Най-добрият VPN за рутер Mikrotik

Кой е най-добрият VPN за използване на рутер Mikrotik? Това е въпрос, който много ни се задава в VPN Guru. Mikrotik е добре известна компания, специализирана в мрежов софтуер и оборудване. Компанията съществува от 1996 г. и е създадена в Рига, столицата на Латвия. От създаването си MikroTik успя да прерасне в уважавана марка, на която милиони хора разчитат за своите мрежови нужди. Сред множеството мрежови системи, които компанията произвежда, те са добре известни с маршрутизаторите си, които се оказват сред най-добре представящите се марки в света. 

Най-добрият VPN за рутер Mikrotik

Най-добрият VPN за рутер Mikrotik

Защо трябва да използвате VPN на вашия рутер

Използването на VPN на вашия рутер ви позволява да правите редица неща, които просто да го инсталирате на вашия компютър или лаптоп. Някои от действителните предимства включват:

Няма да се притеснявате за включване / изключване на VPN

Първото очевидно предимство е, че наистина не е нужно да включвате или изключвате своя VPN всеки от време на време. По този начин ще автоматизирате процеса и няма да е необходимо да влизате във вашия VPN акаунт, когато се свързвате с интернет. Това също така ви позволява да настроите вашите мерки за сигурност в Интернет веднъж завинаги, без да се изисква допълнителна намеса.

  Най-добър VPN за Roblox

Ще използвате VPN на голямо разнообразие от устройства

Настройката на вашата VPN услуга означава, че ще трябва да я използвате на голямо разнообразие от устройства, без да се налага директно да настройвате или подготвяте отделни устройства за VPN. Това е съвсем друго ниво на автоматизация. Това ви позволява да правите неща като гледане на географско ограничено съдържание на телевизора си и да излъгвате самоличността си винаги, когато влизате онлайн с устройството си. Това също гарантира, че ограничението за броя на устройствата, които можете да защитите, се определя само от рутера, а не от вашата VPN услуга.

Ще бъде по-лесно да свържете устройствата чрез VPN

След като конфигурирате VPN на вашия рутер, всяко устройство, което е свързано с него, е автоматично защитено. Това ви спестява труда да се наложи да регистрирате всяко устройство едно по едно с вашия VPN доставчик.

Най-добрият VPN за MikroTik рутер

Има много VPN доставчици там. Въпреки това, не всички от тях поддържат официално рутерите MikroTik. Ето нашия списък от топ препоръчителни VPN мрежи, които можете да използвате на вашия Mikrotik рутер:

ExpressVPN – Нашата топ препоръка

ExpressVPN стои глава и рамене над повечето други доставчици на пазара, и по много добри причини. Услугата е известна с това, че предлага най-доброто от гледна точка на поддръжката на клиентите, което я прави една от най-надеждните услуги, особено за първи път VPN потребители. За тези клиенти също се грижи добре техните нужди, когато става въпрос за приложението ExpressVPN.

С поддръжката на платформи, работещи на Windows, Android, Linux и iOS, тяхното приложение поставя много акцент върху лекотата на използване и позволява проста навигация през всичките му функции. По отношение на сигурността, услугата предлага военно 256-битово AES криптиране за всички свои абонати във всичките си 1000+ сървъри, базирани в 90+ страни. Потребителите трябва да очакват да могат да използват всички популярни VPN протоколи и да плащат анонимно чрез услуги като Paypal, Bitcoin и други шлюзове за плащане на трети страни. ExpressVPN предлага гаранция за връщане на пари от 30 дни, така че всеки, който мисли да се регистрира в услугата, има достатъчно време да провери производителността на доставчика.

  Най-добър VPN за T-Mobile

NordVPN

Базирана в Панама, тази богата на функции услуга обещава да предостави всичко, което ще ви трябва от VPN услуга, а след това и някои. Огромната му мрежа от 3000+ сървъра е повече от достатъчна, за да ви гарантира здрава връзка, независимо от това къде са базирани сървърите, които искате да свържете. 3000+ сървърите помагат много за улесняване на тяхната двойна VPN услуга, при която потребителите могат да предават трафика си през два сървъра, за да удвоят практически нивото на криптиране.

Друга включена функция е автоматичният превключвател за интернет убийство, при който потребителите получават полза от подобрената защита, тъй като всеки път, когато VPN връзката се намесва, връзката с Интернет се прекъсва. накрая, NordVPN е в състояние да оптимизира вида на услугата, която получавате от тях, като разполага със специализирани сървъри, които са назначени на доставчици въз основа на естеството на тяхната работа онлайн. Услугата има специализирани сървъри за торент, видео стрийминг и дори онлайн игра. Всеки, който се надява да опита вкуса на NordVPN, е добре дошли да изпробват услугата в продължение на 3 дни, безплатно.

IPVanish

IPVanish е един от малкото доставчици, който се гордее с притежаването на целия си хардуер, което означава, че те лесно ще могат да стигнат до дъното на нещата, в случай, че по някаква причина сървърите им престанат да работят напълно. По този начин се различава от много други доставчици, които наемат сървъри и може да имат много да се справят, ако мрежата им намалее.

Приложението е лесно съвместимо с платформи като iOS, Windows, Mac и Android, както и Fire TV и други подобни. В над 1000+ сървъра в повече от 60 държави IPVanish има впечатляващо присъствие по целия свят, така че не трябва да се притеснявате, че определен сайт или канал е извън вашия обсег. Услугата предлага кратка 7-дневна гаранция за връщане на парите на потребителите да изпробват услугата и да решат дали тя отговаря на техните предпочитания или не.

  Най-добър VPN за World of Warcraft - Top WoW VPN 2023

Заключение за най-добрия VPN за MikroTik рутер

Трите услуги, които разгледахме, са лесно най-търсените доставчици на VPN на пазара днес и това се дължи на техния ангажимент за качествено обслужване и тяхната непоколебима решимост да останат винаги надеждни за своите клиенти..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me