на уебсайта им и се запишете за тяхната услуга. Получавате 30-дневна гаранция за връщане на парите при абонамент.
 3. Изтеглете и инсталирайте тяхното VPN приложение на съвместимо устройство като Android, iOS, компютър или Mac.
 4. Влезте с вашия VPN акаунт. Ето и трудната част. Свържете се със сървър, където не се налагат затъмнения на Fight Pass. Като гарантирана опция, изберете Филипините, тъй като UFC PPVs струва $ 17, за разлика от $ 65 MMA феновете в други региони трябва да плащат.
 5. След като се свържете, върнете се към UFC Fight Pass и опитайте да закупите събитието отново.
 6. Поздравления. Вече можете да получите UFC PPV, дори ако сте в Съединените щати.

Най-добър UFC Fight Pass VPN преглед 2019

Добър доставчик на VPN услуги е този, който ви позволява да деблокирате гео ограничени канали и сайтове за вас, особено ако сте склонни да измествате бази и пътувате много. В този случай се нуждаете от доставчик, който има голям брой VPN сървъри, разпръснати по целия свят ExpressVPN. Ето някои от техните предимства.

 • VPN ви позволява да заобиколите ограниченията за затъмняване, наложени на UFC.tv, NHL.tv, MLB.tv, NFL GamePass и NBA League Pass.
 • 24/7 поддръжка означава, че ще винаги имайте с кого да се консултирате, в случай че се сблъскате с някакви проблеми.
 • Целият ви интернет трафик е сигурно криптиран.
 • ExpressVPN предлага софтуер за iOS, Mac, Windows, Linux, и андроид това е лесно за използване и настройка.
 • Можете дори да деблокирате поточни канали, които не са налични във вашия регион.

ExpressVPN имат VPN местоположения както в Япония, така и в Южна Корея. Изтеглете и инсталирайте тяхното VPN приложение, влезте и след това се свържете към VPN сървър на тези места от приложението. Това е всичко, което е необходимо, за да се заобиколи ограниченията за блокиране на UFC. Ето нашите най-добри снимки, когато става дума за най-добрата UFC.tv VPN през 2019 година.

Най-добър UFC Fight Pass VPN преглед 2019 (Smart DNS алтернатива)

Smart DNS е друг начин, който можете да използвате байпас UFC Fight Pass затъмнения извън САЩ на твоят Samsung Smart TV, Apple TV, LG Smart TV, iPhone, iPad, Roku, Xbox 260, Windows или Mac. Ето някои точки, които трябва да вземете предвид, преди да използвате Smart DNS.

 • Вашият IP адрес не се променя, когато използвате Smart DNS. Това означава, че все още ще имате достъп до всички свои локални канали.
 • Smart DNS не криптира трафика ви и затова вашият интернет доставчик ще може да проследява вашите дейности онлайн.
 • Вашият интернет доставчик също ще може да внедрява прозрачни прокси ако случайно използвате Smart DNS.
 • Всички региони на Netflix са поддържани и взаимозаменяеми чрез падащ списък от опции.

Може би въз основа на горния списък от функции, Smart DNS се чувства като правилният избор за вас. Ако това е така, би било добро място за начало Unlocator, Можете първо да преминете през безплатната им 7-дневна пробна версия, за да ги тествате.

Най-добрият VPN за обход на UFC Fight Pass Blackouts – Заключителни мисли

С две думи, вие по принцип разполагате с по-голямата част от информацията, която ви е необходима поток UFC Fight Pass докато сте навсякъде по света без затъмнение. Ще се радваме да чуем как беше вашето преживяване при настройката на вашето стрийминг устройство, така че не се колебайте да ни оставите коментар в секцията по-долу. Ще се уверим, че ще се свържем с вас. Ако знаете за някой друг надежден VPN веднъж, който можете да използвате, за да заобиколите UFC Fight Pass затъмнения, също споделете вашето разбиране с нас.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map