Най-добрите алтернативи за частен достъп до Интернет

Може да изглежда странно, че пиша статия, която предполага алтернативи да се Частен достъп до Интернет, като се има предвид, че PIA има една от характеристиките, които хората обичат най-много: това е евтино. Както и при всички VPN, вие получавате това, което плащате. Ако търсите VPN, които имат по-добри глобално покритие на сървъра, по-бързи интернет скорости, и a по-сигурно местоположение, четете и разберете кои са най-добрите частни алтернативи за достъп до Интернет.


Най-добрите частни алтернативи за достъп до Интернет

Най-добрите частни алтернативи за достъп до Интернет

Защо дори да обмислят частни алтернативи за достъп до Интернет?

Частен достъп до Интернет може да е популярна VPN поради своята достъпност, но това не означава, че няма няколко неща, които са оставили клиенти незадоволен. Доста потребителска база на PIA имаше проблеми с някои от въпроси, обсъдени по-долу. Така че, нека да разгледаме защо бихте търсили заместващ VPN на PIA.

Разблокиращ, но все пак блокиран

Тази част е за живеещите в Хонг Конг. Ако използвате PIA там, по-добре започнете да търсите алтернатива веднага. Всички знаем, че Китай дойде за акаунти в социалните медии и ограничи достъпа им вътре в региона, включително в Хонг Конг. както и да е Голямата защитна стена на Китай надгражда играта си, за да блокира това, което се използва за деблокиране на тези услуги, виртуални частни мрежи.

Тези, които работят Частен достъп до Интернет в Хонконг са не може да се свърже оттук нататък. Услугата е напълно блокиран. О, и за тези с установена връзка, не мислете, че сте успели да измамите вашия интернет доставчик.

Те просто играят игри с вас. Вашият интернет доставчик ще ви покаже, че сте свързани, но ще бъдете неспособен достъп до ограничен уебсайт или услуга.

Бавни ускорения

PIA е известна със своите номер на сървъра, но а не скоростта на сървъра му. След провеждането на множество тестове на техните сървъри видяхме, че PIA може забавете значително интернет. Затруднява потока или изтеглянето на неща от интернет.

Това не е много добра функция, тъй като много потребители се чувстват разочаровани бавна интернет скорост. В резултат на това може да се откаже изобщо да използва VPN, което всички знаем, че е много, много лошо.

Слабо глобално покритие

Частният интернет достъп може да се похвали 3400+ сървъра, но те не са наистина разположени по целия свят. Всъщност дори можете да кажете, че PIA има ограничи сървърите си най-вече на Западният свят, с няколко изключения в Азия и Близкия изток. Сървърите на PIA не обхващайте Африка като цяло; нито го прави Русия, нито Китай.

Макар че това може да не изглежда толкова голямо, но колкото по-близо сте до сървъра, толкова по-бързо сървърът ще реагира. Геймърите конкретно може да избере да погледне далеч от PIA. Услугата всъщност не поддържа бързи сървъри за игри на места в близост до някои от най-големите пазари за онлайн игри (Азия, Близкия Изток, Русия).

Базиран в САЩ

Този е а голям проблем за PIA потребителите, и то по добра причина. Най- Съединени щати е много настоятелна да знаеш всичко за всички (Здравейте, 5 очи).

Като PIA със седалище в САЩ означава, че попада под Юрисдикция на САЩ. Това означава, че може да бъде разпоредено съда да започне следене на данните на своите клиенти по всяко време. Ако става въпрос за поръчка, потребителите дори няма да знаят, че PIA започва регистрирайте своите данни, което не е точно това, което искате от VPN.

Няма поддръжка на клиенти в чат на живо

Както всеки VPN потребител знае, понякога има неща Спри да работиш. Когато това се случи, трябва да знаете, че можете да се обърнете към вашия надежден екип за поддръжка на клиенти и вземете необходимите поправки колкото се може по-скоро. С частния достъп до Интернет всъщност нещата не вървят.

PIA няма опция за чат на живо, което означава, че приема само оплаквания от клиенти чрез електронна поща. Въпреки че екипът за поддръжка на клиенти прави всичко възможно да отговори на всички билети за поддръжка своевременно, не е толкова бърз като опция за чат на живо.

