Най-добрият VPN за оптимален ISP

Достъпът до Интернет е посочен като основно човешко право от ООН, интернет доставчиците по целия свят са дори под по-голям натиск, за да гарантират, че предоставената услуга е равностойна и Optimum наистина не е изключение. Американският ISP е филиал на Cablevision, чиято основна услуга е кабелна телевизия. Услугата обаче е доста целенасочена, тъй като не се случва да бъде достъпна във толкова области, колкото по-утвърденият интернет доставчик в САЩ. Потребителите, базирани в или около Ню Йорк, Кънектикът или Ню Джърси, са по-подходящи да се насладят на услугите си благодарение на по-силното си присъствие в мрежата.

Най-добрият VPN за оптимален ISP

Най-добрият VPN за оптимален ISP

Добър ли е оптималният ISP?

Предлаганите скорости са доста прилични, а изглежда услугата се основава на конкурентното си предимство на броя поддържани устройства по отношение на избрания от вас пакет. Най-ниското им ниво с поддръжка на множество устройства е Optimum 20, който поддържа до 4 устройства. Най-високото им ниво е Optimum 400 и връзката работи отлично, дори ако е споделена с до 16 устройства. Ако не знаете за кой пакет да се абонирате, уебсайтът им върши добра работа за илюстриране на това, което трябва да очаквате на всяко ниво. Скоростите на връзката също са добре очертани като част от името на пакета, така че трябва да е доста очевидно, че ако се абонирате за Optimum 400, например, получавате около 400Mbps.

Един от най-големите проблеми, които повечето потребители имат със своите интернет доставчици, е скоростта. Повечето хора просто искат връзка, която е достатъчно бърза, за да зареди HD видео в прилично време и да поддържа същата скорост през целия период на абонамента си. Може да е наистина разочароващо връзката ви да се колебае между изтеглянето на видеоклип за сравнително кратък период, но след това да отнеме повече време от нормалното, за да поддържате жив поток. Ако някога сте подозирали, че не получавате вида на скоростта, за която сте платили, вероятно сте прави.

Изследване, проведено от Федералната комисия за комуникации, наречено Измерване на широколентова Америка, разкри, че Charter, Comcast и Time Warner Cable доставят рекламирани скорости в сравнение с повечето други доставчици, така че ако се занимавате с Optimum като вашия интернет доставчик, поне знаете, че вашият ISP е надежден. Това, което може да изпитате, независимо от кой доставчик сте се регистрирали обаче, е намаляване на скоростта ви, особено ако сте склонни да правите много изтегляния. Това се прави, за да се обезсърчи вашата активна употреба, но след това отново, ако сте платили за това, не трябва да има форма на намаляване на скоростта, налагана върху вас, само защото правите много онлайн. Това е предизвикателство, от което много потребители страдат безмълвно, без да знаят какво трябва да направят, за да работят около дросела на своя доставчик. За да ви помогнем да избегнете това, ви предлагаме да погледнете услугите, които можете да получите, като се абонирате за надежден доставчик на виртуална частна мрежа.

Как да избегнем оптимално пускане на ISP с VPN

Иначе известна като VPN, виртуална частна мрежа ви свързва към група сървъри, намиращи се в различни части на света и по този начин гарантира, че връзката ви е криптирана. При това, никой няма да може да види на кои уебсайтове прекарвате по-голямата част от времето си, така че те няма да имат основание да прекъснат връзката ви. Също така ще имате осигурена поверителност, тъй като записите ви за сърфиране дори няма да бъдат записани, камо ли да се споделят с трети страни. VPN също ще запази местоположението ви частно и това ще ви позволи да имате достъп до географски ограничени сайтове без никакви проблеми. 

