Най-добрият VPN за PUBG – PlayerUnknown’s Battlegrounds

Кой е най-добрият VPN за PUBG? Ако има една мултиплейър игра, която превзе света на игрите с буря през последните няколко месеца, трябва да бъде PlayerUnknown’s Battlegrounds, по-известен като PUBG.

Най-добрият VPN за PUBG - Играта на BattleUnknown's Battlegrounds

Най-добрият VPN за PUBG – PlayerUnknown’s Battlegrounds

Какво е PUBG?

Ако не сте имали шанс да играете играта напоследък, вероятно се чудите за каква шума става въпрос. Е, за да опитам да облекча вашите неудовлетворения, ще се опитам да дам просто описание.

Най-общо казано, играчите отиват един срещу друг на остров, а площта на играта постепенно намалява с напредването на играта чрез убиване на вашите конкуренти.

Ако имате достатъчно късмет ще трябва да довършите всички и да бъдете обявени за победител в играта. Понастоящем PUBG е достъпен на PC, Mac, Android, iOS и Xbox One. Много геймъри дори предпочитат да играят PUBG Mobile на своя компютър с Windows или Mac.

Пълен анализ на PUBG

Тази вълнуваща мултиплейър видео игра е създаването на децата Брендан Грийн. Той излезе с перфектната версия на играта, след като направи серия модове, вдъхновени от японския филм Кралска битка.

Той се опита да създаде игра, която включва не само елемента на скоростта, необходим за реагиране бързо на променящите се ситуации, но и тази на изненадата и импровизацията, базирана на нечие обкръжение.

След като се свързахме с Green и се организирахме за предсрочно пускане на играта някъде през 2013, Bluehole успешно успя да се сдобие с една от най-успешните игри, които видяхме от известно време.

Те дори успяха да се заключат в Green, като го назначиха за креативен директор в компанията. Играта продължи да чупи рекорди на Steam, след като достигна 1.3 милиона едновременни играчи на време. Малко след пускането му в Xbox One, предишният запис стана още по-висок до около 3.1 милиона едновременни играчи, с „Най-добра мултиплейър игра през 2017 г.“ награда вече в джоба.

Как да получите PUBG Lite извън Филипините?

Най- Версия PUBG Lite на устройства с Android е наличен само в няколко избрани държави. Едно от тях се случва да бъде Филипини. За да деблокирайте, изтеглете и инсталирайте PUBG Lite навсякъде по света, първо трябва да превключите вашия регион на Google Play Store. Ето как е направено.

 1. Първо инсталирайте приложението ExpressVPN на устройството си с Android.
 2. След това стартирайте приложението VPN и влезте.
 3. От VPN приложението изберете VPN сървър във Филипините.
 4. Установете VPN връзка.
 5. Сега на устройството си с Android отидете на Настройки -> Apps.
 6. След това под „Изтеглено“ потърсете приложението Google Play Store.
 7. Кликнете върху него.
 8. Натиснете „Изчисти данни“ и „Принудително спиране“.
 9. Излезте от настройките.
 10. Отново стартирайте приложението Google Play Store.
 11. И накрая, изтеглете PUBG Lite от всяка точка на света.

Очевидно сега има много уеб сайтове, които предлагат apk файлове на трети страни PUBG Lite, които можете да изтеглите. Но внимавайте! Такива файлове могат потенциално съдържат зловреден софтуер. Инсталирането им на вашия смартфон може да причини огромни щети. Изтегляйте само от проверени приложения и игри от Google Play Store.

Най-добрият VPN за PUBG – Бързо обобщение

Независимо от това дали искате да премахнете вашия PUBG IP Ban или просто превключите вашия Сървърът на Battleunknown на Playerunknown, VPN е задължително. По-долу можете да намерите най-добрите VPN услуги за PUBG през 2018 г.:

Най-добрият VPN за PUBG: Защо трябва да получите такъв

Сега, колкото всеки запален геймър би искал да получи шанс да победи други играчи от цял ​​свят, тъжната реалност е, че голяма част от тях не могат просто заради географски ограничения наложени или от компания за игри или от правителството в каквато и страна да се опитват да се свържат.

В повечето случаи наложените блокове не са толкова технически, колкото повечето биха предположили, и изискват само a надеждна VPN услуга да се заобиколя.

