Най-добрият VPN за Verizon

Името Verizon идва от комбинация от две латински и английски думи. Има „veritas“, което означава „истина“, и той се съчетава с „хоризонт“, за да образува „Verizon“. Според компанията тази комбинация представлява корпоративните ценности, които всички нейни служители се стремят да отстояват и от това как изглеждат нещата изглежда, че си вършат доста добра работа в това. Verizon е висок като един от най-доверените доставчици на мрежи в Америка, с нарастваща база от абонати, която е малко над 143 милиона към 2018 г. Услугата съществува повече от тридесет години и такова продължително присъствие в индустрията дори го е видяло разработване на една от най-широките 4G LTE мрежи за покритие в САЩ.

Най-добрият VPN за Verizon

Най-добрият VPN за Verizon

Ускорява ли интернет на Verizon дросела?

Verizon се гордее с предоставянето на едно от най-надеждните решения за обслужване на клиенти, тъй като те имат най-добре платените служители в сравнение с останалите три основни доставчици на мрежови услуги в САЩ. Това означава, че винаги ще се радват да ви помогнат, когато ги наберете в случай на проблем, който може да имате. Това, което услугата не е толкова популярно, обаче е тяхната много интересна позиция относно използването на Интернет и дроселирането. Още през 2017 г. бяха регистрирани доста оплаквания, след като някои абонати на Verizon съобщиха, че техните поточни дейности са заглушени. Това предизвика отговор, при който превозвачът действително призна, че е ограничил скоростта на някои от своите потребители, заявявайки, че те са в средата на извършването на нов тест за видео оптимизация..

При събития като тези, които се отчитат, най-вероятно не бива да се колебаете да задавате въпроси следващия път, когато се опитате да гледате видеоклип, а буферът отнема твърде много време. Още по-добре, ако искате да избягвате всички тези неудовлетворения, най-добре е да потърсите начин, който да държи каквото и да е онлайн, далеч от радара на вашия интернет доставчик. Трябва да можете да направите това с помощта на VPN услуга.

Използвайте VPN, за да предотвратите пропускането на ISP

Абонирането за виртуална частна мрежа ви позволява да криптирате трафика си, така че дори вашият интернет доставчик да не е в състояние да разбере какво правите онлайн. По този начин те ще останат непознати в кой сайт или услуга да натискат и тъй като би било неетично да намалят скоростта ви, те ще ви оставят сами да продължите с каквото и да правите. Използването на VPN също ще ви помогне да запазите личните си данни защитени и скрити от злонамерени потребители, които биха могли да откраднат вашата информация чрез хакване на вашето устройство. VPN ще шифрова цялата ви връзка и ще осигури целия ви трафик.

VPN услуга също ви предоставя достъп до ограничени за географски уебсайтове и канали, като ви позволява да имате достъп до съдържание от почти всяка точка на света. Достъпът ви се предоставя, защото вашият IP адрес е избран от сайтовете, които посещавате, като принадлежащ на потребител със седалище в страната. Това е възможно, защото ще се свържете със сървър, който е в тази чужда държава, чрез вашата VPN услуга. В допълнение към всичко това, VPN също така дава възможност да правите чувствителни неща като пазаруване или банкиране онлайн, без да се притеснявате някой да получи информация за кредитната ви карта или паролите на банката.

Най-добрите VPN за Verizon

За да сме сигурни, че сте се справили правилно с избора си за VPN, ние вече направихме основите и създадохме кратък списък, ако услугите, които сметнем за достоверни, и се стремим да осигурим най-доброто от гледна точка на онлайн защитата. Погледни:

1. ExpressVPN

ExpressVPN е единственият доставчик, към който трябва да се обърнете, ако всичко, което търсите, е първокласна услуга. Това, че сте базирани извън Британските Вирджински острови, означава, че не трябва да се притеснявате от регулаторните органи за данни, които предявяват претенции към вашите данни, и благодарение на стриктната политика за нулева регистрация на доставчиците, услугата няма да се придвижва, за да разбере какво сте до онлайн. Сигурността на ExpressVPN също е на първо място, тъй като услугата предлага 256-битово AES криптиране, разчитащо на OpenVPN.