Най-добрите VPN за Optimum

Нека разгледаме някои от най-добрите доставчици на VPN, към които можете да се обърнете, в случай че използвате Optimum като доставчик на интернет услуги:

1. ExpressVPN

ExpressVPN със сигурност повдига летвата за това, което трябва да очаквате от вашия VPN доставчик. Базираният в Британския остров Вирджински остров има около 2000 сървъра в обхвата си и това е достатъчно много, за да осигури вашата връзка, независимо от това къде се намира посещаваният от вас сайт. Доставчикът предлага неограничена честотна лента, неограничена смяна на сървъри и 99,99% време за работа. Потребителите се наслаждават на 256-битово AES криптиране, както и на OpenVPN, L2TP-IPSec, SSTP и PPTP като VPN протоколи, от които можете да избирате.

Услугата не поддържа журнали за активност на вашата употреба и има VPN приложение, което се настройва с най-добрите настройки за обслужване на вашето използване. Приложението също така поддържа устройства, работещи на Windows, iOS, Linux и iOS, а също така идва и във версия, която може да бъде директно инсталирана на рутер. Услугата позволява до 3 едновременни връзки и предлага превключвател за убийство в случай, че се случи нещо с възможността на вашия VPN да ви защити. Има и DNS услуга с нулево познание, за да се избегне проследяване на местоположението, и разделно тунелиране, за да се управлява това, което се защитава. Можете да разгледате какво повече може да предложи този доставчик, като прочетете нашия ExpressVPN преглед.

2. BulletVPN

BulletVPN е един от малкото доставчици, които предлагат надеждна услуга, без да нанасят прекалено големи щети на вашия бюджет. Услугата е със седалище в Естония и има прилично присъствие в около 24 държави. Сървърите му са ниво 1, което означава, че те са добре пригодени да предлагат най-доброто в скоростта на сърфиране, независимо дали трябва да предавате музика, да изтегляте филми или торент. Услугата също поддържа до 3 едновременни устройства и разполага със супер бърз отзивчив екип за обслужване на клиенти.

BulletVPN защитава връзката ви чрез 256-битовото AES криптиране и въпреки че това работи най-добре с OpenVPN протокола, услугата все още предлага L2TP / IPsec, IKEv2 и PPTP като протоколи, от които можете да изберете. Услугата разполага и с услуга Smart DNS, която абонатите могат да използват за заобикаляне на гео ограниченията, а също така предлага нулева политика за регистрация, която се поддържа. Приложението BulletVPN е много лесно да се движите наоколо и с перки като неограничена честотна лента, неограничена скорост и неограничена смяна на сървъри, като се абонирате за тяхната услуга означава, че сте готови за качествена услуга. Погледнете нашия преглед на BulletVPN, ако това е доставчик, за който искате да знаете повече.

3. NordVPN

NordVPN завършва нашия списък като услугата с най-широко разпространената колекция сървъри. 4000 сървъра не са подвиг, така че всеки, който се надява да се абонира за услугата, трябва да е сигурен в достъпа и защитата, независимо къде се намира. NordVPN също сериозно се отнася до сигурността, която предлага на своите потребители, и това става чрез 256-битовото AES криптиране, съчетано с VPN протоколи като OpenVPN, PPTP и L2TP / IPSec. Услугата позволява до 6 едновременни връзки, но можете да ги увеличите, ако услугата VPN бъде изтеглена директно на вашия рутер.

Услугата има много инструменти, предназначени да осигурят вашата връзка, като най-забележителният им е двойната VPN услуга. Тя ви позволява да пренасочвате трафика си през два сървъра вместо един, като по този начин удвоявате сигурността си. Има и поддръжка за Tor over VPN, което увеличава вашата анонимност, и редица объркани сървъри, които скриват вашата VPN употреба в страни, където има висока цензура. Прегледайте нашия преглед NordVPN, за да видите какво повече можете да получите от абонамента за услугата.

Най-добър VPN за Optimum – Заключение

Току-що разгледахме 3 надеждни доставчика, на които можете да разчитате, за да заобиколите всички ограничения, поставени от вашия интернет доставчик. Това са услуги, които всички са били в индустрията на VPN от известно време, така че трябва да сте сигурни в услугата на най-висок рафт. Ако продължите и изберете едно от трите за ваш доставчик, ще се радваме да чуем за вашето преживяване; просто оставете мислите си в секцията за коментари по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me