Най-добрите частни алтернативи за достъп до Интернет

Няма да лъжа, PIA не е лоша VPN услуга, но може да се справи по-добре. Работата е там, че там има VPN, които вече „правят по-добре“. Така че вместо да чакате от PIA да се съберат (което в крайна сметка ще повиши цената и на VPN), ето списък на VPN доставчици, които правят точно това, което искате:

ExpressVPN

CoverVPN Cover

Ръцете надолу най-добрият VPN доставчик. ExpressVPN може да бъде по-скъпо от други доставчици на VPN, но си струва всяка стотинка.

VPN има глобално покритие на сървъра (2000+ в 94 държави). Счита се за един от най-добрите VPN за поддържане на вашите интернет скорости, което го прави перфектен изтегляне / стриймиране на VPN.

Що се отнася до поверителността, ExpressVPN е базиран в Британски Вирджински острови, извън юрисдикцията на САЩ, където има такива няма закони за запазване на данни. Той предлага други функции за поверителност като Kill Switch, което прекратява вашата интернет връзка, ако VPN мрежата не успее. ExpressVPN също така предоставя на клиентите си DNS и WebRTC защита от течове, и няколко протоколи за сигурност, включително OpenVPN.

И накрая, има a 5-звездна поддръжка на клиенти екип, с който можете да говорите чрез чат на живо и имейл. Можете да прочетете пълен преглед на ExpressVPN тук, но нека да поговорим за това как оправя проблемите, които сте имали с PIA:

Професионалисти

 • Пет едновременни връзки
 • Глобална сървърна мрежа (3000+ в 90+ страни)
 • MediaStreamer (Smart DNS)
 • Политика за нулева регистрация
 • Криптиране с военен клас
 • Поддръжка на чат на живо
 • Много бързи скорости
 • Лесни за използване приложения

Против

 • Малко скъпо

Публикувахме и ръководство за сравнение, което ще ви даде по-добра представа за това как PIA тарифира срещу ExpressVPN.

BulletVPN

Покритие на BulletVPN

Вторият избор за най-добрите алтернативи за частен достъп до Интернет е BulletVPN. BulletVPN не е толкова скъп като ExpressVPN, но въпреки това продължава да удря удар всички функции, които тя може да предложи.

Намиращ се в Естония, BulletVPN не трябва да се занимава със закони за запазване на данни или досаден 5 очи. Доставчикът не е чак толкова голям, но оказва влияние откакто дебютира на пазара. Той е и един от малкото VPN доставчици, които могат достъп до Netflix, въпреки че е нов.

Въпреки че броят на сървърите на BulletVPN е доста нисък в сравнение с други VPN в този списък, той все още засенчва PIA като покрива повече от света по отношение на сървърите. PIA почти няма сървъри извън Европа и Северна Америка, докато BulletVPN гарантира, че има по-обхващащо сървърно разпределение.

Мотото на BulletVPN е “Скорост на куршум.” С тази VPN вашата скорост на интернет едва се променя, което го прави идеален за поточно или Torrenting (което се поддържа от BulletVPN).

И накрая, BulletVPN има a опция за чат на живо за поддръжка на клиенти и екип, който отива над и извън, за да помогне на всеки отделен клиент.

Искате да знаете повече? Ето защо Bullet VPN е в списъка ми с алтернативи за частен достъп до Интернет:

Професионалисти

 • Сървъри в повече от 30 страни
 • Бързи сървъри за стрийминг и торент.
 • Въз основа на Естония (няма закони за запазване на данни)
 • Надеждна 24/7 поддръжка на чат на живо
 • Възможност за достъп до Netflix
 • Лесно може да работи около Great Firewall

Против

 • Три едновременни връзки

NordVPN

NordVPN Cover

Друга чудесна алтернатива за частния достъп до Интернет е NordVPN. NordVPN се счита не само за достъпен доставчик, но също така върви и отвъд, за да се уверите, че вашата поверителност се поддържа.

NordVPN се фокусира много върху сигурността и поверителността. Ето защо той ви предлага две технологии, които никой от другите VPN не предлага. Първо ще получите „Двойна VPN“, който криптира вашите данни не веднъж, но два пъти използвайки два отделни VPN сървъра.

Що се отнася до втория, вие имате CyberSec, върховата технология, която предотвратява всякакви злонамерен софтуер, вирус или зловреден софтуер от навлизане на вашето устройство по всяко време.

