Най-добрият VPN за Sling TV през 2020 г. разкрит

Коя е най-добрата VPN за Sling TV през 2020 г.? Ако сте нов за поточно предаване на любимите си канали извън вашата страна, гледане на слинг извън САЩ може да ви донесе малко главоболие, особено след като не сте запознати с технологиите, които ви позволяват заобикаля регионалните ограничения създаден от канала. И така, какво се случва, ако сте американски емигрант, който иска деблокирайте Sling TV докато в Германия, Франция, Испания, Австралия, Великобритания, или Канада? Научавате повече за добре познати решения като Smart DNS & VPN. Не се притеснявайте, тази статия ще направи всичко достатъчно лесно, като ви разкрие най-добър Sling VPN през 2020г.


Най-добрата VPN за Sling TV през 2017 г. разкрита

Най-добрият VPN за Sling TV през 2020 г. разкрит

Най-добрите Sling TV VPN-и в ядка

Ако нямате време да преминете задълбочения преглед по-долу, просто изберете един от доставчиците на VPN услуги от списъка с най-добрите VPN мрежи за Sling по-долу:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. VyprVPN
 6. CyberGhost
 7. PrivateVPN
 8. StrongVPN
 9. PureVPN
 10. PIA VPN

Sling извън грешката в геолокацията на САЩ

Вероятно сте виждали тази грешка повече от достатъчно пъти досега:

“Съжаляваме. Sling TV е наличен само в САЩ. Благодарим ви за проявения интерес.”

Възможно е, защото:

 • Опитвате се да деблокирате Sling TV чрез услуга, която вече не работи със Sling.
 • Опитвате се да получите достъп до Sling TV, докато сте извън САЩ без VPN.

И в двата случая ще трябва да помислите какъв доставчик на VPN ще изберете деблокирайте Sling TV извън САЩ. Имам едно предложение, което мисля, че бихте искали:

Най-добър VPN за Sling TV през 2020 г.

VPN е нещо, което все повече хора продължават да ценят, защото предлага на потребителите възможността да запазят поверителността си, докато използват интернет. Въпреки това, повечето VPN доставчици не са в състояние да изпълнят всичките ви очаквания и това изненадващо включва няколко, за които може да помислите за премиум доставчици. За да напиша добре информиран наръчник, тествах много от тези доставчици и открих това ExpressVPN е най-доброто за използване за отблокиране на геоблокирани канали като Sling TV извън САЩ. Ето защо:

 • ExpressVPN има денонощна поддръжка, което означава, че никога няма да ви липсва някой, който да ви помогне да уредите проблема си.
 • Получавате лесен за използване софтуер за Mac, iOS, Android, Windows, и Linux. Това ще ви позволи да настроите връзката си много бързо.
 • Можете да получите достъп до много популярните Американската Netflix с ExpressVPN.
 • Качваш се 5 едновременни VPN връзки.

Нещото в ExpressVPN, което го отличава най-много, е неговата политика за гарантиране на връщане на пари от 30 дни. Това означава, че имате право на възстановяване в случай, че изразите недоволство от продукта в рамките на първите 30 дни от използването. Това е истински усилвател на увереността за хората, които са много наясно със своите разходи. Други доставчици, които бихте могли да използвате гледайте слинг извън САЩ включват:

Най-добър Sling TV VPN преглед – Smart DNS прокси алтернатива

Smart DNS и VPN са много сходни по това, че ви позволяват потоци гео ограничени канали независимо къде бихте били. Smart DNS улеснява разблокирането и гледането на канали като Sling извън САЩ като отрежете частта от вашия URL адрес, която изпраща информация за вашето местоположение. Ето някои други полезни указатели, които трябва да знаете за Smart DNS:

 • Smart DNS не променя вашия IP адрес. Все още ще имате достъп до местните си канали.
 • Smart DNS може да бъде конфигуриран на всички стрийминг устройства, за да ви позволи да гледате Sling TV на вашия Mac, PC, Amazon Fire TV, Android, Chromecast, Apple TV, Xbox, iPhone, iPad, PS3 и PS4.
 • Тъй като Smart DNS не криптира трафика ви, вашият интернет доставчик лесно ще може да види какво правите онлайн.
 • Smart DNS не е за вас, ако вашият интернет доставчик използва прозрачни прокси.

Ако тези функции седят добре с вас и искате да опитате Smart DNS, тогава Unlocator би било добър доставчик, с който да започнете. Техният 7-дневен безплатен пробен период ви позволява да се запознаете с тяхната услуга и да решите дали тя е добра.

Най-добрата VPN за Sling TV VPN 2020 – Заключение

Правило, когато търсите доставчик на Smart DNS или VPN, е да потърсите такава, която ви позволява да изпробвате услугата, преди да се абонирате за нея. ExpressVPN на Политиката за възстановяване на 30 дни е една възможност и това е така Unlocator на 7-дневен безплатен пробен период. Тези практики винаги ще завършат с вас, за да получите най-добрата стойност за вашите пари.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map