Най-добрият VPN за Тайланд

Не е казано, че Тайланд е подобен на Китай по отношение на интернет ограниченията, но съседният до него може би е вдъхновил потискащите закони, които управляват интернет там. През 2014 г. Freedom House присъди на Тайланд оценка 62 (което не означава безплатно) за свобода в Интернет. Цензурата в Интернет в Тайланд нараства с година на година, като се съсредоточава върху престъпленията, които обиждат монархията (lèse majesté), политическите въпроси и проблемите, застрашаващи националната сигурност. VPN мрежите могат да подобрят онлайн изживяването на потребителите в Тайланд. Тези частни мрежи не само са съвместими с операционни системи за PC, Mac, Android и iOS, но също така гарантират сигурността и свободата в Интернет.

Най-добрият VPN за Тайланд

Най-добрият VPN за Тайланд

Най-добрият тайландски VPN обобщен

В случай че наистина не искате да преминете през дългия преглед по-долу, ние обобщихме тук най-добрите VPN за Тайланд:

  1. ExpressVPN
  2. BulletVPN
  3. NordVPN
  4. VyprVPN
  5. IPVanish

Има ли нужда от VPN в Тайланд?

В Тайланд съществува интернет цензура, което означава, че безплатното сърфиране и работа в мрежа са нечестиви практики. Това се превърна в културен шок за експатрите, които пътуват до страната в Южна Азия. Безопасен достъп до Интернет също не е гарантиран в държава, в която се следи онлайн трафикът на потребителите. Фактът, че в Тайланд има частично блокирани уебсайтове като Google, Wikipedia и Social Media, оправдава спешната нужда от VPN.

Известно е също, че тайландските интернет доставчици като 3BB прилагат DNS отвличане. Това означава, че сте принудени да използвате тези DNS сървър адреси на ISP, дори когато ръчно конфигурирате вашите собствени DNS настройки. По този начин тайландските интернет доставчици могат да диктуват кои сайтове имате достъп и кои не сте. Използването на VPN е перфектно решение за заобикаляне на отвличането на DNS.

Достъп до Интернет в Тайланд

Фактът, че Тайланд е сред 25-те най-добри в света по подлагане на атаки на злонамерен софтуер и според оценката, че 90 процента от мрежата му е заразена от този тип софтуер, прави свързването с неговия интернет напълно опасно. Правителството е твърде ангажирано с преследване на политически разногласия, за да избута киберпрестъпленията в кулоарите. Правителството на Тайланд е ограничило достъпа до над 100 000 уебсайтове, което прави невероятно трудно потребителите да се наслаждават на работата онлайн.

Най-добрите VPN за Тайланд

Изборът на VPN може да се окаже трудна задача за тези, които нямат знания и опит, ето защо ние сме тук, за да ви представим топ VPN, които да използвате в Тайланд.

ExpressVPN

Тази VPN услуга е една от най-добрите на пазара. Той предлага отлични сървъри за скорост на интернет, освен впечатляващите скорости на тунелиране. ExpressVPN има над 1500 сървъра, разпространени в 94 държави. Този VPN използва надеждно 256-битово криптиране и има строга политика без регистрация, която гарантира поверителност и сигурност. Други функции включват неограничен превключвател на сървър, данни и честотна лента, едновременно свързване на 3 устройства и 30-дневна политика за възстановяване.

BulletVPN

BulletVPN предлага стандартните VPN протоколи: OpenVPN, L2TP / IPSec, IPSec, IKEv2, PPTP. Отворена VPN осигурява най-високото ниво на сигурност и производителност от всички протоколи, а не много VPN предлагат IKEv2 протокола. Приложенията са достъпни за Windows, Mac OSX, Android, iPhone и iPad и са лесни за използване. BulletVPN имат строга политика за незаписване, която се харесва на аудитория, която цени тяхната поверителност. Имайки предвид това, те също така предоставят услуги, които деблокират съдържание, включително American Netflix, BBC iPlayer и Amazon Prime Video в Тайланд. Подобно на другите топ доставчици на VPN услуги, BulletVPN има щедра 30-дневна гаранция за връщане на парите.

NordVPN

Това е отлична услуга за Тайланд заради безспорно силната й сигурност. 2048-битовото SSL криптиране осигурява на потребителите си най-добрата защита, особено когато са свързани с обществени wifis. Дори със сървърите в над 62 държави скоростта все още е най-бърза. NordVPN позволява също да заобикаля всички видове ограничено съдържание, което може да бъде много полезно в Тайланд.

VyprVPN

Този доставчик на услуги е базиран в САЩ и има над 700 сървъра в целия свят. Този доставчик използва популярни протоколи за криптиране, за да гарантира онлайн сигурността. Хубавото е, че VyprVPN е съвместим с всички работещи устройства. VyprVPN също предлага отлични скорости на сървъра с неограничена честотна лента, IP адреси и безплатно превключване между своите сървъри.

Най-добрият VPN за Тайланд

В силно цензурирана страна като Тайланд, уединението и свободата са непостижими добродетели. За да може човек да получи свобода по време на сърфиране в Интернет, той трябва да получи ръцете си върху VPN, така че да е сигурен, че правителството на Тайланд ще бъде на сляпото място. За да заобиколите ограничителните закони и цензурата на Тайланд, трябва да получите достъп до най-добрите VPN там, а тези включват тези, които споменахме по-горе. Кажете ни кой VPN смятате, че е най-подходящ за Тайланд.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me