Най-добрият VPN за всички устройства

Броят на устройствата, чрез които потребителите могат да получат достъп до своите акаунти, продължава да се увеличава с много повече избор, за да имат отворени множество акаунти на почти всички свои устройства. В резултат на това виртуалните престъпници стават много по-лесно да влязат само в едно от устройствата, използвани за установяване на връзка и получаване на достъп до почти всички акаунти на един конкретен индивид. Това само увеличава риска от използване на обществена точка на връзка, когато нищо неподозиращите потребители са още по-предразположени към атаки, при които има вероятност да бъдат откраднати достоверна информация като банкови данни и пароли за сметка. Независимо дали използвате вашия компютър, Mac, Android, iOS, Apple TV, Roku, Fire Stick, PS4, Smart TV или Xbox One, свързването към VPN има огромни предимства. И така, какво е това най-добрият VPN за всички устройства?


Най-добрият VPN за всички устройства

Най-добрият VPN за всички устройства

Необходимостта от VPN

Без съмнение многото устройства, които идват с Wi-Fi свързаност, ни правят много удобно да правим толкова много неща онлайн, докато сме в движение. Това удобство обаче има и недостатък, който не мнозина изглежда признават. Тъй като потребителите, които са склонни да имат достъп до един и същ имейл, социални медии или дори банкова сметка, използвайки или нашите телефони, лаптопи или таблети, многото точки за достъп, които оставяме отворени, правят много успешна онлайн атака, ако някой открие съществуването си.

Един безумно защитен начин да гарантирате, че като потребител, който имате възможност да защитите връзката си на множество устройства, е да включите услугите на доставчик на VPN. VPN услуга работи, като шифрира връзката ви, като по този начин затруднява всеки, включително вашия интернет доставчик, да знае какво точно правите, докато сте онлайн.

Най-добрият VPN за всички устройства – Как работи VPN

След като се абонирате за доставчик на VPN, вие включвате своя действителен IP адрес в замяна на виртуален, който ви свързва към отдалечен сървър. По този начин можете да изберете да се свържете с какъвто и да е сървър, който искате, и всеки път, когато имате достъп до уебсайт или канал, изглежда, че имате достъп до него от конкретната държава.

Използването на VPN позволява широк спектър от предимства, някои от които включват:

 • Повишена поверителност & сигурност: Свързването с VPN услуга означава, че достъпът ви до Интернет е криптиран и следователно не може да бъде прихващан от никого, включително и вашия интернет доставчик. Ще трябва да изпълнявате работата си онлайн, без да се притеснявате, че някой подслушва вас.
 • Достъп до геоблокирани сайтове: Всички сайтове, до които преди не сте могли да получите достъп, сега ще бъдат достъпни за вас чрез всичките ви устройства.
 • VPN приложения: Лесните за използване VPN приложения правят възможно дори за първи път потребителите да се движат през всякакъв вид приложение, без да се чувстват сякаш не са сигурни какво да правят.
 • Повишена анонимност: Използването на VPN също означава, че имате достъп до различни сайтове и канали, без да се притеснявате, че ще ви проследят.

Най-добрият VPN за всички устройства

Изборът на най-добрата VPN мрежа, за която да се абонирате, понякога може да бъде пречка, тъй като може да се избира голямо разнообразие от такива услуги, тъй като може да се разкрие лесно търсене онлайн. За да помогнем за намаляване на търсенето, ние преминахме през повечето доставчици, достъпни онлайн, и направихме преглед на първите три, които смятаме, че трябва да вземете предвид:

1. ExpressVPN – Нашата топ препоръка

ExpressVPN задава стандарта по отношение на това, което трябва да очаквате от доставчик на VPN услуги от най-високо ниво. Сигурността им е ненадмината, с поддръжка на всички популярни VPN протоколи, както и 256-битово AES криптиране. Услугата им е съсредоточена върху удовлетвореността на клиентите и това е видно от качеството на отговорите им за обслужване на клиенти чрез имейл, чат на живо, както и чрез издаване на билети. Потребителите се насърчават да регистрират приятел и в резултат на това и двамата ще се насладят на месец ползване на услугата безплатно. Софтуерът, който се предлага с пакета, позволява той да работи на различни платформи като Windows, iOS и Android. Сървърите позволяват също така неограничена честотна лента, неограничена смяна на сървъри, както и без ограничения на данните. Вашата история на сърфиране също няма да бъде записана, тъй като услугата има стриктна политика без регистрация.

2. IPVanish

IPVanish също предлага разнообразие от функции, наред с колекция от над 40 000 IP, за които клиентите могат да избират. Шифроването е също с военна степен, при 256-битов AES, както и пълна поддръжка за всички популярни VPN протоколи. Услугата има мрежа от над 500 сървъра, присъстващи в повече от 60 страни, а също така позволява неограничена смяна на сървъри. Услугата осигурява до 5 едновременни връзки, което позволява на клиентите всичките им устройства да работят под един абонамент. IPVanish обаче позволява на своите клиенти само да изпробват услугата в продължение на 7 дни, след което те трябва да решат дали ще продължат напред към закупуване на абонамент.

3. NordVPN

NordVPN е един уникален доставчик в смисъл, че не много други имат капацитета да предоставят вида функции, които правят. Идеален пример е неговата двойна VPN функция, при която трафикът на потребителя се предава през два отделни сървъра, за да се повиши нивото на сигурност. Услугата предлага и най-високия капацитет за едновременни връзки, висок до 6. Пробната им услуга също е доста уникална, тъй като можете да изпробвате услугата безплатно през първите 3 дни, след това под гаранцията им за връщане на парите за следващите 30 Ще бъдете сигурни, че нито един от вашите регистри няма да се съхранява, вие също ще имате възможност да активирате Tor над VPN. Освен това NordVPN разполага и с автоматичен превключвател за Интернет Kill, който се активира, когато вашата VPN връзка се намесва в.

Навийте на най-добрия VPN за всички устройства

Очевидно е, че най-добрият VPN за всички устройства също трябва да позволява приличен брой устройства да се свържат към услугата наведнъж. Тъй като NordVPN има най-високо ниво на подкрепа за едновременни връзки, те представляват сериозно основание за убеждаване на потребителите, които искат да осигурят всички свои устройства да се регистрират с тях. Можете да продължите напред и да го направите тук. Имате въпроси или коментари, към които искате да адресирате? Оставете ги в секцията за коментари по-долу и ние със сигурност ще отговорим.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map