VPN услуга създава сигурен тунел чрез който вашият трафик може да премине неоткрит, без да оставя следи за това кои сайтове случайно посещавате и затруднява никого да използва връзката ви, за да хакне до вашето устройство или да ви проследи.

с анонимност като едно от предимствата, които можете да получите от VPN услуга, това означава, че ще можете да заобиколите някое от гео-блокове което може да е поставено, за да осуети достъпа ви до играта.

Най-добрите VPN за PUBG

С твърдото разбиране за това как работи VPN, следващата трудна задача след това става да разберете кой доставчик сред многото на пазара е най-подходящ, за да ви предостави звездна услуга и да ви позволи да извлечете най-доброто от вашето игрово изживяване.

За да се опитаме да ви помогнем, преживяхме редица добре утвърдени VPN услуги за да разберем кои от тях са най-добрите и по-долу имаме резултатите за вас.

1. ExpressVPN – най-добрият избор на редактора

CoverVPN Cover

ExpressVPN има дългогодишна репутация на един от най-надеждни услуги на пазара и това личи от голямата група последователи, които непрекъснато подновяват своите пакети с тях, въпреки че темповете им са сред най-високите в бранша. Техните постижения за обслужване на клиенти се сравняват до никой и техния 3000+ сървъра позволяват на потребителите да избират от мрежа, която предоставя достъп до повечето региони по света.

ExpressVPN се гордее с това, че има един от най-бързите сървъри наоколо и приложението му е в състояние избор на най-добрите настройки за вас да работите въз основа на вашата употреба. Това е невероятно удобно, особено ако сте потребител, който няма толкова опит с VPN.

ExpressVPN също предлага функция, известна като разделен тунел, където можете да изберете кой вид трафик се възползва от криптиране. Ако всички тези функции звучат достатъчно интересно, за да можете да изпробвате, тогава можете да продължите и да ги възприемете 30-дневна гаранция за връщане на парите, и вижте откъде отиват нещата.

Професионалисти

 • 3000+ сървъра в 94 държави
 • P2P Torrenting се поддържа
 • Пет едновременни връзки
 • 30-дневна политика за възстановяване
 • Пламтящи високи скорости
 • Деблокира US Netflix
 • Умен DNS прокси
 • Политика без регистрация

Против

 • Малко по-скъпи от останалите

2. IPVanish

IPVanish Cover

IPVanish е сред малкото доставчици, които са направили много, за да гарантират на потребителите да се възползват от богато и просто клиентско изживяване, в комплект с достъп до мрежа от над 1000 сървъра, базирани в 60+ страни. Услугата им предлага най-доброто в криптиране с военен клас, и подкрепа за OpenVPN, PPTP и L2TP като някои от най-популярните VPN протоколи.

С капацитета за добавяне на до десет устройства под един акаунт, IPVanish прави много, за да помогне на потребителите да спестят разходите си за онлайн сигурност, без компромиси в предлаганата стойност.

IPVanish също прави много, за да гарантира запазването на интернет дейностите на своите клиенти поверителен. Това прави, като поддържа a строга политика за нулева регистрация. Всеки, който мисли да се подпише на тази услуга, може да намери за добра идея първо да тества нещата чрез своите 7-дневен пробен период за гаранция за връщане на парите.

Професионалисти

 • Прилична сървърна мрежа (1000+)
 • Бързи сървъри
 • Десет едновременни връзки
 • 24/7 поддръжка на клиенти
 • Регистрация на нулев трафик
 • Силно криптиране
 • 256-битов AES, OpenVPN, SOCKS5
 • P2P и торент са разрешени

Против

 • Базиран в САЩ
 • Не поддържа Netflix

3. NordVPN

NordVPN Cover

Друг доставчик, който също така позволява на потребителите да добавят до пет устройства в един акаунт, е NordVPN. Тези момчета имат редица трикове в ръкави под формата на функции и инструменти, които наистина няма да намерите при много други доставчици. Едно от тях се превръща в двойното им криптиране, по-известно като Двойна VPN.

Както можете да се досетите от името му, тази функция ефективно удвоява нивото на сигурност, което получавате, когато трафикът ви минава през един сървър, от канализиране през две. Мислете за това като за тунел в рамките на тунел. Друг основен плюс, който заслужава да се спомене, е наличието на специализирани сървъри, чрез които ефективността се оптимизира въз основа на използването.

