Най-добрият VPN за The Dark Web и Darknet прегледани

Известен също като Darknet, Тъмната мрежа е това, което повечето хора биха искали да мислят за виртуален черен пазар, където се продават незаконни или забранени стоки, които обикновено не могат да бъдат достъпни през нормалния Интернет. Това е мрежа, която е подобна на световната мрежа, но само различна по това, че може да бъде достъпна само с анонимни мрежи като TOR или Project Freenet. Видовете, които ще намерите тук, включват наркотици, нелегален софтуер или дори оръжия за масово унищожение.

Най-добрият VPN за The Dark Web и Darknet прегледани

Най-добрият VPN за The Dark Web и Darknet прегледани

Най-добър VPN за The Dark Web и Darknet – Intro

Настъпва голяма репресия, при която правителствените агенции по целия свят работят заедно, за да идентифицират повечето потребители на тази платформа, и те правят това, опитвайки се да пробият мрежовата си инфраструктура. По-конкретно, NSA има желание за всеки, който се опита да се свърже с Darknet като „екстремист“, тъй като този вид хора изглежда са готови да участват в повечето форми на нелегална търговия. Чрез комбинирани усилия доставчиците на интернет в определени държави по целия свят работят за поставяне на флаг на Darknet или Tor потребителите, като извършват задълбочена проверка на пакети данни. В държави като Обединеното кралство или САЩ, съществуващите „поръчки за гафове“ принуждават интернет доставчиците да следят какво правят техните потребители, без да позволяват на никой друг да знае, че прави.

Най-добрият начин да се уверите, че нямате правни недостатъци при достъп до цензурирано съдържание или дори публикуване на противоречива информация онлайн, е да използвате валидна VPN връзка. Това ще гарантира, че вашият интернет доставчик няма да вижда какво правите онлайн и ще избегне конфронтации с правителството. Ще бъде особено важно, ако планирате да влезете в Тъмната мрежа по някаква видима причина. Тъй като разбираме, че изборът на VPN услуга, която ще предлага пълна защита, понякога може да бъде предизвикателство, ние преживяхме проблемите с тестването на редица от тях и измислихме 4, които си заслужават вашето внимание:

Най-добрите 4 VPN за Dark Web и Darknet

ExpressVPN

Като една от най-популярните услуги там, ExpressVPN прави много за осигуряване на високо ниво на качествено обслужване на своите клиенти. Това, че са базирани на Британските Вирджински острови, означава, че те са напълно свободни от всякакви закони, които могат да ги принудят да запазят данните на своите потребители. Също така власти като DMCA нямат начин да идентифицират потребителите, които са се регистрирали за услугата, и така те не могат да следят това, което се гледа онлайн от кой.

30-дневна гаранция за връщане на парите

Един от анонимните методи, които можете да използвате, за да платите за услугата, е чрез биткойни. За повечето хора това е много предпочитано, но има различни други възможности, като директен депозит или парични преводи. Голямата им мрежа от сървъри по целия свят ви гарантира, че услугата е и надеждна, и си струва да платите.

BulletVPN

На второ място в нашия списък е BulletVPN, друг добре известен доставчик на услуги. Тези момчета обещават, че ще имате надеждна връзка през цялото време и ще избягвате евентуални ограничения на скоростта си, особено когато предавате видеоклипове. Предлаганото ниво на поверителност се поддържа от 5 протокола за сигурност, които са OpenVPN, IKEv2, PPTP, IPSec и L2TO / IPSec. Всички тези пет работят заедно, за да гарантират, че връзката ви остава криптирана.

Що се отнася до ценообразуването, BulletVPN предлага 3 гъвкави плана, които всички имат еднакви предимства, като единствената разлика е колко често се извършват плащанията. Бихте могли да изберете опцията за месечен период, 6-месечния интервал или дори годишния абонамент. В случай, че искате да изпробвате първо тяхната услуга, преди да се ангажирате, гаранцията им за връщане на парите от 30 дни трябва да ви улесни. Тази политика ви позволява да възстановите парите си в рамките на първите 30 дни, ако смятате, че тяхната услуга не ви е впечатлила толкова много. Начините на плащане също са разнообразни, като повечето ви позволяват да извършвате плащания анонимно.

Със сървъри в около 22 страни и брои, BulletVPN определено е един доставчик на услуги, на който можете да разчитате за стабилна връзка през цялото си сърфиране.

NordVPN

Ако търсите VPN услуга, за да защитите вашите данни, наистина няма да се радвате на компания, която съхранява историята на сърфирането си за себе си. NordVPN отговаря на това очакване, като уверява клиентите си, че никоя от тяхната история няма да бъде регистрирана и това се улеснява от факта, че те са базирани в Панама. Законите там не са толкова строги, колкото в САЩ, така че те не са задължени да пазят бдителност за това, което техните абонати имат достъп чрез своите сървъри.

Голям плюс, на който потребителите на NordVPN се наслаждават, е 2048-битовото SSL криптиране за OpenVPN. Тези от нас, които не са достатъчно запознати с жаргона, не трябва да се притесняват; това просто означава, че нивото на осигурена сигурност е по-високо от обикновеното. NordVPN също се откроява, като предлага както 30-дневната гаранция за връщане на парите, така и 3-дневния безплатен пробен период. Това е комбинация, която ще бъде трудно да се намери навсякъде другаде. Те също позволяват до 6 устройства едновременно да се свързват към техните VPN сървъри под един акаунт. Това е много, ако искате да защитите няколко устройства от всяко наблюдение.

IPVanish

От всичките ни най-добри снимки, IPVanish е единствената услуга, която всъщност е базирана в САЩ. Това не е непременно нещо лошо, тъй като не означава, че е по-малко сигурно или безопасно като VPN услуга. 500-те сървъра, които е разпръснал по целия свят, лесно ги класират сред първите 5 доставчици с голяма мрежа и това е един от най-големите мотиватори за клиентите им да се регистрират. Ценовият им план също е гъвкав, с пакети, които позволяват плащане за всеки един, три и 12 месеца. Услугата обаче няма свободен пробен период. Това, което имат вместо това, е 7-дневна гаранция за връщане на парите, която позволява на клиентите да изпробват услугата си за период от 7 дни. Ако не им хареса, те могат да изберат възстановяване на сумата, но само ако е в рамките на този 7-дневен период.Топ VPN за Kodi

IPVanish е известен и с това, че е свързан с редица услуги за игри. Партньорството им с Lag Assassin позволява на техните абонати да се насладят на пълното преживяване на онлайн играта, не оставяйки място за каквото и да е изоставане.

Водещи VPN на Darknet – Заключение

Достъпът до Тъмната мрежа става много по-лесен, ако знаете на кои VPN услуги да се доверите. Четирите споменати по-горе са тествани и одобрени от нашия екип, така че не трябва да ви създават проблеми, след като се регистрирате. Ние сме отворени за всякаква обратна връзка, която може да имате, ако продължите и се регистрирате; просто ги оставете по-долу в секцията за коментари и ние със сигурност ще отговорим.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me