Можете да прочетете всичко за техните функции, като 2048-битово SSL криптиране, в този пълен преглед. Що се отнася до коригирането на 5-те основни проблема на PIA, NordVPN:

Професионалисти

 • 5000+ сървъра в повече от 60 страни
 • Оптимизирани сървъри за поточно предаване, P2P и tor
 • Въз основа на Панама (няма закони за запазване на данни)
 • Шест едновременни връзки
 • Поддръжка от най-висок клас
 • SmartPlay (Smart DNS)

Против

 • Неустойчиви скорости на някои сървъри.

VyprVPN

VyprVPN Корица

Известен с протокола си Хамелеон, VyprVPN е последната VPN в този алтернативен списък на PIA. Тази VPN има стотици сървъри по целия свят, топ протоколи за сигурност, и един дявол на a политика без регистрация.

Да, този VPN не съхранява регистрации относно вашите дейности по сърфиране. Не че е необходимо, тъй като Швейцария е една от държавите, които прилагат законите за защитават свободата на словото на жителите им.

Ако това не е достатъчно, можете да проверите всичките му много много функции тук, и прочетете как превъзхожда PIA тук:

Професионалисти

 • 700+ сървъра в повече от 70 страни
 • Частни сървъри
 • Много бързи скорости
 • Намира се в Швейцария, където има закони, които защитават поверителността на потребителите на интернет.
 • 24/7 поддръжка за чат на живо
 • Хамелеонов протокол
 • VyprDNS (Smart DNS прокси)

Против

 • Едновременни връзки въз основа на абонамент. (Три / основни, Пет / Премия)

Има ли безплатни VPN алтернативи за PIA?

Кратката версия: Не. Въпреки че PIA може да не е най-добрият VPN доставчик там, ако искате да го замените с безплатен VPN, не си правите никакви услуги.

Както споменах по-горе, винаги получавате това, което плащате когато става въпрос за VPN. Ако всъщност не плащате за нищо, вероятно всъщност сте не получавайки нищо в замяна. Безплатни VPN мрежи са опасно да използвате и трябва да се насочвате колкото се може по-далеч от тях. Ако сте останали между това да се придържате към PIA или да получавате безплатен VPN, тогава PIA определено е по-добрият ви вариант.

Защо безплатните VPN мрежи не са безопасни?

Има дълъг списък от причини защо безплатните VPN мрежи трябва да се избягват на всяка цена, някои от които са:

 • Много безплатни VPN услуги има скрит зловреден софтуер това е предназначено да открадне вашите данни. Те могат да ви бъдат доставени чрез спам имейли, кражба на данни за кредитната ви карта, блокиране на достъпа до вашите устройства или хакване в вашите онлайн акаунти.
 • Платена VPN услуга, която заявява, че тя не проследява вашите данни. Безплатен VPN обаче няма. Безплатните VPN мрежи са по-често, отколкото не напълно фалшиви, като повече от 75% от тях събират вашите данни.
 • Безплатна VPN услуга може продавайте вашата честотна лента на рекламодатели на трети страни. Всъщност повечето безплатни VPN ясно заявяват, че споделят потребителска информация със сестрински компании.
 • Безплатните VPN сървъри са толкова пренаселени, че почти винаги ще трябва да се сблъскате бавна интернет скорост.

Ето какво е, разбирам, че обещанието за безплатен начин да защитите данните си и да получите достъп до геоблокирани сайтове е страхотно. Също е супер нереалистично. Хостингът и поддръжката на сървър, дори 1, е много скъпо.

Ако VPN не таксува абонаментна такса, за да можете да платите за този сървър, можете да заложите всичко вашите данни са техният основен източник на доходи.

Частни алтернативи за достъп до интернет – финални мисли

Въпреки че PIA е страхотен VPN, който можете да получите, без да плащате много пари, все пак пропада в различни аспекти. Когато има толкова широк списък от Частни алтернативи за достъп до Интернет, защо да се придържаме към PIA? VPN-ите, които споменах преди всичко, имат един тон различни функции които ги разделят от другите VPN.

Предлагам да преминете през техните индивидуални прегледи или да направите собствено проучване. Каквото и да изберете, винаги помнете това с VPN, получаваш това, за което плащаш. Тези няколко допълнителни долара може да ви струват поверителността или може би по-лошо. Направете своя избор и ме уведомете в секцията за коментари по-долу. Може би ще успея да ви помогна още повече.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map