За геймърите, които искат да играят PUBG, това означава да имате по-плавно преживяване и предотвратяване на всяка форма на PUBG изоставане по време на вашата игра. Продължете напред и опитайте услугата през 30-дневния период на възстановяване; това е напълно безплатно.

Професионалисти

 • 4900+ сървъра по целия свят
 • AES-256 битово криптиране
 • Шест едновременни устройства
 • CyberSec
 • Двойна VPN
 • SmartPlay (Smart DNS)
 • 30-дневна гаранция за връщане на пари в брой
 • Не поддържа дневници
 • 24/7 поддръжка за чат на живо

Против

 • Остри скорости

4. SurfShark

SurfShark Cover

Surfshark предлага доста солидна услуга, като се има предвид, че все още е нова на пазара. Той е със стандартен вид Приложение за Windows, с първично табло, което има a свързан / не свързан индикатор, както и списък на най-скорошните ви връзки в страната.

Освен приложението си, което е съвместимо с почти всяка операционна система там, SurfShark позволява на потребителите да се свързват неограничени устройства на акаунт. Това е функция, която никой от най-добрите VPN мрежи не предлага.

Доставчикът има функция, наречена CleanWeb, технология, която блокира реклами, тракери, злонамерен софтуер и дори опити за фишинг. Така че, когато сте онлайн с помощта на коя и да е мрежа, винаги сте в безопасност.

Що се отнася до сървърите, SurfShark има повече от 1000 сървъра в 60 държави. Честно казано, съперничи на гигантите, за да бъда честен.

Точно като NordVPN, SurfShark има a Двойно хоп функция, където целият ви трафик се пренасочва не веднъж, а два пъти. Това е много полезно, тъй като ще получите двойно по-голяма сигурност в процеса.

Професионалисти

 • 1200+ сървър в 60 страни
 • Неограничени едновременни връзки
 • Много прости приложения
 • Деблокира US Netflix
 • Регистрация на нулев трафик
 • 30-дневна политика за възстановяване
 • Двоен хоп
 • Силно криптиране

Против

 • Малко скъпо

5. BulletVPN

Покритие на BulletVPN

Те го имат в името „Bullet“. BulletVPN, VPN базиран в Естония, със сигурност е един от най-бързи услуги там. Въпреки че е нов и всичко това, този VPN доставчик отбеляза своята територия сред най-добрите в бранша.

BulletVPN предлага пет различни VPN протокола: OpenVPN, L2TP / IPSec, IPSec, IKEv2, PPTP. В случай че търсите това, което предлага най-голяма сигурност, трябва да преминете към OpenVPN.

Независимо на какво ниво сте, когато става въпрос за техническо разбиране, тяхното приложение е много удобно за потребителите. Можете да го инсталирате на вашия Windows, Mac, iOS, Android, както и FireStick.

От друга страна, доставчикът предлага неограничена честотна лента, което ви позволява да правите големи изтегляния, включително анонимни торенти. Що се отнася до сървърите, мрежата е малко малка, но ефективна. BulletVPN има сървъри навсякъде 30 държави. Не е много в сравнение с останалите, но са стратегически поставени за няколко цели.

Накрая BulletVPN предлага a 30-дневна гаранция за връщане на парите за нови абонати. Това означава, че можете да изпробвате пълната им услуга без риск.

Професионалисти

 • Трудно криптиране
 • Пет VPN протокола
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • Умен DNS
 • Прости приложения
 • Много бързо (Bullet)
 • Деблокира американския Netflix
 • Вероятна поддръжка на клиенти

Против

 • Малка сървърна мрежа
 • Три едновременни връзки

Топ VPN за PUBG – Долна линия

Известно е, че географските ограничения затрудняват много хора достъп до сайтове, канали и онлайн игри винаги, когато са в блокиран регион. Просто решение на този проблем е използването на a VPN услуга това е улеснено от заслужаващ доставчик.

Не бива да оставате извън любимия си сайт или канал само защото сте пътували в чужд регион. Регистрирайте се с VPN и достъп до каквото искате, независимо от това къде се намирате. С какво завършихте? Разкажи ми всичко за новото ти PUBG изживяване в коментарите по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me