ExpressVPN е и един от малкото доставчици, които предлагат разделно тунелиране като една от неговите функции. Това ви позволява да изберете какъв тип трафик искате да бъде защитен от VPN услугата и какъв тип не сте. Услугата има мрежа от около 2000 сървъра на около 148 места, а също така позволява разширения на браузъри за потребители, използващи браузъри Safari, Chrome или Firefox. Пакетът идва с възможността да имат до 3 устройства едновременно свързани, както и набор от скрити сървъри за потребители, които не искат дейностите им за сърфиране да бъдат открити в страни с високи нива на цензура. Има много повече тази услуга, която може да предложи, и можете да разберете всичко за нея, като преминете през нашия ExpressVPN преглед.

2. BulletVPN

Направо извън Естония е друг доставчик, който ще ви гарантира, че имате най-добрия вид услуга дори и с малката си мрежа от качествени сървъри. BulletVPN предлага многостранна VPN услуга, с приложения, достъпни за потребителите, използващи своите Apple TV, Smart TV, Xbox One, Xbox 360, PS3 или PS4 за свързване с Интернет. Услугата също така позволява на абонатите да използват различни протоколи като OpenVPN, PPTP, L2TP и двата IKEv1 & 2 за Windows и iOS съответно.

Абонамент с BulletVPN ще ви получи и тяхната услуга Smart DNS прокси, която само в тунелите в мрежата иска много по-бързо, отколкото при използване на VPN. Услугата позволява и торентинг, тъй като има сървъри, посветени на P2P трафик, и с капацитета да защитава до 3 едновременни устройства, BulletVPN ви предлага възможността всички ваши устройства да бъдат защитени винаги, когато сте онлайн. Неговият VPN клиент също е доста лесен за използване и навигиране, което го прави доста подходящ за първи път VPN потребители. За повече информация за това, което можете да спечелите от абонамент за BulletVPN, вижте нашия подробен преглед на BulletVPN.

3. NordVPN

Прибран на Британските Вирджински острови е доставчик, който има капацитета да ви свързва към сайтове в над 62 различни страни, благодарение на повече от 4000 сървъра в неговата мрежа. NordVPN е почитан от конкурентите си за толкова широко покритие и използва това в най-пълното си предимство, като предоставя функции, които само той може. Една от тези особености е неговата двойна VPN услуга, която позволява на потребителите да маршрутизират трафика си през два сървъра вместо един, а това съчетано с възможността да изберат към кой сървър да се свържат въз основа на вашата работа онлайн, го прави един от най-фокусираните върху сигурността доставчици на пазара.

NordVPN също така гарантира, че потребителите могат да свържат до 6 едновременни устройства към тяхната услуга, и осигурява неограничена честотна лента и неограничени връзки към сървъра на всички свои абонати. Услугата е съвместима и с Tor и това помага да се повиши нивото ви на анонимност онлайн. Включени са също надежден превключвател за интернет убийство, функция на CyberSec за блокиране на лоши реклами и опасен злонамерен софтуер и услуга на SmartPlay прокси, която ви позволява да заобиколите всякакви ограничения от геоблокирани сайтове. Ако все още се интересувате какво може да предложи тази услуга от най-високо ниво, отделете малко време, за да преминете през подробния ни преглед на NordVPN.

Обобщение на най-добрия VPN за Verizon

Известно е, че Verizon, както и другите популярни мрежови услуги в САЩ, въвеждат мерки за изпробване и контрол на начина, по който абонатите им използват интернет. Можете да избягате от контролите им, като се регистрирате в надеждна VPN услуга като ExpressVPN, BulletVPN или NordVPN. Регистрирането при някой от тези доставчици означава да получите пълната си свобода онлайн и да сте отговорни за сигурността си в Интернет.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map