Най-добрият VPN за пазаруване онлайн

Тъй като индустрията за електронна търговия продължава да расте, все повече и повече хора се обръщат към удобството да пазаруват онлайн и да доставят стоките си направо до прага им. Това е чудесен начин да спестите време и можете да поръчате продукти от почти всяка точка на света. Въпреки очертаващия се успех на онлайн пазаруването, все още има редица проблеми, които продължават да ограничават растежа му. Попитайте често купувач, който получава продуктите си от aliexpress.com и той ще ви разкаже за липсата на доверие в прехвърлянето на пари, когато плаща за своите продукти. Друг, който използва Alibaba.com, може да говори за това как цените са различни в зависимост от коя страна купувате. Подобни проблеми могат да причинят на потребителите много разочарование и дори могат да загубят пари в процеса.


Най-добрият VPN за пазаруване онлайн

Най-добрият VPN за пазаруване онлайн

VPN за по-добро и по-безопасно онлайн пазаруване

За да избегнат всичко това, купувачите се насърчават да се обръщат към решение, което ще запази сигурността на транзакциите им и ще защитят информацията за техните кредитни карти от прихващане от злоумишлени лица. Това ще бъде надеждна VPN услуга.

Какво е VPN?

Инициалите „VPN“ са виртуална частна мрежа. По думите на обикновения човек, това е колекция от сървъри, принадлежащи на конкретен доставчик, които ви позволяват да сърфирате в интернет анонимно и да криптирате трафика си при сърфиране по такъв начин, че дори вашият интернет доставчик няма да може да подслушва вашите дейности онлайн.

Надеждната VPN услуга може да ви помогне да прикриете местоположението си, като по този начин ще ви позволи да пазарувате вашите стоки на по-ниски цени. Това би могло да ви спести добър къс пари в дългосрочен план. Ще бъдете отворени и за нови методи за плащане на абонамент. Можете да изберете да плащате чрез криптовалути, а плащанията могат да се извършват анонимно.

Можете също така да използвате VPN, за да отблокирате сайтове за онлайн пазаруване, които обикновено биват блокирани във вашата страна. Можете да получите достъп до сайтове като Target.com, Walmart, Amazon и BestBuy.

Най-добър VPN за пазаруване онлайн – обобщение

Ако записването в VPN услуга звучи като добра идея, ето списък на някои от доставчиците, които смятаме, че са най-добрите VPN за пазаруване през 2017 г.:

 1. ExpressVPN
 2. IPVanish
 3. CyberGhost
 4. HideMyAss

Най-добър VPN за пазаруване онлайн преглед

По-долу можете да намерите подробен преглед на всички най-добри доставчици на VPN услуги, които можете да използвате за безопасно и анонимно онлайн пазаруване..

ExpressVPN

Когато става въпрос за VPN, ExpressVPN са експертите. Те имат VPN местоположения навсякъде по света и са една от малкото VPN услуги, които всъщност все още ви позволяват да промените вашия регион Netflix в САЩ. Освен това можете да стартирате три едновременни VPN връзки. ExpressVPN следва a „Политика за без регистрация“ и предлага звездна 24/7 поддръжка за всички свои потребители. Те са едни от малкото VPN доставчици на пазара, които предлагат 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ако не сте доволни, можете да получите пълно възстановяване на парите, които сте платили в началото.

IPVanish

Следваща е IPVanish, доставчик, който се гордее с това, че има план за плащане, който не дискриминира по отношение на функциите, които са достъпни във всичките му пакети. Можете да платите 10 долара, за да изпробвате услугата през първия месец и евентуално 8,99 долара на месец, ако сте сигурни, че ще използвате услугата през следващите 3 месеца. По-късно може да откриете, че плащането за цялата година е много по-евтино, като един месец се таксува само на 6,49 долара. За услуга, която има над 500 сървъра в над 60 страни, това е наистина добра цена / качество. Доставчикът обещава да не пази никакви дневници на вашия трафик и има политика, която гарантира, че обещанието е спазено. Всички въпроси за сигурността се пазят здраво и има форма на 256-битово криптиране, за да се гарантира това. Изобщо не е зле за доставчик на VPN от най-високо ниво.

CyberGhost Pro

С пазар, голям колкото този на VPN, намирането на доставчик, който е едновременно надежден и не твърде скъп, може да се окаже доста трудно, тъй като не съществуват толкова много услуги като тези. CyberGhost VPN принадлежи към тази малка категория доставчици, които имат предвид нуждите на клиентите, както и джоба му. Нейните 500 сървъра в над 30 държави съставляват може би малка мрежа, но това не е причина някой да предполага, че връзките им са бавни или ненадеждни. Можете да го изпробвате сами през техния 30-дневен гаранционен срок за връщане на парите. Шифроването също е отраслов стандарт, с 256-битова AES система, която работи ръка за ръка с протокол за сигурност на OpenVPN, за да гарантира, че вашата поверителност се поддържа по всяко време.

SaferVPN

Като сравнително стар играч на пазара, SaferVPN отдавна се утвърди като чудесно решение за всеки, който иска да се абонира за услуга, която поддържа интереса на клиентите в сърцето си. Цената им варира от 4,99 долара на месец, до 7,50 долара на месец; сравнително достъпна за обикновения потребител в Интернет, който търси само малко уединение. Доставчикът също има същото 256-битово криптиране, а периодът на предлагане на бъдещите клиенти да пробват офертата им е 14 дни. С над 400 специализирани сървъри в повече от 30 държави вероятно е трудно да намерите регион, от който не можете да пазарувате.

HideMyAss

Последно в нашия списък е друг заслужаващ доставчик, който гарантира пълна защита и пълна поверителност, когато правите плащания за закупените стоки. HideMyAss разполага с доста прилични 820 сървъра, разпръснати в над 190 държави, което ви позволява да поръчате от всеки онлайн магазин, който желаете, независимо къде се намирате. Услугата криптира връзката ви чрез протоколи като OpenVPN, PPTP и L2TP, така че вашият трафик да остане непроследим, а самоличността ви да бъде скрита. С тази услуга ще останете незабелязани всеки път, когато имате достъп до нещо в Интернет.

Най-добрите американски сайтове за онлайн пазаруване

 • Ebay
 • Амазонка
 • Walmart
 • Най-добра покупка
 • Цел
 • Домашно депо
 • Etsy
 • струя

Безопасно пазаруване онлайн – допълнителни съвети

Следното видео, с любезното съдействие на NordVPN, предоставя допълнителна информация за това как да провеждате онлайн пазаруването си по сигурен въпрос.

Заключение за най-добрата VPN за пазаруване онлайн

Въпреки малкото проблеми, които възпират онлайн пазаруването от напълно безупречен процес, вярваме, че VPN услугата е в състояние лесно да реши повечето от проблемите, през които купувачите могат да преминат. Освен това ще предостави допълнителен слой сигурност, който ще запази лични и сигурни данни като номера на вашата кредитна карта.

Ако случайно изберете някоя от услугите, които споменахме по-горе, ще се радваме да чуем вашите мисли като абонат и колко се е променило вашето пазаруване. Оставете ни коментар в секцията по-долу и ние със сигурност ще отговорим.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map