Най-добрите алтернативи за HideMyAss

Кои са най-добрите алтернативи за HideMyAss? Този доставчик на услуги има най-забавното име сред всички останали VPN. Името като такова със сигурност ще заинтригува хората, но дали ще е достатъчно да ги закачи за дългосрочен ангажимент? HideMyAss може да направи толкова много за скоростта и броя на сървърите си, но много малко за поверителност и сигурност. С HMA можете да изберете да бъдете навсякъде по света и ви позволява неограничена свобода на потока. Тяхната VPN услуга криптира вашата връзка, така че всичко, което правите онлайн, е скрито. Те обещават да ви направят непроследими и вашата активност при сърфиране частна, въпреки че клиентите са скептични към това. Изберете този доставчик на VPN услуги, ако сте в страна, която налага строга цензура и налага ограничения върху съдържанието, тъй като свързването към HMA сървър ще ви позволи да превключите към държава, в която сайтовете не са блокирани, така че можете да разглеждате открито, но все още частно.

Най-добрата алтернатива на HMA

Най-добрите алтернативи за HideMyAss

HideMyAss не само е част от семейство Avast – една от най-големите компании за сигурност в света, но и те имат 11-годишен опит в света на виртуалните частни мрежи. Можете да използвате връзката на тази HMA, за да защитите вашия интернет само с едно кликване, което е чудесно и за незабавна сигурност, когато сте на обществен Wi-Fi. Те говорят толкова силно за себе си по отношение на сигурността и неприкосновеността на личния живот, когато има много от техните клиенти, които не са съгласни с техните претенции и търсят алтернативи. Разберете защо хората търсят алтернативи на HideMyAss в статията по-долу.

Най-добрите алтернативи на HideMyAss обобщени

Проведохме различни тестове, за да намерим най-добрата алтернатива за HMA. Ето резултатите:

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. BulletVPN
 4. VyprVPN
 5. Unlocator

Защо да търсите алтернативи на HideMyAss

Хората, които знаят, не хвалят HideMyAss, но не отричат ​​факта, че тя предлага огромна сървърна мрежа със сървъри в над 190 страни по света. Въпреки че този доставчик на услуги е голямо име на пазара на VPN, репутацията му не е напълно добра. Ако нещо друго, HideMyAss има лоша репутация по много причини. Освен че съхранява регистрационни данни на своите клиенти, HMA предава тези регистрационни файлове на властите. Качеството на техните услуги също не е толкова горещо, което предизвика недоволство сред много от клиентите му. Ето защо хората търсят алтернативи на HMA.

Базиран във Великобритания

Фактът, че е базиран във Великобритания, означава, че HMA има малка свобода от това, което може да направи с регистрационните файлове на потребителите. Те твърдят, че ви осигуряват поверителност, когато иронията е, че не можете да се доверите на този доставчик на услуги с вашия.

Лошо обслужване на клиенти

Предполага се, че поддръжката на клиентите е подкрепяща през цялото преживяване на клиентите. Те също трябва да са готови да отговорят на всяко запитване или въпрос, който клиентите могат да имат относно своите услуги. Поддръжката на HMA обаче не отговаря на трудни технически въпроси относно методите за криптиране или други политики, свързани със сигурността.

Блокирани P2P услуги

HMA вероятно не е чудесен избор за потребители на BitTorrent, тъй като не позволява P2P връзки. Значение, не са разрешени легални поредици.

Политика за регистрация

Най-големият удар срещу HMA ProVPN е регистрирането на данни. Въпреки че не регистрират реално използване на интернет, те съхраняват регистрирани във времето дневници за връзка в база данни до 6 месеца. Така че дори ако местоположението ви е защитено и частно, някой със законна власт може лесно да ви идентифицира.

Безплатни алтернативи ExpressVPN

Ако не сте чували за VPN услуги като Hola, Hotspot Shield, TigerVPN или Spotflux, тогава се радвайте, че не сте. VPN като такива са най-лошото нещо, което може да се случи с вашата поверителност и сигурност. Разбира се, че звучат много примамливо за това, че сте безплатни и всички, но когато разберете, че продават вашата лична интернет връзка, веднага ще загубите интерес. Безплатното не означава непременно добро и това означава, че на всяка цена трябва да стоите далеч от безплатните VPN. Ето няколко причини защо:

 • Повечето безплатни VPN мрежи имат скорост на охлюв поради колко са претоварени (много потребители се възползват от безплатните неща).
 • Те биха могли да продадат вашата лента на рекламодатели на трети страни.
 • Те не гарантират криптиране на трафика, което означава, че корицата ви е разпечатана онлайн.
 • Безплатните VPN поддържат дневници на вашия онлайн трафик и проследяват вашите дейности.
 • Те ви насочват към уебсайтове, които потенциално биха могли да бъдат злонамерени без вашето одобрение.
 • Някои безплатни VPN приложения имат скрит зловреден софтуер, който може да открадне вашите данни, като ви изпраща спам имейли, краде данни за кредитната ви карта, прави устройството ви недостъпно или хаква в вашите онлайн акаунти.

Най-добрите HideMyAss алтернативи

Въпреки че сме сигурни, че HideMyAss се опитва да запази поверителността на клиентите си, фактът, че те са базирани във Великобритания, не може да бъде пренебрегнат. Това, че е помогнало на ФБР в залавянето на двама киберпрестъпници, също не кара клиентите да се чувстват добре. Хората основно търсят алтернативи на HideMyAss за целите на защитата на поверителността, и ето някои от най-добрите му замествания:

ExpressVPN

Най-важното нещо за торент потребителите, когато се обмисля ExpressVPN, е дали позволява използването на торенти и други изтегляния на P2P. Отговорът е да, ExpressVPN позволява P2P и торент трафик през неговата мрежа. Освен това не пази никакви регистрационни файлове в дейностите на своите потребители. Това означава, че дори ако ExpressVPN беше помолен да предаде информацията на своите потребители, те не го правят. ExpressVPN е един от най-добрите VPN, за да не говорим за един от най-бързите. Те дори се хвалят с голямата си денонощна поддръжка на клиенти, тъй като винаги са готови да отговорят на запитванията и притесненията на клиентите. Прочетете повече за ExpressVPN в това преглед. Можете също да проверите нашето сравнение ExpressVPN срещу HMA за повече информация за това как тези два VPN доставчика се сравняват помежду си.

NordVPN

VPN и стриктна политика без регистрация. Сигурността е тяхната най-добра характеристика, тъй като те използват двойно криптиране, което означава, че вашите данни се кодират два пъти. NordVPN не само позволява P2P трафик, но също така предлага бърза скорост на изтегляне, без ограничения на честотната лента и гарантира защитата на вашите лични данни. Те приемат много сериозно проучването за поддръжка на клиенти и не оставят неразрешен нито един билет. Има много причини, поради които NordVPN може да бъде добър заместител на HideMyAss. Прочетете нашите преглед на NordVPN за повече информация за него.

BulletVPN

BulletVPN се подчинява на политика без регистрация и обещава 24/7 обслужване на клиенти. Тяхната политика за поверителност строго гласи, че „BulletVPN не събира регистрационни файлове на никакви потребителски дейности, нито може да свърже друга събрана информация с конкретен потребител. Ние не събираме журнали от историята на сърфиране на потребители, история на връзките, трафик и трансфер на данни или DNS заявки, нито съхраняваме журнали за VPN връзка от всякакъв тип. “Можете да изтегляте и качвате P2P файлове на поверителност. Освен това, този доставчик на услуги предлага 5 различни VPN протокола OpenVPN, L2TP / IPSec, IPSec, IKEv2 и PPTP. Ето защо BulletVPN се класифицира като добър заместител на HideMyAss. Научете повече за BulletVPN в това преглед точно тук. 

VyprVPN

VyprVPN е базирана в Швейцария VPN услуга, която поддържа добра репутация за себе си. Той е един от малкото VPN доставчици, които притежават всеки сървър в мрежата, което ви осигурява отлична сигурност и голяма скорост. Въпреки това, VyprVPN поддържа основни дневници за връзка, които се изтриват след 30 дни (никога не се съхраняват дневници за активност / използване). Като цяло, това е, че доставчикът на услуги е сигурен и лесен за използване. С VyprVPN получавате 5 едновременни връзки (както и получавате достъп до други предимства като Chameleon, нашия патентован протокол). Плюс това, те предлагат денонощна поддръжка на клиенти, което го прави един от най-добрите заместители на HideMyAss. За повече информация прочетете нашето преглед на VyprVPN тук.

Unlocator

Макар че Unlocator не е доставчик на VPN услуги, той може да заобикаля ограниченията точно като VPN. Това е Smart DNS прокси, който може да преодолее гео ограничения, включително основни стрийминг услуги. Unlocator пренасочва само малко от вашите данни за геолокация чрез техните специализирани сървъри, така че това означава, че не всичките ви данни се криптират. Сигурността може да не върви ръка за ръка със Smart DNS, защото в общи линии това не е тяхната работа. Smart DNS прокси не крие вашия IP или маскира самоличността ви, но осигурява по-бързи скорости при поточно предаване на аудио и видео съдържание онлайн. За повече информация относно този Smart DNS прокси вижте нашия Преглед на отключване.

Най-добрите HideMyAss алтернативи

Основната причина, поради която бихте отишли ​​за HMA, се дължи на невероятното разнообразие на тяхната VPN сървърна мрежа. HMA има сървъри в над 190 страни, така че ако търсите VPN сървър в Екваториална Гвинея, Хаити, островите Кук, Ливан или други необичайни места, HideMyAss е най-добрата налична опция. Въпреки че HMA има добър софтуер и бързо обслужва, сигурността не е гарантирана функция. Когато хората търсят VPN, първото нещо, на което се грижат е сигурността, а това, че няма, прави VPN почти безполезен. Така че, ако сте сигурни в сигурността, може да искате да проверите всички алтернативи, които споменахме по-горе, защото HideMyAss не е VPN за подобен тип.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me